בעיה | הכרום חוסם לי כל אתר שאני מנסה להכנס אליו
-
התקנתי באנדרואיד עכשיו כרום והוא כותב לי שהחיבור שלי אינו פרטי על כל אתר שאני מנסה להיכנס אליו, ניסתי אפילו להוריד את ההגנה ולא עזר.
@נודביבי אתה בנטפרי וכדו'?, תנסה להתקין תעודת אבטחה.
-
@נודביבי אתה בנטפרי וכדו'?, תנסה להתקין תעודת אבטחה.
-
עכשיו שמתי לב לזה.
אני רוצה להתקין אבל הוא כותב לי שאני צריך לעשות סיסמה כדי להתקין ואני לא רוצה, אולי אתה יודע איך אפשר לעשות את זה בלי זה.@נודביבי כפי הידוע לי לא שייך בלי להתקין תעודת אבטחה, תנסה לכתוב לצוות של נטפרי הם עונים די מהר [לא ידוע אם בשעות האלו....]
-
@נודביבי כפי הידוע לי לא שייך בלי להתקין תעודת אבטחה, תנסה לכתוב לצוות של נטפרי הם עונים די מהר [לא ידוע אם בשעות האלו....]
@יהודה-פיקטוב
לא הבנת אותי, אני רוצה להתקין בלי שיהיה סיסמה. -
@יהודה-פיקטוב
לא הבנת אותי, אני רוצה להתקין בלי שיהיה סיסמה. -
@נודביבי אולי תוכל לתת קצת יותר פרטים כדי שיוכלו לעזור לך
איזה מכשיר יש לך
איזה סינון אתה משתמש עם בכלל..@ראובן-שבתי
יש לי טאבלט עם סינון נטפרי. -
@ראובן-שבתי
יש לי טאבלט עם סינון נטפרי. -
@יהודה-פיקטוב
לא הבנת אותי, אני רוצה להתקין בלי שיהיה סיסמה.@נודביבי אמר בבעיה | הכרום חוסם לי כל אתר שאני מנסה להכנס אליו:
@יהודה-פיקטוב
לא הבנת אותי, אני רוצה להתקין בלי שיהיה סיסמה.התקנת תעודה באופן רגיל מתאפשרת רק עם הגדרת סיסמא למכשיר
ניתן להתקין את התעודה באמצעות גישת ROOT ׁׁ(שורש) והדרך לעשות זאת תלויה בסוג המכשיר
תראה קצת כאן (לא לוקח אחריות אין לי ניסיון טרי בזה - הכל תלוי בסוג המכשיר ובידע הטכני שלך) -
התקנתי באנדרואיד עכשיו כרום והוא כותב לי שהחיבור שלי אינו פרטי על כל אתר שאני מנסה להיכנס אליו, ניסתי אפילו להוריד את ההגנה ולא עזר.
@נודביבי להתקין תעודה בלי צורך בסיסמה אפשרי רק כשיש לך רוט! עיין בלינק שצירפו לעיל להוראות מדוייקות.