בירור | החלפת מסך לשיאומי qin2
-
@חראשו
זה אותו מסך כמו QIN 1+ אפשרי להזמין מעליאקספרס אבל כל חנות שמחליפה מסכים לשיאומי הרגיל תוכל להחליף גם לזה, לצערי פה בירושלים יש כרגע מחסור במסכים האלו (גם את המסך האחרון שהיה אצלי כבר התבזבז לפני שבועעריכה: טעיתיח זה מכשיר שונה לגמרי
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@מישהו12 אמר בבירור | החלפת מסך לשיאומי qin2:
@שלמה-ווייס אמר בבירור | החלפת מסך לשיאומי qin2:
@חראשו זה אותו מסך כמו QIN 1+ אפשרי להזמין מעליאקספרס אבל כל חנות שמחליפה מסכים לשיאומי הרגיל תוכל להחליף גם לזה, לצערי פה בירושלים יש כרגע מחסור במסכים האלו (גם את המסך האחרון שהיה אצלי כבר התבזבז לפני שבוע
אתה בטוח? זה צריך להיות מגע...
טעות שלי זה בכלל לא אותו הדבר
-
@מישהו12 אמר בבירור | החלפת מסך לשיאומי qin2:
@שלמה-ווייס אמר בבירור | החלפת מסך לשיאומי qin2:
@חראשו זה אותו מסך כמו QIN 1+ אפשרי להזמין מעליאקספרס אבל כל חנות שמחליפה מסכים לשיאומי הרגיל תוכל להחליף גם לזה, לצערי פה בירושלים יש כרגע מחסור במסכים האלו (גם את המסך האחרון שהיה אצלי כבר התבזבז לפני שבוע
אתה בטוח? זה צריך להיות מגע...
טעות שלי זה בכלל לא אותו הדבר
-
פוסט זה נמחק!
-
@מישהו12 אני כלל לא מכיר את המכשיר הזה, הטעות שלי היתה שהמוכר בעלי שם את שני המסכים באותו דף מוצר וכותרת המוצר הוא מסך לQIN1+ /QIN2
-
@יוסל-ה-0 אמר בבירור | החלפת מסך לשיאומי qin2:
@חראשו כן אפשר אצלי בבני ברק ירושלים וק"ס בצא'ט או במייל
מחיר?
-
-
@חראשו עלות החלפה כאן בארץ ומחו"ל היא כמעט זהה כ 100 ש"ח ולכן עדיף להחליף כאן כי יש גם אחריות (זה החלפה די פשוטה החלפתי בעצמי)
-
@משה-ת הפוסט שלי נכתב לפני כ 9 חודשים ואז באמת זה היה המחיר אבל היום המחיר עלה משמעותית שמעתי שזה עולה 300 ש"ח ומעלה (לא יודע בוודאות כך שמעתי) ובמחיר כזה עדיף להזמין חדש מעליאקספרס ולהחליף לבד או להשתמש בו
-
יש למישהו קישור של זה לעלי, לא מצאתי שם כלום