בירור | מחשב לאדם שלא יודע לשמור עליו
-
@a0533057932 אמר בבירור | מחשב לאדם שלא יודע לשמור עליו:
(נ.ב. דוגמא ממוצר שכבר לא קיים בשוק זה לא ראיה)
ערכתי למעלה זה לא המוכר
ולגבי גולן אני אתקשר ואנסה
תודה רבה -
באמת רעיון (הוא בתכלס צריך כזה מטיטניום אבל גם זה יכול לעזור)
אם לא יהיה ברירה זה מה שאני אעשה... -
@אבי-ים אמר בבירור | מחשב לאדם שלא יודע לשמור עליו:
אני קונה עבור חבר שיש לו ילדים שמכסחים לו את המחשב (לפחות ככה הוא טוען)
הנקודה היא שהוא רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא בעד שהוא ישקיע
ויש 3 אופציות
1 חדש מKSP ב680 ש"ח 11 אינץ'
2חדש מKSP ב880 ש"ח 14 אינץ
3ישן יד 2 (כונן קשיח SSD חדש) ב1000ש"ח 12.5 אינץ שהוא יותר עמיד אבל מצד שני הוא ישן i5 דור 4הטינק פד הוא מפלצת, יש לי כזה, I% דור 4, 8GB ראם, מחזיק לי כל מה שאתה לא רוצה, יש לי מישהו בב"ב שמוכר כזה יש שניה ב-1000 ש"ח בערך, ויש לו עוד כל מיני מכל הסוגים והמינים, יש לי חברים שקנו אצלו כאלו בין 800-1700 החל מדור 3 ועד דור 7-8 מומלץ בחום.
אבי- 050-637-9001
בהצלחה. -
@mers ממש תודה
אם זה ב1000 ש"ח כולל כונן SSD
מחר אני קונה עבורואני יודע שלפני כמעט שנה מחשב X240 8GM RAM 256SSD גודל 12.5 אינצ' עלה 1000 ש"ח, יש גם זולים יותר וגם יקרים יותר.
בהצלחה תהנה, ואל תשכח לעדכן מה בדיוק קנית... -
@mers אמר בבירור | מחשב לאדם שלא יודע לשמור עליו:
אני יודע שלפני כמעט שנה מחשב X240 8GM RAM 256SSD גודל 12.5 אינצ' עלה 1000 ש"ח, יש גם זולים יותר וגם יקרים יותר.
בהצלחה תהנה, ואל תשכח לעדכן מה בדיוק קנית...שלחתי את אותו אדם לקנות אצל אבי כמו שהמלצת דגם קצת יותר ישן X230 i5 דור 3 ב800 ש"ח (מי שחיפשתי עבור צריך את זה להקלדות ולא מעבר)
ואכן הוא יותר זול מהרבה אחרים בשוק, מקווה שהוא גם אמין
מקווה שהוא כבר קנה
מוסר תודה בשמו -
@mers אמר בבירור | מחשב לאדם שלא יודע לשמור עליו:
אני יודע שלפני כמעט שנה מחשב X240 8GM RAM 256SSD גודל 12.5 אינצ' עלה 1000 ש"ח, יש גם זולים יותר וגם יקרים יותר.
בהצלחה תהנה, ואל תשכח לעדכן מה בדיוק קנית...שלחתי את אותו אדם לקנות אצל אבי כמו שהמלצת דגם קצת יותר ישן X230 i5 דור 3 ב800 ש"ח (מי שחיפשתי עבור צריך את זה להקלדות ולא מעבר)
ואכן הוא יותר זול מהרבה אחרים בשוק, מקווה שהוא גם אמין
מקווה שהוא כבר קנה
מוסר תודה בשמואני שמח לשמוע, שיהנה [הוא משווק להרבה מוכרים ולכן הוא הכי זול כי זה ישיר ממנו], אני אישית הייתי אמוד מרוצה ממנו.