טלגרם מסונן לאנדרואיד להורדה
-
@המביט-לארץ אמר בטלגרם מסונן לאנדרואיד להורדה:
יש מצב לגירסה שתרוץ על אנדרואיד 4.4?
כנראה שכן.
@yeshaya אמר בטלגרם מסונן לאנדרואיד להורדה:
@שלום-כהן
יש מצב להתאים את זה שיוכל לעבוד ג"כ בWIFI של אתרוג ?לא כל כך הבנתי את כוונתך. איך זה קשור לwifi?
-
שלום לכולם.
בעקבות חסימת הגירסה החדשה ע"י טלגרם, אני נאלץ להוריד אותה ולהשאיר לפניכם רק את הגירסה הישנה שעובדת כראוי.
אבקש ממכם לעדכן שוב את הטלגרם, זה עדכון אחרון לעת עתה.
מצאתי פירצה קטנה ותיקנתי אז פשוט..לעדכן!ההורדה נמצאת בפוסט הראשי תגללו למעלה.
-
מצווה להפיץ !!
שלחו את הקישור הנ"ל לחברים ברשתות החברתיות!!
נ.ב: עדכנתי את התרגום לטלגרם המסונן. נא לשלוח לאחד הצ'אטים את הקישור הבא:
https://t.me/CohenKosherGram/7 -
@שלום-כהן אמר בטלגרם מסונן לאנדרואיד להורדה:
@1divid כמובן שכלום. זה יהיה רק טלגרם לשיחות פרטיות.
וכן זה מה שכתוב למעלה כתבתי את זה בפירוש.אז שני דברים
1מה הסינון פה אני יצטרף לפני לאיזה קבוצה שבא לי וזהו
2אנשים יוכלו לשלוח לי באישי כל דבר?
אשמח להסבר תודה רבה -
@1divid בשיחות פרטיות אפשר לשלוח מה שאתה רוצה זה כמו ווצאפ.
לגבי קבוצות אתה יכול להצטרף לקבוצות לפני ואז להתקין את המסונן. אבל אני אסביר שוב - אם תמחק את המסונן ותתקין את הרגיל אתה תוכל שוב להיכנס לקבוצות כאלה ואחרות.
אז אם אתה רוצה שיהיה לך מכשיר בטוח, תחסום את הגישה לחנות גוגל פליי או תמחק אותה. יש היום סינונים שעושים את זה וגם מדריכים. יש כאן מדריך גם שפירסמתי איך למחוק את חנות גוגל מוזמן לעיין במדריכים של אנדרואיד פה בפורום. -
@שלום-כהן אמר בטלגרם מסונן לאנדרואיד להורדה:
@1divid בשיחות פרטיות אפשר לשלוח מה שאתה רוצה זה כמו ווצאפ.
לגבי קבוצות אתה יכול להצטרף לקבוצות לפני ואז להתקין את המסונן. אבל אני אסביר שוב - אם תמחק את המסונן ותתקין את הרגיל אתה תוכל שוב להיכנס לקבוצות כאלה ואחרות.
אז אם אתה רוצה שיהיה לך מכשיר בטוח, תחסום את הגישה לגוגל פליי או תמחק אותה. יש היום סינונים שעושים את זה וגם מדריכים. יש כאן מדריך גם שפירסמתי איך למחוק את חנות גודל מוזמן לעיין במדריכים של אנדרואיד פה בפורום.אין דרך שאפשר להוריד את האפליקציה (טלגרם) אם קבוצות שניקבעו מראש וזהו פשוט זה היה יותר מסונן? וחסימה של שליחה באישי כי אם כן מה עשו בסינון תמיד היה אפשר להגיע לכול תוכן