בעיה | מצלמת אבטחה וויפי בנטפרי
-
-
-
@דודי-א אמר בבעיה | מצלמת אבטחה וויפי בנטפרי:
יש לי מצלמת אבטחה של חברת vega שמתחברת לוויפי ויש לזה אפליקציה
כשזה היה מחובר לאינטרנט לא של נטפרי זה עבד אבל כשחיברתי לאינטרנט של נטפרי באפליקציה כתוב שהמצלמה לא מקוונת
מה אפשר לעשות בשביל שזה יעבוד? יכול להיות שזה בגלל שאין תעודת אבטחה ?
תודה רבההייתה לי בעיה דומה עם מצלמת IP של REOLINK ופתחתי פניה בנטפרי והם התנערו בשאלה של "למה כל הזמן מאשימים את נטפרי" ו "זה בכלל לא קשור לסינון" ולא היה להם שום הסבר איך שהתחברתי לרשת של רימון או רשת פתוחה מיד הכל עבד פיקס
ועדיין לא תיקנו.... -
@nte אמר בבעיה | מצלמת אבטחה וויפי בנטפרי:
כשזה היה מחובר לאינטרנט לא של נטפרי זה עבד אבל כשחיברתי לאינטרנט של נטפרי באפליקציה כתוב שהמצלמה לא מקוונת
תודה רבההייתה לי בעיה דומה עם מצלמת IP של REOLINK ופתחתי פניה בנטפרי והם התנערו בשאלה של "למה כל הזמן מאשימים את נטפרי" ו "זה בכלל לא קשור לסינון" ולא היה להם שום הסבר איך שהתחברתי לרשת של רימון או רשת פתוחה מיד הכל עבד פיקס
ועדיין לא תיקנו....לי היתה בעיה עם מדפסת רשת שמקבלת מייל ומדפיסה וכנ"ל ברשת אחרת זה עבד ורק בנטפרי לא
והם ג"כ לא מצאו את הבעיה ואמרו שזה לא קשור לסינון
ואחרי מאות...... הקלטות תעבורה שבכל פעם היתה עוד חסימה ועוד חסימה הם הצליחו לשחרר לי את זה -
@גבאי אמר בבעיה | מצלמת אבטחה וויפי בנטפרי:
@שער-השמים מאות הקלטות
מדי כמה הקלטות נמצאה פתאום חסימה מסוימת ואז אחרי שהיא השתחררה מצאו עוד אחת אחריה וכו'.
(כל הקלטה הצריכה התקנת המדפסת מחדש והפעלה מחדש וכו' כדי שזה ימשוך את כל הרשת וכו')כלומר התקנת את המדפסת מאות פעמים???
-
@דודי-א יש לנטפרי נציגים שלא נעים לומר פשוט לא יודעים מה שהם אומרים נתקלתי אפילו פעם שהייתי צריך לשלוח קישור מפורום נטפרי ולהראות לנציג שהוא יכול לעשות את מה שאני רוצה
היו לי גם פניות שפשוט ירדתי מהן כי לא היה לי כוח להסביר לנציג את הבעיה כי הם פשוט לא קלטו
לפעמים צריך לשבת ולהסביר לנציג אחד לאחד מה נדרש ממנו ואיפה בדיוק החסימה
עדיין, יש להם את השירות לקוחות הכי טוב מקרב חברות הסינון וצריך להצדיע להם על זה -
@קינג-קומפיוטר @אמיר @גבאי אם אני יביא לכם את הקלטת התעבורה שעשיתי תוכלו להגיד לי מה להגיד להם לפתוח?
תודה רבה לכל המנסים לעזור והמשתתפים בבעיה שיש לי
-
@דודי-א אין לי איך לעזור לך יותר ממה שהם יכולים
רק שאצלהם ג"כ יש אפשרות לעבור לנציג מומחה יותר
ואם הם לא רואים חסימה בהקלטה הם יכולים להפנות אותך להקלטה בצורה שונה
ויתכן גם שאתה צריך לכבות את המצלמה לפני שאתה מקליט ולהפעיל אותה מחדש תוך כדי הקלטה כדי שהמצלמה תנסה להתחבר וכך הם יוכלו למצוא חסימה -
@שער-השמים אמר בבעיה | מצלמת אבטחה וויפי בנטפרי:
כלומר התקנת את המדפסת מאות פעמים???
לא תאמין אבל ממש כך
עבדתי על זה יום שלם ברציפות מהבוקר ועד הערב (הנס שלי היה שזה היה בין הזמנים והייתי בבידוד קורונה....) -
@גבאי אמר בבעיה | מצלמת אבטחה וויפי בנטפרי:
@nte אמר בבעיה | מצלמת אבטחה וויפי בנטפרי:
ועדיין לא תיקנו....לי היתה בעיה עם מדפסת רשת שמקבלת מייל ומדפיסה וכנ"ל ברשת אחרת זה עבד ורק בנטפרי לא
והם ג"כ לא מצאו את הבעיה ואמרו שזה לא קשור לסינון
ואחרי מאות...... הקלטות תעבורה שבכל פעם היתה עוד חסימה ועוד חסימה הם הצליחו לשחרר לי את זהאם אתה משחרר הקלטת תעבורה ומבצע את התהליך החל מהדלקת המדפסת וכלה בכיבוי לאחר סיום הפעולה , אין שום סיבה שלא יהיה את זה בלוג תעבורה, אמממה תנסה להיזכר אם היית מפעיל את ההקלטה ומבצע בכל פעם חלק מהפעולה
או, או שהמקליט שלהם מפספס..
-