המלצה | מה אתם אומרים על המחשב הזה?
-
@ראובן-שבתי זה לא נכון.
מחודשים מסדרות עסקיות מחזיקים לשנים רבות, הרבה יותר מחדשים מהסדרות הביתיות.
בד"כ האחריות היא ליופי במחשבים כאלה. (אני לא מכיר את המכשיר הזה ספציפית) -
@בנימין-לוריא מדובר באחד הדגמים הטובים ביותר שיש בשוק וכמו שכבר אמרו בסדרות העסקיות המחשבים מחזיקים לזמן רב ובמיוחד שבלנובו טינק פד ניתן להחליף כמעט כל חלק במחשב כך שגם אם משהו יהרס ניתן לתקן אותו בעלות די נמוכה
נראה לי שאפשר לנסות קצת ללחוץ על המחיר זה לא זול במיוחד לדעתי
ובנוסף כדאי לקחת בחשבון שהמסך שם מכיוון שהוא טאצ' אין לו מסגרת שמגנה עליו ולכן הוא די רגיש ותיקון שלו עולה סכום נכבד
בהצלחה -
@טכנולוג לעניות דעתי עדיף את זה מצד המפרט והמחיר https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1111912 ציטוט מחוות דעת "דירגתי את הביצועים ביחס למחיר. בסה"כ הופתעתי לטובה. בפחות מ 2000 ש"ח קיבלתי מחשב בגימור מצוין, לא כבד, עם מקלדת נוחה ומוסך איכותי. אז זה לא ה carbon X1 אבל בשביל פחות מחמישית המחיר נראה שהוא נותן תמורה מצוינת."
בהצלחה -
@בנימין-לוריא אמר בהמלצה | מה אתם אומרים על המחשב הזה?:
אגב, המחודש זה ממשרד שנסגר (אם זה עוזר משהו...)
כן... בטח
יש אחד שמפרסם ב-7 שנים האחרונות כל הזמן על משרדים שנסגרו ומכירת מחשבים.... -
@אבי-ים אמר בהמלצה | מה אתם אומרים על המחשב הזה?:
כן... בטח
יש אחד שמפרסם ב-7 שנים האחרונות כל הזמן על משרדים שנסגרו ומכירת מחשבים....זהו שזה סוחר מחשבים וזה מבצע שיש להם כמות של מחשבים אותו דבר ממשרד שנסגר...
-
כן... בטח
יש אחד שמפרסם ב-7 שנים האחרונות כל הזמן על משרדים שנסגרו ומכירת מחשבים....זה לא משרד שנסגר, כל משרד נורמלי מחליף את המחשבים שלו פעם בכמה שנים אז הם מוכרים את הכל לסוכנים שמתעסקים בתחום
-
אין שום בעיה במחשב מחודש במיוחד בלנובו שהם מאד אמינים. מחשב של לנובו/דל יכול להחזיק גם 10 שנים בכיף. לי יש טינק פד (דגם ישן יותר כמובן) שקניתי משומש והוא מחזיק אצלי כמה שנים טובות. הוא יוצר ב2011. מחשב תותח.
חבל על הכסף מחשב זה לא מכונת כביסה שמסתובבת ויש לה בלאי. אם המחשב עובד טוב סבירות גבוהה שיחזיק שנים -
@קינג-קומפיוטר אמר בהמלצה | מה אתם אומרים על המחשב הזה?:
זה לא משרד שנסגר, כל משרד נורמלי מחליף את המחשבים שלו פעם בכמה שנים אז הם מוכרים את הכל לסוכנים שמתעסקים בתחום
בדיוק
הוא מנסה לתת תחושה שאילו המשרד לא היה נסגר הם היו ממשיכים להנות מהמחשב תקופה ארוכה (ולא כי מיצו את המחשב ורצו להתקדם)
אגב יש מחשבים שאם המשרד היה ממשיך להשתמש בהם המשרד אכן היה נסגר@mdy אמר בהמלצה | מה אתם אומרים על המחשב הזה?:
חבל על הכסף מחשב זה לא מכונת כביסה שמסתובבת ויש לה בלאי. אם המחשב עובד טוב סבירות גבוהה שיחזיק שנים
אבל יש גבול כמה תוכל לשדרג מחשב ישן בהתאם לצרכים, למערכות הפעלה ולתוכנות שנהיות יותר ויותר תובעניות
-
הוא מנסה לתת תחושה שאילו המשרד לא היה נסגר הם היו ממשיכים להנות מהמחשב תקופה ארוכה (ולא כי מיצו את המחשב ורצו להתקדם)
