בירור | מחשב נייד חדש
-
@aiib אמר בבירור | מחשב נייד חדש:
@mers אמר בבירור | מחשב נייד חדש:
זה חשבון של זמן עד שהמחשב היה מגיע שזה יכול לקחת בעידן שלנו גם חודשיים+
לא באמזון...
הרעיון, אז יקח שבועיים חודש תכלס' המהירות גם שווה משהו, כמבון בתוספת לאחריות וכו' לא רק לכשעצמו אלא בתחשיב הכללי.
-
@aiib אמר בבירור | מחשב נייד חדש:
@mers כל אחד וההחלטה שלו...
אני הייתי קונה מאמזון כי שם יש אחריות הכי טובה בעולם... אתה 'עלול' לקבל החזר על כל הסכום של המחשב אם יש תקלות וכדו'...
ובמיוחד שאתה מקבל מוצר עם מפרט חזק יותר ביותר זול.משהו יותר טוב מטינקפד, על מה מדובר [לא נכנסתי כלל הקישורים אבל אני יודע שהנ"ל מחזיק מלא טינקפדים מיני דברים ממש מוצלחים, אפשר לבקש ממנו גם כל מיני שדרוגים כי הוא יכול לבנות לך מאפס.
-
@אליר325000 אמר בבירור | מחשב נייד חדש:
@mers זה לא טינקפד, המחשב הנ"ל הוא אידאהפד [אם זה נפ"מ, כי לא כ"כ הבנתי מה רצית בדבריך הנ"ל]...
אידאפד היה לי בעבר, זבל של פלסטיק.
-
@mers זה לא טינקפד, המחשב הנ"ל הוא אידאהפד [אם זה נפ"מ, כי לא כ"כ הבנתי מה רצית בדבריך הנ"ל]...
נ"ל שהתכוונתי לקישור מסוים, אבל אולי בטעות כתבתי לא במקום, האידאה לא מתקרב לזה של טינקפד, זה עסקי וביתי, שמים וארץ, בעבר היה לי רק ביתי כיום אני חושב ששוה להשקיע יותר על עסקי חלש מאשר על ביתי עוצמתי כי העסקי מחזיק *5 זמן לפחות, אני משתמש היום במחשב 2013 ויש לי חבר שעוד עם 2012 וזה עובד מטורף, תמיד צריך לברר בדיוק מפרט וכו' אבל ברעיון.
קנית כבר?
-
@mers עוד לא, אתה ממליץ על הטינקפד, או על האידאהפד, ומה ההבדל?
לפי מה שהבנתי פעם ממומחה מחשב ביתי מיועד לשנתיים ועסקי לשמונה שנים, בפועל העסקי יכול להחזיק גם יותר.
אולי תפרט קצת למה אתה צריך את המחשב ואולי אני אוכל להציע לך יד 2 ממישהו שמשווק בזול סחורה איכותית, אני אישית קניתי אצלו ואני מרוצה עד השמים. -
@mers "למעיישה" הטינקפד הוא עיסקי, והאידאהפד ביתי?
בדיוק, יש לטינק 3 סדרות X T ואני לא זוכר מה שלישי [יש גם יוגה שזה נ"ל למשחק וכו'] כל אחד ממוטב בעיקר למשהו מסויים, X הכי חזק נשמר לשנים ועובד טוב [אאל"ט] לי יש X ואני מאוד ממליץ על הסדרה הזו עם בטריה כפולה אם אתה לא מריץ משהו מידי כבד יכול הליות לך 7 שעות אם הכל תקין וטוב. [זמן יש לבדוק בכל מחשב מצב בטריה וכו' בלי אחריות].
-
@mers תודה, ואגב מה זה אאל"ט?
אם אני לא טועה...
אתה רוצה קצת לפרט למה המחשב מיועד כדי שנוכל להמליץ לך על מפרט או שאתה יודע מה אתה רוצה?
אתה צריך את המספר [או שמצאת את הפוסט שלי מאתמול..]. -
זה עם מסך מגע, ו I5 ולא I3 זה 14 אינצ'
זה I3 (הדגם של המעבד 1115 הוא I3 ה I5 זה טעות כנראה).
המחשבים מהדגם הזה מגיעים רק עם וינדוס מותקן.
המחיר לא זול. -
@mers אני צריך אותו לשימוש ביתי סטנדרטי, מיילים, קצת גלישה, הקלדות, תוכנות, העברת קבצים וכאלה, לא משהו בשמיים, אבל אני מאד אוהב את המסך מגע....
אני חושב שיש לו צעצועים כמו שאתה רוצה, אני אישית ממליץ על 8GB RAM [שיהיה מהיר תמיד וכו'] אם יש יותר תמיד טוב אבל אין צורך ולא בטוח ששווה להשקיע.
מעבד כמה שיותר טוב לכה"פ I5 דור 4-5 נניח, תבקש מסך מגע וכל מה שאתה רוצה חוץ מזה [יש גם אופציה של תאורת מקלדת, לענ"ד מומלץ מאוד, טביעת אצבע וכו'].
אם יש עוד משהו שאתה רוצה תמיד אפשר לבקש ואני מאמין שהוא יוכל גם להרכיב לך מחלפים וכו'.
בהצלהח -
@mers תודה רבה, מצאתי עכשיו קצת ידע על הטינקפד X1 YOGA אתה ממליץ? [עם טביעת אצבע ותאורת מקשים].
יש לך קישור או משהו לדגם ספציפי?
-
@mers צרן:Lenovo,גודל מסך:14 אינטש,סוג מעבד:Intel Core i5,נפח זיכרון RAM:GB 8,,מערכת הפעלה:Windows 10
ורק חסר את הפרט הקטן והכי חשוב
דור המעבד -
@mers צרן:Lenovo,גודל מסך:14 אינטש,סוג מעבד:Intel Core i5,נפח זיכרון RAM:GB 8,,מערכת הפעלה:Windows 10
עדיף קישור, יש לך משהו או שזה מהטלפון?