פריצת קוד בייאוס, למחשב נייד ASUS/ACER/SONY, ללא מגע פיזי במחשב כלל
-
@קינג-קומפיוטר אמר בפריצת קוד בייאוס, למחשב נייד ASUS/ACER/SONY, ללא מגע פיזי במחשב כלל:
@menipoco יש אפשרות לאפס את הסיסמא של הביוס במחשב לנובו יוגה?
ללנובו זה לא עובד (אם בכלל זה אמור לעבוד) , תצטרך להוציא את הבטריה.
-
יש לי סיסמא על הביוס אני מעונין לדעת כמה זה מאובטח ואם יש תוכנות שיכולות לפרוץ את זה
-
@קינג-קומפיוטר אמר בפריצת קוד בייאוס, למחשב נייד ASUS/ACER/SONY, ללא מגע פיזי במחשב כלל:
יש לי סיסמא על הביוס אני מעונין לדעת כמה זה מאובטח ואם יש תוכנות שיכולות לפרוץ את זה
לא מאמין שקיים דבר כזה, אפשר רק לאפס (וזה די קל האמת).
-
איך אפשר לאפס? עם קצר או תוכנה?
-
@קינג-קומפיוטר לשלוף את הבטריה לכמה דקות. (לא מאמין שיש תוכנה שיכולה לגשת לזיכרון של הביוס.)
-
זה עובד בדוק?
לגבי מחשב יוגה שהכל מוטמע בלוח אם לדוגמא הזיכרון ראם במחשב הזה הוא לא יכול להישלף וגם א''א להוסיף עוד זיכרון כי זה מוטמע על הלוח אם גם יש בטריה נשלפת בקלות -
@קינג-קומפיוטר לא בדקתי ספציפית עבודה אבל מאמין שכן.
-
תודה בכל אופן כי מישהו אמר לי פעם שיש תוכנה לפריצת ביוס
לא בדקתי אם כן אני יעדכן -
תודה בכל אופן כי מישהו אמר לי פעם שיש תוכנה לפריצת ביוס
לא בדקתי אם כן אני יעדכןיש מושג כזה
אבל זה טוב רק אם יש גישה למערכת הפעלה
דהיינו שמבקש סיסמה לביוס רק כדי להכנס לביוס -
@משחזר-מידע לא הבנתי מה אמרת אם לדוגמא יש לי סיסמא על הביוס ועל המערכת הפעלה בכזה מצב אפשר לפרוץ או לא
-
@קינג-קומפיוטר השאלה היא מתי אתה מתבקש להזין את הסיסמה
אם אתה מתבקש להזין בעת הפעלת המחשב
השובה היא שאי אפשר
אם אתה יכול להדליק רגיל
ורק מתי שאתה מנסה לבצע שינויים במערכת יש קוד אז ניתן -
@A0533057932 תודה רבה
אגב כמה זה מסובך? -
@קינג-קומפיוטר אין לי מושג
מה שאני יודע שפעם אחרונה שניסיתי לפרוץץ קוד ביוס HP קיבלתי תשובה שהדרך היחידה היא לקחת מספרים ולהוריד חלק מהלוח ולהזמין חש מEBAY ממש לא תוכנה של רגע אחד -
@קינג-קומפיוטר שוב, אם יש סוללה זה ממש קל.
-
לא נראה לי שיש לי סוללה נשלפת בקלות כי יש לי לנובו יוגה שהכל מוטמע על הלוח אם
בכל אופן את הכל אפשר לפרוץ אם פשוט מפרקים את הארדיסק ומכניסים למחשב שהביוס לא נעול -
לא נראה לי שיש לי סוללה נשלפת בקלות כי יש לי לנובו יוגה שהכל מוטמע על הלוח אם
בכל אופן את הכל אפשר לפרוץ אם פשוט מפרקים את הארדיסק ומכניסים למחשב שהביוס לא נעולזה לא לפרוץ, המחשב ישאר נעול.
-
אבל למערכת הפעלה אפשר לפרוץ