טלגרם מסונן לאנדרואיד להורדה
-
@שמואל אמר ביישומים מסוננים לאנדרואיד:
@ב-מ-ב-ל-יק אתה צודק.
כי משתמשי נטפרי לא משנה כשר לא כשר טלגרם לא יעבודשמואל, אתה יכול להסביר לי קצת יותר פרטים איך הנטפרי עובד באנדרואיד?
הוא חוסם אפליקציות לפי שמות החבילה?
אם כן, אני יכול לשנות את שם החבילה של טלגרם וגם משתמשי נטפרי יוכלו להשתמש בטלגרם במכשירם. לא? -
@שלום-כהן אמר ביישומים מסוננים לאנדרואיד:
@שמואל אמר ביישומים מסוננים לאנדרואיד:
@ב-מ-ב-ל-יק אתה צודק.
כי משתמשי נטפרי לא משנה כשר לא כשר טלגרם לא יעבודשמואל, אתה יכול להסביר לי קצת יותר פרטים איך הנטפרי עובד באנדרואיד?
הוא חוסם אפליקציות לפי שמות החבילה?
אם כן, אני יכול לשנות את שם החבילה של טלגרם וגם משתמשי נטפרי יוכלו להשתמש בטלגרם במכשירם. לא?נטפרי בעיקרון לא מיועד לאנדרואיד.
יש להם רשימת אלפיקציות שפתוח אצלם... וואצפ וטלגרם לא יעבוד כי זה חסום ברמה עקרונית.
למשל אלפיקצית מי היה סגור עד ששלחתי נקודה שיפתחו... שתבין מה הסינון שלהם. -
@להבין-ולהשכיל הבנתי, אך זה עדיין לא סותר את מה שאני אומר.
אם הוויז לא חסום, ואני משנה את שם החבילה של טלגרם לשם החבילה של וייז אז תבין ש.. אולי זה יעבוד. -
@A0533057932 נטפרי חוסם את השרת של טלגרם, לא את האפליקציה? ככה עובד הסינון?
-
@A0533057932 מה הכוונה לא תומכים באנדרואיד?
אבל יש נטפרי לאנדרואיד. זה מה ששאל למעלה @ב-מ-ב-ל-יק -
@Men770 אמר ביישומים מסוננים לאנדרואיד:
אפשר לשים SIM עם נטפרי באנדרואיד.
יש בפיתוח עכשיו חסימה שתמנע התחברות לWiFi בלי נטפרי / SIM בלי נטפרי.אכן, אני הייתי אחד משפני הניסיון שלהם, אבל תכל'ס זה עדיין לא יצא לציבור הרחב, שזה אומר שכרגע יש בעיה עם הWiF...
-
@nrs הכוונה שפשוט לא הצלחתי לגעת בקבצים של הצ'אט עצמו אז נגעתי רק באקטיביטים שמסביב .. כל פעם שניסתי לגעת במשהו של הצ'אט האפליקציה לא עבדה.
וחוץ מזה, עריכה רגילה לא תועיל , לאחר עריכה לא תצליח להתחבר לטלגרם. הפעלתי פאצ' מסויים על הטלגרם כדי לעקוף את ההגנה.
זה מה שנקרא "לחבל" באפליקציה.. -
@שלום-כהן אמר ביישומים מסוננים לאנדרואיד:
@nrs הכוונה שפשוט לא הצלחתי לגעת בקבצים של הצ'אט עצמו אז נגעתי רק באקטיביטים שמסביב .. כל פעם שניסתי לגעת במשהו של הצ'אט האפליקציה לא עבדה.
וחוץ מזה, עריכה רגילה לא תועיל , לאחר עריכה לא תצליח להתחבר לטלגרם. הפעלתי פאצ' מסויים על הטלגרם כדי לעקוף את ההגנה.
זה מה שנקרא "לחבל" באפליקציה..מעניין הרי זה קוד פתוח ולא אמורים להיות הגנות רציניות
איפה מצאת את הפאצ'? או שגם לטלגרם יש גרסאות פרוצות כמו YO GB של וואטסאפפ