בקשה | אפליקציה מזכירה אלקטרונית / תא קולי ללא צורך בחיבור רשת.
-
שלום לכולם.
אני מחפש אפליקציה של מזכירה אלקטרונית (תא קולי) לאנדרואיד, שברגע שאין מענה אחרי זמן מסויים שהגדרתי באפליקציה, האפליקציה פותחת את השיחה עם תקליט של הגעתם לתא קולי של וכו וכו.. וההודעות ישמרו במכשיר. עדיף בעברית, או באנגלית עם הגדרות קלות להבנה, ושלא יהיה צורך להפעיל / להשתמש בו ע"י חיבור לרשת.יש את זה בכמה מכשירים כשרים רשמיים מובנה בגרסאות, פשוט תא קולי במכשיר במקום תא קולי של החברה, המעלות בזה שזה חינמי, וההקלטות נשמרות במכשיר כקבצי שמע וניתן לשמור / להעתיק אותם וכו..
תודה רבה !!
-
@simcha33345 טכנית זה לא אפשרי כזה דבר, כ"ש ללא חיבור רשת.
-
@צדיק-תמים אמר בבקשה | אפליקציה מזכירה אלקטרונית / תא קולי ללא צורך בחיבור רשת.:
@הכריש למה לא?
ללא חיבור רשת? תחשוב מה האפ. צריכה לעשות...
-
@simcha33345 אני זוכר שלפני שנתיים בערך ראיתי פרסומים ברחוב החרדי על טלפון כשר (מקשים) שמתהדר בפונקציה הזו באופן מובנה + ענייה לשיחה במהלך הזמן שהשני משאיר תא קולי. אולי תשאל בחנות פלאפונים. ואולי תכתוב אפלקציה כזו לבד זה לא נראה לי כל כך מסובך...
-
@שמעון-חבצלת הוא כתב את זה במפורש
הוא מחפש באפליקציה -
@הכריש אמר בבקשה | אפליקציה מזכירה אלקטרונית / תא קולי ללא צורך בחיבור רשת.:
@simcha33345 טכנית זה לא אפשרי כזה דבר, כ"ש ללא חיבור רשת.
האפליקציה עושה כמה פעולות פשוטות ביותר - לענות לשיחה - להשתיק את המיקרופון בצד שלי - להשמיע הקלטה שאני מקליט או הקלטה ברירת מחדל של הגעתם לתא קולי של פלוני וכו. - ולהקליט את השיחה.
עובדה שיש את זה בכמה מכשירים כשרים רשמיים (שהם כמובן לא מתחברים לאינטרנט).
-
@simcha33345 אוקיי, חוזר בי, יתכן שאפשרי.
עדיין לא ראיתי בעיניים, אך לא שמענו אינה ראיה. -
@simcha33345 קח טיפ מה אני עשיתי
גם אותי עיצבן שרוצים 5 שח נוספים על תא קולי מסכן שבנינו- אתה שומע תא קולי בחיים אתה לא משאיר הודעה... אז בשביל פעמיים בחודש זה לא שווה.
מה שעשיתי זה פתחתי קו בימות המשיח, עם מס' נייח שכמובן פתוח לכשרים, חשוב ביותר
חבר ישב איתי על זה לעזור לי- כך שאין לי יותר מידי שמץ בעיניין אם תיתקל בשאלות,
הגדרתי שלוחה להקלטת הודעות, ועוד אחת לשמיעת המוקלטות, את ההודעה של אנא הקליטו הודעתם שיניתי בקולי להגעתם לתא... וכו' ושם ביקשתי להקליט וללחוץ על סולמית, (מה שיעיל שהסבירות שתשאיר הודעה כשאתה שומע קול אנושי גבוה יותר)
שלב הבא, הגדרה שמתי שמחייגים לקו שפתחתי יעברו ישירות לשלוחה 1 של הקלטת הודעה,
את הקו הגדרתי כהפניית שיחה, ניתן להפנות לנייח בכל החברות, מי שמתקשר ותוך 15 שניות לא עניתי עובר להקלטת הודעה...
מי שמקליט אני מקבל צינתוק ל2 המספרים שלי, ואף הודעת SMS שבקו שמספרו... הושאר הודעה בתאריך... בשעה... מאת...050
כמובן שחבר שלי הגדיר לי שאם אני עצמי יתקשר לקו אני ישמע את התפריט המלא שכולל את שלוחת ההקלטות...
אולי נשמע מסובך, אך לא חסר כאן גאונים שבשבילם זה 5 דקות כל הסיפור הזה.
הערה: כשמתקשרים ואתה עושה הפניית שיחה, זה נחשב שאתה מוציא ומשלם על השיחה, כך שאם המכשיר שברשותך כשר והקו חסום לכשרים-הפלאפון שלך לא יאפשר להעביר את השיחה הלאה...
מקווה שהועלתי בכיוון החשיבה לכל המעוניין...
בהצלחה. -
@ykingsmart אכן כזה דבר אפשרי, מנסיון
ואגב לקבל SMS עולה כסף
וכן יש חברות שבהן בקו כשר אין אפשרות להפנות לנייח
אגב יש כבר משהו חינמי מוכן
https://madrichim.ovh/topic/147/תא-קולי-חינמי-של-shmm-פתרונות-תקשורת -
@ykingsmart תודה על כל הפירוט , אני מכיר את הדבר הזה עם ימות.
בעבר בניתי קו כזה בשבילי.
בכל אופן רציתי אפליקציה שזה יותר נח בשבילי, ואשמח אם מן דהוא ימצא משהוא כזה שעובד טוב. -
@simcha33345 אגב, את ההגדרה שמי שמתקשר למערכת הוירטואלית שלך עובר ישירות לפלפאון שלך וכו' - אם ענית תחוייב ע"י ימות המשיח במחיר שנע בין 18 ל 28 אגורות לדקה.
-
פוסט זה נמחק!