מעבד למחשב נייד
-
@חיים-כהן-1 לא קראת!!!
-
@DANI123 אמר במעבד למחשב נייד:
ממש לא אינטל במשחקים ממש לא טובה ממש ממש לא AMD יש להם חווית משחק חלקה שלא כמו אינטל שגם אם יהיה לך מחשב גרפי חזק יכול להיות עדיין תקיעות במשחק
לא מתווכח, אני לא ניסיתי.
ראיתי ביקורות שטוענים שמעבד 9900K למשחקים עדיין יותר טוב מהמעבדים החזקים של AMD אבל כמובן שמעבדים פחותים ממנו, המעבדים החזקים של AMD עדיפים, וזה דבר שנבחן כל מעבד לגופו.
רק סתם שאלה באיזה מעבד אתה ניסית באינטל. -
@DANI123 משחקים צריכים בעיקר כרטיס מסך חזק לחישובים גרפיים אבל גם מעבד חזק לחישובים של המשחק, [וגם הרבה זיכרון]. ואם המעבד לא יהיה מספיק חזק אז הוא יהיה צוואר בקבוק שיתקע את המערכת.
תנסה לשחק משחק כבד על I3 דור 5 ותגיד איך זה? -
@יהודה-12 אמר במעבד למחשב נייד:
@DANI123 משחקים צריכים בעיקר כרטיס מסך חזק לחישובים גרפיים אבל גם מעבד חזק לחישובים של המשחק, [וגם הרבה זיכרון]. ואם המעבד לא יהיה מספיק חזק אז הוא יהיה צוואר בקבוק שיתקע את המערכת.
תנסה לשחק משחק כבד על I3 דור 5 ותגיד איך זה?אם כרטיס מסך מטורף והרבה זיכרון אין שום בעיה
-
-
@116nxh9 אמר במעבד למחשב נייד:
תקן אותי אם אני טועה
לא טועה.
יש להם כרטיסי מסך של-AMD עדיין אין לה את האפשרות להתחרות כגון RTX 2080 ויש לה גם יותר טובים.
הכרטיס הכי מתקדם שיש לAMD זה RX 5700XT וזה בערך כמו הRTX 2070 וקצת פחות.
דני תספר לנו מאיפה אתה שואב את המידע שלך. אני יכול לתת לך קישור למבחנים שנעשו והם טוענים ההיפך ממה שאתה טוען. זה למשל -
דני
דבר ראשון דניאל
אני יכול לתת לך קישור למבחנים שנעשו והם טוענים ההיפך ממה שאתה טוען.
לא יודע מה מבחנים תקח כרטיס מסך של nvidia ששוה ברמה של AMD תשחק ותראה בעצמך איפה החווית משחק יותר טובה אני לא התכוונתי שתיקח כרטיס של nvidia מטורף ותשווה אותו לAMD נמוך
-
@DANI123 אמר במעבד למחשב נייד:
לא יודע מה מבחנים תקח כרטיס מסך של nvidia ששוה ברמה של AMD תשחק ותראה בעצמך איפה החווית משחק יותר טובה אני לא התכוונתי שתיקח כרטיס של nvidia מטורף ותשווה אותו לAMD נמוך
טוב עכשיו הבנתי למה אתה מתכוון שביחס עלות/תועלת AMD יותר טובה גם בכרטיסי מסך. בזה אני חושב שאתה צודק.