בירור | עזרה - מייל ששולח אוטומטי קובץ מצורף - למה אני גם מקבל את הקובץ מצורף
-
למטה זה הקוד . התופעה היא שהשולח שביקש לקבל אכן מקבל קובץ מצורף חזרה אבל גם למייל הזה עצמו נשלחת הודעה עם הקבצים המצורפים. איפה הבעיה בקוד? @chv @שאול-נ-י
var file1 = DriveApp.getFileById('1tj5SX9onxsZR4u_nMtnjB9B8_njXzpu').getAs('application/pdf') function reply() { var label = GmailApp.getUserLabelByName('א'); var messages = label.getThreads(); for(var i=0;i<messages.length;i++){ messages[i].reply(' מצו"ב קובץ פידיאף)',{ attachments:[file1] }); messages[i].removeLabel(label); } }
-
@שעטנ-ז-ג-ץ לא מצליח להבין את השאלה.
-
@chv אמר בבירור | עזרה - מייל ששולח אוטומטי קובץ מצורף - למה אני גם מקבל את הקובץ מצורף:
@שעטנ-ז-ג-ץ לא מצליח להבין את השאלה.
השאלה היא איפה הבעיה בקוד הזה שהוא שולח קובץ מצורף גם למי שביקש לקבל קובץ אך באותו זמן שולח את הקובץ גם לעצמי - זה לא אמור להיות ככה אלא רק לשלוח למבקש בלבד
-
@שעטנ-ז-ג-ץ עדיין לא הבנתי את הסיטואציה.
הוא שולח מייל כפול? שולח תשובה באותו מייל אבל גם לעצמך?
לא מצליח להבין. אולי אני קשה הבנה. -
@chv אמר בבירור | עזרה - מייל ששולח אוטומטי קובץ מצורף - למה אני גם מקבל את הקובץ מצורף:
@שעטנ-ז-ג-ץ עדיין לא הבנתי את הסיטואציה.
הוא שולח מייל כפול? שולח תשובה באותו מייל אבל גם לעצמך?
לא מצליח להבין. אולי אני קשה הבנה.פשוט מאד. מי שולח אלי מייל הוא מיד מקבל מייל חזרה אוטומטי עם הקובץ שהעלתי בדרייב מצורף. מצוין
הבעיה שאחרי כמה שניות אני בעצמי גם מקבל את הקובץ הזה במייל וכתוב שנשלח ממני אלי. למה הוא שולח גם אלי -
כבית חולים מתחת לגשר עשיתי סינון שיציג רק על ההודעות שנשלחו ממני אלי ואז בחר הכל ומחק
אבל משהו בקוד תקוע לכתחילה שגורם את התופעה
-
אם הבנתי את הסיטואציה (עדיין לא בטוח שהבנתי.. מצטער לדעתי אתה כותב מאוד לא ברור)
אין שום סיבה על פי הקוד שהעלית שככה יקרה.
כנראה יש עוד קוד נוסף שרץתודה
נראה לי שאתחיל מההתחלה למחוק את הסקריפט ו"פרויקטים" ולהעתיק שוב העתק הדבק מהקוד שהתפרסם פה -