בקשת מידע | אלי אקספרס גונב דעת?
-
פוסט זה נמחק!
-
@לעזור-לכולם אתה יכול לערוך את הפוסט הראשון שלך ולהכניס שם הכל, ולמחוק את השאר...
-
@100ches @אליר325000
ולכל מאן דבעי
מומלץ לקנות מעלי אקספרס ולשלם דווקא בפיפאל שאז יש לכם עוד פתח להחזר כספי כשיש בעיות או שלא היגיע או כשאתם חושבים שעבדו אליכם
מניסיון הרבה פעמים שעלי לא החזירו לי כסף הם החזירו לי
אם זה נראה להם מוצדק כי יש להם גם אחריות על הקניה
מקווה שהועלחי -
@נצח-ישראל מה ההבדל? הרי אפשר לזכות אשראי.
-
@ykingsmart הם לא מעבירים למוכר את הכסף הרבה יותר זמן
אם אתה משלם בעלי עם אשראי אחרי כמדומני 15 יום מהגעת המוצר הם מעבירים למוכר את הכסף
ואז זה נהיה הרבה יותר מסובך
בפייפאל זה חודשיים שבהם אפשר להתלונן להם
ובהרבה מקרים הם מחזירים את הכסף -
@אליר325000 אמר בבקשת מידע | אלי אקספרס גונב דעת?:
@poker יש לי שאלה עם סיפור אחר, הזמנתי 2 מוצרים שכל אחד עולה 55 דולר, אחד הגיע ואחד לא, ואי אפשר לפתוח סכסוך, והחנות לא מגיבה, יש מה לעשות?
תלוי איך שילמת. אני משלם תמיד בכל הקניות באינטרנט עם פאיי פאל ולאחרונה הזמנתי שם משהו ב60 דולר שנתקע במכס ולא שוחרר, המוכר בלבל לי את המח שהוא מחכה לתגובה מחברת השילוח, ואחכ שהוא מחכה שהמוצר יחזור אליו, בעלי לא ניסו לעזור מידי גם אחרי שפתחתי מחלוקת, הלכתי לפייפאל פתחתי שם מחלוקת תוך שבוע הכסף היה אצלי חזרה
-
@avramk100 חזק, זה בעצם הגנה משולשת, 1 המוכר 2 עלי אקספרס 3 פאייפל!!, גאוני במיוחד!!!, השאלה, אם התשלום בפאייפאל מספיק מאובטח? [פעם פתחתי חשבון ואחרי שהזהירו אותי סגרתי אותו]...
-
@אליר325000 בטח שזה מאובטח. אני כבר כמה שנים איתם והכל דופק , כמובן אתה צריך להתנהג בתבונה- לעשות קוד חזק ולא לשמור אותו בסיסמאות קל גוגל, רק בזיכרון. , יש להם גם שירות לקוחות בעברית טלפוני, זה מאד נח. ואגב זה הגנה מרובעת, כי שכחת את חברת האשראי..
-
@avramk100 יש לך מושג אם אפשר להירשם גם עם פל' כשר [כי בפעם שעברה שהתחברתי זה היה על מספר לא כשר, ואיני רוצה להירשם על מספר זה שוב שאינו שלי]
-
פוסט זה נמחק!
-
@אליר325000 אני לא ממש זוכר, מה שאני כן זוכר שלאחרונה זה דרשממני לאמת מול הטלפון והוא לא נתקן שם אופצייה של הודעה קולית למספר רק sms . תנסה עם וירטואל פלוס, זה מקבל sms