אגב יש מחשבים שאם המשרד היה ממשיך להשתמש בהם המשרד אכן היה נסגראני לא יודע ממי אתה קונה אבל את המחשב שלי קניתי ג"כ מסוכן יד 2, ג"כ לנובו טינקפד יוגה המחשב משרת אותי כבר שלוש שנים והוא קצת נחלש בכל אופן התעללתי בו ממש לא שימוש ביתי סטנדרטי
יש לי הרבה חברים שקנו אצלו והם מאוד נהנים מהמחשב
יש הרבה משרדים שמחליפים מחשבים כל שלוש פשוט כי אז נגמרת תקופת האחריות המחשב יכול לעבוד מצויין אבל אין להם כוח למחשב שהם צריכים לדאוג לתיקונים שלו וכדו' -
@בנימין-לוריא מחשב יד 2 תמיד זה עושה בעיות מתוך ניסיון שעד כדי שההוצאות לתיקון יכול להיות שיצא יותר זול לקנות מחשב יש ראשונה
-
@צדיק-1 אמר בהמלצה | מה אתם אומרים על המחשב הזה?:
@בנימין-לוריא מחשב יד 2 תמיד זה עושה בעיות מתוך ניסיון שעד כדי שההוצאות לתיקון יכול להיות שיצא יותר זול לקנות מחשב יש ראשונה
זה שנפלת עם מחשב אחד לא מעיד על השאר, ראיתי לא מעט מחשבים יד 2 נתקלתי בשניים שעשו בעיות כל השאר עבדו מצויין צריך לדעת ממי לקנות ולבקש אחריות חצי שנה
-
@קינג-קומפיוטר צודק רק צריך מאוד לשמור שלא ליפול בפח
-
אני מתכוון לשאול באופן כללי.
עיקר השאלה היא לא האם כדאי לקנות מחשב מחודש/יד שנייה, אלא לפי מה שכתבתי את פרטי המחשב, האם זה בסדר?
האם מה שפירטו שם באנגלית וכל זה - זה בסדר, או שהם סומכים על זה שאנחנו לא מבינים על מה מדובר...
אם החברה והמעבד וכו' טובים אז מבחינתי זה בסדר... -
@בנימין-לוריא מעבד דור 8 זה נחמד, לא הכי, אבל לפי התיאור אתה יכול להסתפק גם בפנטיום...
8 גיגה ראם זה בסדר, וודאי לשימושים נורמליים.
דיסק קשיח קטן. מינימום 500 גיגה לדעתי כמובן.
כך נ"ל, והטוב בעניך עשה... -
@י-פל אמר בהמלצה | מה אתם אומרים על המחשב הזה?:
אבל לפי התיאור אתה יכול להסתפק גם בפנטיום...
התיאור שלו זה מחשב לת"ת
השאלה היא איזה ישיבה זה
(בישיבה בה למדתי היה צריך מחשב ממש חזק.. עם עדיפות למאיץ הורדות קטלני ) -
-
אני מתכוון לשאול באופן כללי.
עיקר השאלה היא לא האם כדאי לקנות מחשב מחודש/יד שנייה, אלא לפי מה שכתבתי את פרטי המחשב, האם זה בסדר?
האם מה שפירטו שם באנגלית וכל זה - זה בסדר, או שהם סומכים על זה שאנחנו לא מבינים על מה מדובר...
אם החברה והמעבד וכו' טובים אז מבחינתי זה בסדר...למה שאתה שואל זה בסדר גמור.
אני אישית לא הייתי קונה אותו אם לא הייתי חייב טאצ', מכיון שזה מתכון לבעיות, + תיקונים יקרים. -
@צדיק-1 אמר בהמלצה | מה אתם אומרים על המחשב הזה?:
מחשב יד 2 תמיד זה עושה בעיות
אני כבר תקופה ארוכה לא קונה חדשים רק משדרג משומשים ומעביר את הכונן עם מערכת ההפעלה והתוכנות, והכל פיקס, אין בעיות.
כמו שאמרו - השאלה ממי קונים, אם הבנאדם מחפש כסף או מחפש מוניטין. -
@תורה-צוה-לנו-משה
מדוע להוציא סכום כזה על מחשב לת"ת??
בתור ראש ת"ת לשעבר, השקעתי 1,000 ש"ח למחשב נייח, חדש מהניילונים, עד היום המחשב עובד מעל ומעבר למצופה (כולל שימוש למשרד הישיבה בין לבין).