בעיה | חלון של MINITOOL קופץ בכל הפעלת מחשב
-
כל הפעלה מחדש [ונדמה לי גם אחרי שהמחשב 'מתעורר' משינה] קופץ לי החלון הבא:
אני מניח שזה קשור לכך שאת כל התוכן במחשב זה כולל מערכת הפעלה - העתקתי על ידי מיניטול.. אבל מה למעשה? [אציין שב'תכניות ותכונות' לא מופיע התוכנה כלל - ז"א שהיא לא מותקנת אצלי ומבקשת עידכון וכדו']
בלחיצה על על NO נעלם החלון הזה, ונדמה שבלחיצה על YES - עולה חלון שאלה אם להפעיל קובץ סקריפט (אין לי כרגע תמונה). מה פשר הענין?
כשאני לוחץ על על NO נעלם החלון הזה, ונדמה שכאשר אני לוחץ על YES - עולה חלון שאלה אם להפעיל קובץ סקריפט (אין לי כרגע תמונה)
-
אני מניח שזה קשור לכך שאת כל התוכן במחשב זה כולל מערכת הפעלה - העתקתי על ידי מיניטול.. אבל מה למעשה? [אציין שב'תכניות ותכונות' לא מופיע התוכנה כלל - ז"א שהיא לא מותקנת אצלי ומבקשת עידכון וכדו']
בלחיצה על על NO נעלם החלון הזה, ונדמה שבלחיצה על YES - עולה חלון שאלה אם להפעיל קובץ סקריפט (אין לי כרגע תמונה). מה פשר הענין?
כשאני לוחץ על על NO נעלם החלון הזה, ונדמה שכאשר אני לוחץ על YES - עולה חלון שאלה אם להפעיל קובץ סקריפט (אין לי כרגע תמונה)
@אני-אני-1 תיכנס למנהל המשימות ובלשונית איתחול תלחץ קליק ימני על מיניטול ואז הפוך ללא זמין
-
@אני-אני-1 תיכנס למנהל המשימות ובלשונית איתחול תלחץ קליק ימני על מיניטול ואז הפוך ללא זמין
@avramk100 לא מופיע שם [וכתבתי שזה לא מותקן אצלי בכלל]
-
@avramk100 לא מופיע שם [וכתבתי שזה לא מותקן אצלי בכלל]
@אני-אני-1 מה כן מופיע ?
-
@אני-אני-1 מה כן מופיע ?
-
@אני-אני-1 תבדוק עם Autoruns.zip בלשונית logon
-
@אני-אני-1 תבדוק עם Autoruns.zip בלשונית logon
-
@amit5470
פתחתי את הלשונית הנ"ל לא מופיע התוכנה של מיניטול.
[אני מצרף תמונה נוספת - מה קורה בלחיצה על YES בתמונה למעלה]@אני-אני-1 תחפש עם everything את minitool אולי תמצא את ההתקנה
אם לא אתה יכול להתקין ולהסיר בתקווה שזה יעזור -
@אני-אני-1 תחפש עם everything את minitool אולי תמצא את ההתקנה
אם לא אתה יכול להתקין ולהסיר בתקווה שזה יעזור -
@amit5470 אמר בבעיה | חלון של MINITOOL קופץ בכל הפעלת מחשב:
באמת מצאתי תוצאות...
עכשיו אני נזכר שכנראה זה תוכנה ניידת ולכן לא מצאתי אותה בתוכנות המותקנת. למעשה - אני רוצה למחוק ולא יודע מה למחוק מכל הנ"ל.
אשמח לעזרה ממי שיודע.
@אני-אני-1 מה שאמור להיות קשור זה רק התקיות של המחיצות (partition)
לענ"ד לא מומלץ למחוק אולי להעביר למיקום אחר ולבדוק אם הבעיה ננפתרה
או שיותר פשוט תכנס לתקיה שנמצאת בפוגרם פיילס אולי יש שם קובץ הסרה