בקשת מידע | נגן אודיו ביאנג שלא קולט שירים מכרטיס מיקרו
-
יש לי מכשיר יאנג לאחרונה בנגן אודיו הוא לא קולט באופן אוטמטי את השירים והדיסקים שנמצאים בכרטיס מיקרו, אם אני נכנס דך תקיות הוא מפעיל את השירים אבל האפליקציה של האודיו לא קולטת את כל השירים, ניסתי להוציא ולהכניס להדליק מחדש וזה לא עזר מישהו מכיר את הבעיה?
כמו"כ אני לא מצליח לחבר אוזניות בלוטוס רק לשמע שיחה ולא לשמע מדיה, זה קשור מה הפיתרון של זה.? -
@זונדל-גרנד
היי תודה, לא ידוע לי שעידכנתי משהו יש דרך להוריד עידכונים, לשחזר גירסא או משהו דומה?
בתודה מראש -
@חלוצים הרבה פעמים צריך להפעיל את הפלאפון מחדש אחרי שמוציאים ומכניסים את הכרטיס ולכן כדאי לפני שמוציאים את הכרטיס להכנס להגדרות ולנתק שם ואז להוציא
@חלוצים אמר בבקשת מידע | נגן אודיו ביאנג שלא קולט שירים מכרטיס מיקרו:
כמו"כ אני לא מצליח לחבר אוזניות בלוטוס רק לשמע שיחה ולא לשמע מדיה, זה קשור מה הפיתרון של זה.?
יכול להיות שהבלוטוס לא תוך במדיה ואם כן אז תכנס להגדרות בלוטוס ותסמן בבלוטוס שיהיה גם למדיה
-
@מוטי-ברנד
למה אתה קורא למחוק, לבטל את ההתאמה ולסרוק שוב?
כי את זה ניסתי וזה גם לא הצליח?אשמח לקבל גם מענה ממי שיוכל לענות על הבעיה הראשונה שציינתי למעלה ואני מזכיר אותה שוב
יש לי מכשיר יאנג לאחרונה בנגן אודיו הוא לא קולט באופן אוטמטי את השירים והדיסקים שנמצאים בכרטיס מיקרו, אם אני נכנס דרך 'תיקיות' הוא מפעיל את השירים אבל האפליקציה של האודיו לא קולטת את כל השירים, ניסתי להוציא ולהכניס להדליק מחדש וזה לא עזר מישהו מכיר את הבעיה? -
למה אתה קורא למחוק, לבטל את ההתאמה ולסרוק שוב?
כי את זה ניסתי וזה גם לא הצליח?תנסה בפלאפון אחר ותראה אם שם הוא משדר מדיה
אשמח לקבל גם מענה ממי שיוכל לענות על הבעיה הראשונה שציינתי למעלה ואני מזכיר אותה שוב
יש לי מכשיר יאנג לאחרונה בנגן אודיו הוא לא קולט באופן אוטמטי את השירים והדיסקים שנמצאים בכרטיס מיקרו, אם אני נכנס דרך 'תיקיות' הוא מפעיל את השירים אבל האפליקציה של האודיו לא קולטת את כל השירים, ניסתי להוציא ולהכניס להדליק מחדש וזה לא עזר מישהו מכיר את הבעיה?@מוטי-ברנד אמר בבקשת מידע | נגן אודיו ביאנג שלא קולט שירים מכרטיס מיקרו:
@חלוצים הרבה פעמים צריך להפעיל את הפלאפון מחדש אחרי שמוציאים ומכניסים את הכרטיס ולכן כדאי לפני שמוציאים את הכרטיס להכנס להגדרות ולנתק שם ואז להוציא
ניסית את זה?
-
@מוטי-ברנד
ניסתי כל מה שיידוע לי
הפלאפון עצמו משדר גם מוזיקה להתקנים אחרים (כמו להשמיע מדיה לרמקול בלוטוס)
האוזניות (איכותיות של JBL) מצליחות בקלות להתחבר לשמע מדיה בהתקנים אחרים
גם בעבר האוזניות התחברו לשמע מדיה ליאנג (גם אז זה היה אחרי עשרות ניסניות כל פעם)
לאחרונה זזה לא מתחבר גם לא דרך השמעת שירים - שדר באמצעו בלוטוס -
זה בעיה ככל הנראה בגירסא של המכשיר, מישהו מכיר אדם מבין ב'חומרה' של מכשיר זה
כי הבעיה היא גם שהפלאון לא מצליח להכניס את השירים לנגן מדיה באופן אוטומטי שככל נהנראה זה לא שני בעיות נפרדות אלא שורש הבעיה הוא אחד, והפיתרון הוא לא בתוכנה אלא בחומרה, מישהו יכול לעזור בתחום הזה
בתודה על העזרה, ובתודה מראש על העזרה בתחום הנ"ל