בקשת מידע | פיתרון לקליטה בדירה!
-
@דוד-משה אמר בבקשת מידע | פיתרון לקליטה בדירה!:
@מגדלים
אוי זה רק בלוטוס בצורת טלפון אלחוטי שניתן לחיג מהנייד דרכו ולא מוסיף לנייד קליטה רק נותן שליטה על הסוללרימצטער, אבל לא קראת את מה שכתבתי, כנראה רק הסתקרנת מהתמונה..
-
@דוד-משה אמר בבקשת מידע | פיתרון לקליטה בדירה!:
א) ערכת את ההודעה אחרי שהגבתי
נכון, לא רק פעם אחד, אלא פעמיים או שלשה אפי', אבל זה לא קשור כלל, כי מעיקרא שמתי את התמונה בסוגריים.
ובשבילך אאריך קצת יותר, אני כתבתי שיש משהו שזה מצריך סים אחר, (מקסימום אפשר לעשות הפניית שיחות, אבל לא נראה לי שקיים בזה משהו יותר מזה.) וזה כאילו לחבר טלפון נייח לסים נייד, וע"י שיגררו את החוט למיקום מחוץ לבית, (אני שם אותה על אדן החלון, מבחוץ כמובן.).ב) בכל מקרה זה לא נותן לו פיתרון אולי תגיד לו שיעבור בית
לא מבין למה לא נותן פיתרון, בכ"א הוא לא ביקש פתרון הוא שאל אם יש כזה דבר, ובעצם לא איכפ"ל אפי' מתשתית בזק, רק שזה לא מציאותי אצלו..
ועל כולנא הוספתי שבמידה והוא מתעקש להישאר עם מספר הנייד שלו, (שזה ערכתי כמה פעמים, אבל היסוד והבסיס הובן והוסבר מלכתחילה.) יש את הדבר שעליו צירפתי את התמונה הנ"ל שהיא נכתבה במאמר המוסגר, ולדעתי גם זה מהווה פתרון, מאחר שאותה אפשר להניח , ולמצוא דרכה קליטה... ואכהמ"ל.
עריכה: נ.ב. הודעה זו כבר ג"כ נערכה לאחר פירסומה המקורי!
-
@יוסי אמר בבקשת מידע | פיתרון לקליטה בדירה!:
זה טעות! ההפך הוא הנכון - זה גורם לפחות קרינה!! [כי שאין קליטה טובה אז הפל' מתאמץ יותר ו"משפריץ" יותר קרינה! והמגבר סך הכל מעביר את התדר לתוך הבית - בדיוק כמו העוצמה של התדר שמחוץ לבית]
שום טעות!! אתה יודע מי כותב את זה? כל אלה שהם מוכרים את זה, ואם הם יודו שזה בעיה בקרינה אף אחד לא יקנה את זה
לא הטלפון היא זה שמשפריץ קרינה אלא התדר/אנטנה ואם אתה מכניס את זה לתוך הבית אז אתה מכניס את הקרינה לתוך הבית@ישראל-אי אמר בבקשת מידע | פיתרון לקליטה בדירה!:
גם לי יש כך וכן אני ממליץ על אנטנה וזה לא גורם להגברת הקרינה שמפריעה
@משה-144 אמר בבקשת מידע | פיתרון לקליטה בדירה!:
ומבדיקה שערכתי האיכותיים לא מוסיפים קרינה
אם זה היה כמו שאתם אומרים אז משרד התקשורת לא היה אוסר את זה
-
@מגדלים אמר בבקשת מידע | פיתרון לקליטה בדירה!:
יש כזה דבר!
אבל זה לא פיתרון לפלאפון הנייד שלך, כי זה מצריך סים נפרד ואתה מכניס אותה למכשיר, והמכשיר הזה יש לו אנטנה שאתה צריך למשוך למיקום עם קליטה, ואז דרכו אתה מחבר טלפון רגיל כמו בכל קו טלפוני למערכת הזה...על זה בדיוק התכוונתי
אני לא צריך דווקא לטלפון הנייד טוב לי גם טלפון נייח
אשמח לשמוע יותר פרטים
תודה רבה -
@iva אמר בבקשת מידע | פיתרון לקליטה בדירה!:
שום טעות!! אתה יודע מי כותב את זה? כל אלה שהם מוכרים את זה, ואם הם יודו שזה בעיה בקרינה אף אחד לא יקנה את זה
לא הטלפון היא זה שמשפריץ קרינה אלא התדר/אנטנה ואם אתה מכניס את זה לתוך הבית אז אתה מכניס את הקרינה לתוך הביתמאיפה אתה יודע? אתה בדקת את זה עם מכשיר מדידה?
