בעיה וינדוס 11 לא מצליח להכנס לחשבון
-
@ישיביש לפני כחודש זה קרה גם לי, דיברתי עם טכנאי של לנובו, ולא מצאנו שום פתרון מלאתחל את המחשב....
-
@אליר325000 הוינדוס הזה באמת דפוק..
-
@ישיביש ממש לא, לא בהכרח קשור לווינדוס, הטכנאי אמר שצריך לעדכן את הBIOS לפני שמעדכנים את הווינדוס.
-
@צדיק-תמים 2 נביאים מתנבאים בסגנון ובזמן אחד...
-
@צדיק-תמים היה לי כל הדרישות גם אתחול מאובטח וגם UFEI וגם עדכנתי את הביוס והכל היה טוב
מה שמפריע לו זה רק המעבד שהוא דור 7 ולא 8 אבל באמת מה זה משנה???? -
NH.LOCAL מדריכיםהשיב לצדיק תמים ב 6 בינו׳ 2022, 15:21 נערך לאחרונה על ידי NH.LOCAL 1 באוג׳ 2022, 16:52
@צדיק-תמים זה לא קשור, אני עם דור 10 וגם נתקלתי באותה בעיה. הפתרון הפשוט הוא לפתוח משתמש חדש עם דיסק טכנאים.
-
@אני-אני-1 זה משמש כדיסק טכנאים שמאפס סיסמא ועוד כמה דברים. המעלה בו שהוא קובץ פצפון שבקושי שוקל, והוא גם די פשוט כי אין בו הרבה פונקציות כמו הדיסק של סרגיי, אלא נטו שינוי סיסמא והחלפת משתמשים
-
NH.LOCAL מדריכיםהשיב לאני אני 1 ב 6 בינו׳ 2022, 15:39 נערך לאחרונה על ידי NH.LOCAL 1 ביוני 2022, 15:42
@אני-אני-1 זה עולה מהביוס וצריך לשים אותו על דיסק און קי וכו'
נ.ב. אני מקווה שזה הקובץ הנכון. אבל אני לא בטוח. מקסימום תשתמש בדיסק טכנאים -
@אני-אני-1 מצאתי את זה - אבל זה שוקל 300 מ"ב לאיפה אני יכול להעלות אותו?
-
אני אני 1השיב לNH.LOCAL ב 6 בינו׳ 2022, 15:55 נערך לאחרונה על ידי אני אני 1 1 ביוני 2022, 16:02
@nh-local בשבילי - אל תעלה תחכה אם מישהו יצטרך. אני פשוט רק מתעניין. 'לא הביישן למד....'
[כרגע (במחשב הזה) אני בכלל על וינדוס 10 ונדמה לי שאין לי TPM]סתם כך איפה אני מוצא מידע מסודר בעניין מה זה TPM ולמה זה נצרך וכו'.
אם יש לך משהו בלי צורך לחפש אשמח לקישור.
תודה בכל אופן. -
@אני-אני-1 TPM זה אתחול מאובטח. זה נצרך לא בשביל הביצועים אלא בשביל האבטחה, מיקרוסופט רוצים שכולם יהיו חייבים לעבור למחשבים מאובטחים יותר.
לגבי הקובץ - התכוונתי להגיב ל @ישיביש -
-
@a0533057932 אלא?
-
כל ווינדוס חדש (גם כשעשו את 10) יש בגים ולכן לא מומלץ להתקין מהר כל כך את 11 ואם כבר התקנת יש לך אפשרות לחזור לקודם בהגדרות
11/29