בירור | אוזניות jbl
-
@קינג-קומפיוטר באזור ה200.250
אני יודע רק רציתי שיבינו לאיזה סוג אוזניות אני מתכוון -
@יענקל-ה יש את אוזניות Tune 225TWS True Wireless ויש את JBL Tune 220TWS True Wireless
אבל אני חושב שהם מתחברות רק דרך WI FI ולא בלוטוס, אבל לא בטוח... -
@יואב-בן-צרויה אתה יודע מה האיכות?
-
@יואב-בן-צרויה אמר בבירור | אוזניות jbl:
@יענקל-ה יש את אוזניות Tune 225TWS True Wireless ויש את JBL Tune 220TWS True Wireless
אבל אני חושב שהם מתחברות רק דרך WI FI ולא בלוטוס, אבל לא בטוח...לא שמעתי עדיין על אוזניות שמתחברות עם wifi, האוזניות האלה מתחברות עם חיבור בלוטוס רגיל
@יענקל-ה אני לא יודע מה ההבדל בין הדגמים של האוזניות אבל הם אחלה אוזניות יושבות טוב באוזן סאונד טוב בקיצור שווה את המחיר -
@יואב-בן-צרויה @יענקל-ה אני מקווה בשביל יואב שהאוזניות מחזיקות הרבה זמן, אבל אני יכול להעיד בתור בעל ניסיון שאחרי זמן שימוש של חצי שנה בערך, הפסיק לי אוזנייה אחת לעבוד. את האוזניות קיבלתי מתנה מבעל חנות כך שאחריות לא יכולתי לתבוע, אבל לטענתו זה כשל נפוץ של הדגם הספציפי הזה. לשיקולכם, אולי הוא הביא לי דגם בעייתי - בכל זאת קיבלתי מתנה...
לעצם העניין האוזניות קלות, מתלבשות טוב באוזן, אך לא כ"כ נוחות בתוך האוזן, איכות שמע טובה ממש, ומתחברות בבלוטוס גם לפלאפון נוקיה 215
עוד סוג אוזניות שאני משתמש בו, גם של JBL, הוא דגם 120, הם פחות קלות אך נוחות בהרבה, לטעמי, והבטרייה שלהם - מהניסיון שלי, כפולה מדגם 225, ולבינתיים, גם יותר אמינות. -
@ניקושלה אני דיברתי על דגם 220
וגם על 225
אבל צריך לומר ביושר שההמלצה הייתה רק על 220, בכל מקרה באתי לעזור ל @יענקל-ה
-
-
@יואב-בן-צרויה תכנס לקישור שהבאתי ותראה מה המחיר
-
למשהו יש קישורים לאוזניות של גוגל?
אשמח לשמוע חוות דעת על האוזניות שלהם
וכן על אוניות וואן פלוס https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1095701