בעיה | מה קרא לכרטיס מיקרו שלי
-
@בערל-ושלייקס תעתיק את החומר מהר לכרטיס חדש ואת הכרטיס הקיים זרוק לפח. אין מה לעשות עם הכרטיס במצב כזה, ותן תודה לד' שאת החומר הקיים אתה יכול להעתיק. בהצלחה !!
-
יאווו
עכשיו אני אוחז שיש שם את כל האנשי קשר שלי
יש דרך להוציא את זה???
זה מאד חשוב לי!!!!! -
@בערל-ושלייקס העתק הדבק, אני חושב....
-
@בערל-ושלייקס כל עוד הכרטיס מציג את החומר תעתיק כל מה שיש שם לכרטיס חדש.
מה הכוונה האנשי קשר נמצאים שם? כקובץ גיבוי?
-
@simcha33345 כן יש שם גיבוי ונמחק לי כל האנשי קשר ואני צריך את הגיבוי וזה נמצא בתוך התקיה שלא עובדת
-
@בערל-ושלייקס לפי מה שאתה מתאר, כל הגישה לכרטיס הוא איטי בטירוף.
@ראובן-שבתי אמר בבעיה | מה קרא לכרטיס מיקרו שלי:
חיפוש ותמצא הרבה נחת
השתתפתי (גם בצורה פסיבית) בכמה אשכולות כאלו, במקום שהיה נחת שאתה מתאר, לא הגעתי לשם כי פשוט התיש אותי השרשורים הארוכים.... מה הפתרון שעשה נחת?
בכל אופן @בערל-ושלייקס אתה תמיד יכול לעשות סריקה כמו שבתוכנת recuva ישנה אפשרות לעשות איתור קבצים של בלתי מחוקים לצורך חילוץ מדיסק פגום, רק אינני לוקח אחריות על התוצאות במידה ובאמת הדיסק נוטה למות, אע"פ שסריקה שטחית לא אמורה להשחית את הדיסק לכלה... -
-
@בערל-ושלייקס אמאל'ה..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
אז מה קורה? אתה נכנס לכונן הראשי והוא נכנס בקלות, לכל התיקיות הוא נכנס לאט, אם בכלל? אתה מעלה, מעביר\מעתיק משם\לשם קבצים, הכל זורם?
בכל אופן, ההצעה שהעליתי סריקה מהירה לאיתור קבצים בלתי מחוקים אמורה לעזור, בכל אופן אם כשה' יעזור. -
כן הכל ר-ג-י-ל חוץ משהיה תיקיה ששם כל הקבצים נמצאים וזה לא עובד!!!
-
@בערל-ושלייקס סליחה, לא הבנתי, הסבר את דבריך..
סה"כ יש לך 2 תיקיות? תיקיה בתוך תיקיה וזהו?@בערל-ושלייקס אמר בבעיה | מה קרא לכרטיס מיקרו שלי:
חוץ משהיה
שְׁהִיָה, או שֶׁהָיָה?
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בבעיה | מה קרא לכרטיס מיקרו שלי:
הסבר את דבריך
תמיד שנכנסים לתוך הכרטיס אז לא נפתח לך מיד כל התיקיות אלה סוג של כונן משאתה פותח אותו ואז יש לך גישה לכל התיקיות וזה לא נפתח
אבל אני יכול להשים תיקיות לעד הכונן וזה עובד רגיל@תורה-צוה-לנו-משה אמר בבעיה | מה קרא לכרטיס מיקרו שלי:
שְׁהִיָה, או שֶׁהָיָה?
מה???
-
@בערל-ושלייקס סוג של כונן - קובץ VHD?
@בערל-ושלייקס אמר בבעיה | מה קרא לכרטיס מיקרו שלי:
מה???
לא משנה, ניתן רק לבני יהודה דדייקי וקפדי לישנא.
-
סוג של כונן - קובץ VHD?
לא יודע כרטיס קלאס
רוצה צילום מסך?-אם כן איך עושים? -
@בערל-ושלייקס אמר בבעיה | מה קרא לכרטיס מיקרו שלי:
רוצה צילום מסך?-אם כן איך עושים?
אשמח, אני אבין יותר טוב.
windows+w פותח לך חיתוך מסך, פעל לפי החלון שיקפוץ. או windows+print screen, וזה ישמור לך בתיקיית תמונות -
-
@בערל-ושלייקס זה הקובץ שלא עולה? או שזו תיקייה?
-
@תורה-צוה-לנו-משה
הקובץ שבתוכו כל התיקיות! -
@בערל-ושלייקס אז זו תיקיה.(?)
בכל אופן לפי השם נראה שמשהו השתבש שם, ואם זה כך, אעביר למומחים יותר... -
אז זו תיקיה.(?)
כן!
אעביר למומחים יותר..
דהיינו
-
@בערל-ושלייקס שפה תמה החכמה שה' חנן אותי כדי שהאוכל לעזור לך...