בעיה | בעיה במכונה וירטואלית
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בבעיה | בעיה במכונה וירטואלית:
@aiib אמרתי לך במקומו - תפעיל VT-x בbios.
לא שמתי לב, לכן מחקתי ופתחתי נושא חדש...
באיזה קטגוריה זה נמצא בביוס?אם יש לך מחשב Hp, ככל הנראה תצטרך עדכון לbios שישחרר את זה
יש לי לנובו
-
@aiib מצויין, אתה משאיר שרשורים ממוקדים.
אינני זוכר, אולי בsecurity... אם אתה יודע לחטט (כמו הרושם שיש לי ממך), תחפש את המילים המדוייקות VT-x ותסמן שם וי.אכן security
-
@avramk100 @תורה-צוה-לנו-משה לא מצאתי תיאור מדוייק אלא רק VT-A וכדו'
בכל אופן, הפעלתי כל דבר שתאם חלקית ום הפעלתי את כל האופציות של אתחול מאובטח ווירטואליזציה...
כרגע המכונה נפתחה, אבל היא אומרת לי טיים אאוט. הבנתי איך פותרים את זה הבעה היא שהמחשב ממש תקוע ולא זז- אני לא יכול להזיז את העכבר וגם לא לסגור את התוכנה בשום דרך...
זה קשור לזה שהזכרון נמצא עם 96 אחוז מימוש?!
יש פתרון? -
@תורה-צוה-לנו-משה אז מה עושים?
-
@aiib מכונה חדשה?
עשיתי ולא עוזר...
תטעין קובץ ISO והפעלה מחדש
הפעלה מחדש של מה? -
אם אתה חושב להשתמש כך באופן גורף, תעדכן על שינויי מזג אוויר של המחשב\זיכרון.
-
@תורה-צוה-לנו-משה האמת היא שבניתי להשתמש בזה רק לשימוש חד פעמי פה ושם של אפליקציות דרך ווינדוס 11
אבל אם בלי האפליקציות הוא לא באמת עומד בעומס אז עם האפליקציות מאמין שאין סיכוי בכלל...מה שמעניין שבמנהל המשימות הזכרון לא מבוזבז על המכונה אלא על כל מיני תהליכים של ויטרואליזיה. המכונה עצמה לוקחת רק כמה עשרות מגה
-
@aiib אמר בבעיה | בעיה במכונה וירטואלית:
אלא על כל מיני תהליכים של ויטרואליזיה
אינני יודע איך זה עובד, אבל כנראה התהליך שצורך את הזיכרון עבור המכונה הוירטואלית, ובשביל החלון של המכונה הוא צריך רק כמה מגה, כך זה עובד
-
מה שמעניין שבמנהל המשימות הזכרון לא מבוזבז על המכונה אלא על כל מיני תהליכים של ויטרואליזיה. המכונה עצמה לוקחת רק כמה עשרות מגה
זה ברור שוירטואליזצייה לוקחת המון זיכרון, הבעייה שלך שכשהמכונה פעילה עם הווינדוס ובטח עם האפליקציות , היא גם דורשת הרבה זיכרון
-
מה שמעניין שבמנהל המשימות הזכרון לא מבוזבז על המכונה אלא על כל מיני תהליכים של ויטרואליזיה. המכונה עצמה לוקחת רק כמה עשרות מגה
ככה זה תמיד
המכונה פשוט מחולקת לכמה תהליכיםהאמת היא שבניתי להשתמש בזה רק לשימוש חד פעמי פה ושם של אפליקציות דרך ווינדוס 11
אני ממש לא מצליח להבין אותך
אם אתה רוצה להשתמש באפליקציות, למה לעשות את זה ע"ג מכונה ווירטואלית של ווינדוס 11 שמריצה עליה עוד מכונה?
מה שסתם מסבך, וגם צורך המון המון משאבים
למה לא להשתמש באימולטורים ע"ג הווינודס עצמו, כמו בלוטקס נוקס וכו'
או מקסימום לשדרג את כל המחשב לווינודס 11 -
@aiib זה שיש לך 8 ג"ב לא אמור להשפיע מאוד - וודאי שלא כבר בשלב ההתקנה (אני מריך ווינדוס 11 יפה מאוד על מחשב עם 8 ג'יגה) אבל כמובן שעדיף שלא תהיה תוכנה פועלת ברקע במחשב המארח
תגדיר בהגדרות המכונה הקצאה של 4 ג'יגה ושים לב שכשאתה נכנס למכונה - לפני ההתקנה בפועל התוכנה תציג לך חלון שחור שבו כתוב press any key וכו' ושם צריך ללחוץ על חלון התוכנה (כדי שהמקלדת "תדבר" אליה) ואז ללחוץ על כל מקש (או אולי צריך אנטר דווקא?!) כדי שההתקנה תתחיל
ואגב, במנהל המשימות תראה שהרבה זיכרון תפוס למרות שבפועל לא רואים מה תופס - פשוט כי הזיכרון לא באמת תפוס אלא רק מוקצה לטובת המערכת אבל זה לא אומר בהכרח שהוא בשימוש