-
@iva אמר בבקשת מידע | פיתרון לקליטה בדירה!:
אתה סתם אומר...
זה כתוב במשרד להגנת הסביבה!!
איזה אינטרס יש להם תזכיר לי...אם זה היה כמו שאתם אומרים אז משרד התקשורת לא היה אוסר את זה
גם זה שטות וחבל שאתה כותב בלי לבדוק
אני חקרתי לעומק את הנושא
יש כמה סיבות שלא מרשים- יש מכשירים מאוד ברמה שממש משבשים את הקליטה לכולם חוץ מלבית בו נמצא המגביר
מה שגורם לירידת הקליטה באזור - יש מכשירים שאפשר לחדור איתם לפרטיות הסובבים (האזנה ציטוט וכדו')
בסרטון שוכל לראות בדיקת קרינה על מגביר (לא כל כך אמין כי נשמע שהוא מוכר את המגביר)
https://www.youtube.com/watch?v=75GyH3kjP-o
באתר הבא תוכל להבין ע"פ התשובה שלא כל המגבירים מוסיפים קרינה (אולי יש כאלה שכן, אבל וודאי שהמושג מגביר קליטה אינו מוסיף קרינה)
https://dgsm.co.il/נושא/מגבר-לטל-סלולרי-במשרד-בבקשה-תענו-לי/
- יש מכשירים מאוד ברמה שממש משבשים את הקליטה לכולם חוץ מלבית בו נמצא המגביר
-
@ראובן-שבתי
יש לך אולי מושג מה המדיניות כהיום של משרד התקשורת כהיום בנושא של מגבירי קליטה? -
@ראובן-שבתי
יש לך אולי מושג מה המדיניות כהיום של משרד התקשורת כהיום בנושא של מגבירי קליטה?לא ממש..
אני לא יודע אם הם נותנים להעביר במכס
אני כן יודע שיש מכשירים שפקחים מורידים אותם
ויש מכשירים שהם מעלימים עין תלוי ברמת המכשיר.. -
ומשרד התקשורת שינה מדיניות בענין ואוסר מגבירים
ונותן קנסות של עשרות אלפי שקלים אם לא מסירים אחרי התראה
אז כדאי שתברר את זה לעומקמכיר אחד חרדי שמכר מגבירי קליטה מהסוג החזק, כיון שהורידו ללקוחות שלו את המגבירים עם אזהרה לקנסות מטורפים הוא עמד לדין בבית דין
והיה חייב לפצות את כל הלקוחות שלו בסכום המלא שהם שילמו...
כמובן שהוא טען במעמד המכירה שאין בזה בעיה חוקית.. לא נעים!
לכן צריך להזהר ולדעת יש סיכוי שידפקו לכם בדלת הבית ויורידו לכם את המכשיר..
אני ידגיש שוב שזה תלוי מה סוג המגביר
טענת הפקחים היתה כמו שכתבתי למעלה- שזה שיבש את הקליטה באזור כי הוא עובד מידי טוב -
@ראובן-שבתי אמר בבקשת מידע | פיתרון לקליטה בדירה!:
כיון שהורידו ללקוחות שלו את המגבירים עם אזהרה לקנסות מטורפים הוא עמד לדין בבית דין
איך הם יודעים? בגלל החלק שבחוץ? ואם זה מוסתר?
-
@iva
אני מכיר מישהו שמוכר את הטלפון סים המפורסם.
זה נראה כמו טלפון אלחוטי לכל דבר, אלא שהוא לא קוי, הוא עובד על סים כמו פלאפון.
בתושבת של המכשיר יש מקום לסים, ויש לה אנטנה הרבה יותר איכותית מלפלאפון, כך שהיא קולטת יותר טוב.
בנוסף אתה מניח אותה במקום שיש בו קליטה יותר טובה, כמו על יד חלון וכדו', והטלפון האלחוטי בעצם עובד כמו טלפון אלחוטי רגיל, כך שאתה יכול להסתובב אתו בכל הבית.אם מעניין אותך - תוכל ליצור קשר בפרטי. אתן לך פרטים של המוכר.
בהצלחה.