-
@משה-ת זה הרבה יותר טוב והרבה יותר מהיר ככה, ואכן זה סביבת אנדרואיד - כלומר מאפשר להפעיל אפליקציות ולא "אימולטור".
אם אתה רוצה להתקין אפליקציות נוספות, הכלי הכי ידידותי זה wsa_pacman
להורדה:
https://github.com/alesimula/wsa_pacman/releases/download/v1.1.3/WSA-pacman-v1.1.3-installer.exe
אתה פשוט מוריד ומפעיל, ואז פותח איזו אפליקציה - לדוגמה המג'יסק, ואז אתה פשוט פותח את הקובץ APK שהורדת ולוחץ על install. -
זה הצילום מסך של תכונות וידאו @ראובן-שבתי
-
@צדיק-תמים אמר בבירור | אימולטור אנדרואיד 11:
@משה-ת זה הרבה יותר טוב והרבה יותר מהיר ככה, ואכן זה סביבת אנדרואיד - כלומר מאפשר להפעיל אפליקציות ולא "אימולטור".
אם אתה רוצה להתקין אפליקציות נוספות, הכלי הכי ידידותי זה wsa_pacman
להורדה:
https://github.com/alesimula/wsa_pacman/releases/download/v1.1.3/WSA-pacman-v1.1.3-installer.exe
אתה פשוט מוריד ומפעיל, ואז פותח איזו אפליקציה - לדוגמה המג'יסק, ואז אתה פשוט פותח את הקובץ APK שהורדת ולוחץ על install.למה הוא לא נותן לי ללחוץ על התקנה?
-
@צדיק-תמים אמר בבירור | אימולטור אנדרואיד 11:
@משה-ת הפעלת קודם הגדרות מפתח בהגדרות של הWSA?
בסדר התדר לי שיחקתי שם במשהו והוא נותן להתקין הבעיה שאת המסך הראשי אני לא רואה
-
@צדיק-תמים איך אני מתקין בWSA תעודת אבטחה של נטפרי? כי אני רואה שכל שינוי שמנסים לעשות בקבצי שורש הוא מייד מתנתק אותו דבר בסייר ואותו דבר ע"י הכנסת תעודה באפליקציה מיוחדת לזה Root Certificate Manager
-
-
@משה-ת אמר בבירור | אימולטור אנדרואיד 11:
@צדיק-תמים איך אני מתקין בWSA תעודת אבטחה של נטפרי? כי אני רואה שכל שינוי שמנסים לעשות בקבצי שורש הוא מייד מתנתק אותו דבר בסייר ואותו דבר ע"י הכנסת תעודה באפליקציה מיוחדת לזה Root Certificate Manager
-
@a0533057932 קראתי את המדריך הזה אבל לא הבנתי מה עושים עם הקובץ שהוא העלה בדרייב כי אין שם את קובץ של ההתקנה? צריך להוריד את שתי הקישורים ? ואז מה?
-
@משה-ת אמר בבירור | אימולטור אנדרואיד 11:
@a0533057932 קראתי את המדריך הזה אבל לא הבנתי מה עושים עם הקובץ שהוא העלה בדרייב כי אין שם את קובץ של ההתקנה? צריך להוריד את שתי הקישורים ? ואז מה?
לא קראת את המדריך
כי במדריך י הוראות מפורטות מאד איך מתקינים -
@a0533057932 קראתי איך מתקינים וגם התקנתי אני מדבר על הקובץ שהוא כתב להוריד מדרייב שזה קובץ עם תעודת אבטחה לא הבנתי מה לעשות איתו לא כתוב על זה הסבר
דבר שני רציתי לשאול כשאני פותח את מג'יסק הוא מהבהב לי אז מתכבה למה זה ככה?
ג. איך מתקינים קובץ עם מג'יסק?
תודה רבה אולי גם @צדיק-תמים יוכל לעזור