בעיה | וינדוס 11 לא מצליח להכנס לחשבון
-
התקנתי לפני שבוע את הוינדוס והוא עבד בסדר, עכשיו אני מנסה להכנס והוא נתקע הרבה זמן על מכין את וינדוס ואחרי שהוא נפתח הוא כותב לא הצלחנו להכנס לחשבון והוא מכניס אותי לחשבון זמני שעובדים שם תוכנות אבל כל מה שקשור למערכת עצמה כמו הגדרות או שורת המשימות הוא לא פותח אותם.
ניסיתי לעשות התקנה מחדש אבל אני לא יכול כי המחשב לא עומד בדרישות, ובשלב זה אני לא מעונין לעשות התקנה נקייה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
(זה באג ידוע בוינדוס 11 או שזה קורה רק לי???) -
-
התקנתי לפני שבוע את הוינדוס והוא עבד בסדר, עכשיו אני מנסה להכנס והוא נתקע הרבה זמן על מכין את וינדוס ואחרי שהוא נפתח הוא כותב לא הצלחנו להכנס לחשבון והוא מכניס אותי לחשבון זמני שעובדים שם תוכנות אבל כל מה שקשור למערכת עצמה כמו הגדרות או שורת המשימות הוא לא פותח אותם.
ניסיתי לעשות התקנה מחדש אבל אני לא יכול כי המחשב לא עומד בדרישות, ובשלב זה אני לא מעונין לעשות התקנה נקייה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
(זה באג ידוע בוינדוס 11 או שזה קורה רק לי???) -
@ישיביש לפני כחודש זה קרה גם לי, דיברתי עם טכנאי של לנובו, ולא מצאנו שום פתרון מלאתחל את המחשב....
@אליר325000 הוינדוס הזה באמת דפוק..
-
-
-
@ישיביש מי שמתקין על מחשב שלא עומד בדרישות יצרנית מערכת ההפעלה, שלא יופתע אחר כך מתקלות...
במיוחד שהוא לא הראשון ולא השני...@צדיק-תמים 2 נביאים מתנבאים בסגנון ובזמן אחד...
-
@ישיביש מי שמתקין על מחשב שלא עומד בדרישות יצרנית מערכת ההפעלה, שלא יופתע אחר כך מתקלות...
במיוחד שהוא לא הראשון ולא השני...@צדיק-תמים היה לי כל הדרישות גם אתחול מאובטח וגם UFEI וגם עדכנתי את הביוס והכל היה טוב
מה שמפריע לו זה רק המעבד שהוא דור 7 ולא 8 אבל באמת מה זה משנה???? -
במיוחד שהוא לא הראשון ולא השני... -
@צדיק-תמים זה לא קשור, אני עם דור 10 וגם נתקלתי באותה בעיה. הפתרון הפשוט הוא לפתוח משתמש חדש עם דיסק טכנאים.
-
@אני-אני-1 זה משמש כדיסק טכנאים שמאפס סיסמא ועוד כמה דברים. המעלה בו שהוא קובץ פצפון שבקושי שוקל, והוא גם די פשוט כי אין בו הרבה פונקציות כמו הדיסק של סרגיי, אלא נטו שינוי סיסמא והחלפת משתמשים
-
@אני-אני-1 זה עולה מהביוס וצריך לשים אותו על דיסק און קי וכו'
נ.ב. אני מקווה שזה הקובץ הנכון. אבל אני לא בטוח. מקסימום תשתמש בדיסק טכנאים -
@אני-אני-1 זה עולה מהביוס וצריך לשים אותו על דיסק און קי וכו'
נ.ב. אני מקווה שזה הקובץ הנכון. אבל אני לא בטוח. מקסימום תשתמש בדיסק טכנאים -
@nh-local זה exe, לא iso.אז איך מהביוס.נ.ב למי ששאל כאן למה שישנה דור 7 או 8, אני לא יודע למה, אבל למיקרוסופט יש סיבות מסתמא.
-
@nh-local מעניין, כי הורדתי אותו והוא כן נפתח. רק לא רציתי להפעיל כי לא יודע איזה שינוי הוא גורם...
-
@אני-אני-1 מצאתי את זה - אבל זה שוקל 300 מ"ב לאיפה אני יכול להעלות אותו?
@nh-local בשבילי - אל תעלה תחכה אם מישהו יצטרך. אני פשוט רק מתעניין. 'לא הביישן למד....'
[כרגע (במחשב הזה) אני בכלל על וינדוס 10 ונדמה לי שאין לי TPM]סתם כך איפה אני מוצא מידע מסודר בעניין מה זה TPM ולמה זה נצרך וכו'.
אם יש לך משהו בלי צורך לחפש אשמח לקישור.
תודה בכל אופן. -
@nh-local בשבילי - אל תעלה תחכה אם מישהו יצטרך. אני פשוט רק מתעניין. 'לא הביישן למד....'
[כרגע (במחשב הזה) אני בכלל על וינדוס 10 ונדמה לי שאין לי TPM]סתם כך איפה אני מוצא מידע מסודר בעניין מה זה TPM ולמה זה נצרך וכו'.
אם יש לך משהו בלי צורך לחפש אשמח לקישור.
תודה בכל אופן. -
@אני-אני-1 TPM זה אתחול מאובטח. זה נצרך לא בשביל הביצועים אלא בשביל האבטחה, מיקרוסופט רוצים שכולם יהיו חייבים לעבור למחשבים מאובטחים יותר.
לגבי הקובץ - התכוונתי להגיב ל @ישיביש -