בירור | איזה אפליקציות עובדות בווינדוס 11?
-
אפליקציות (wsa) או תוכנות? אנא דייק.
-
@יושב-אהלים אדרבה... תסביר לי...
אני רק רוצה לדעת כמה שווה לי לשדרג לווינדוס 11. הדבר היחיד שחשוב לי זה אפליקציות אנדרואיד שאני זקוק להם הרבה. לכן רוצה לדעת האם כשאשדרג אבוא יחסית אל המנוחה והנחלה או שזה תומך רק בדברים ספציפיים ומעטים -
@aiib אמר בבירור | איזה אפליקציות עובדות בווינדוס 11?:
@יושב-אהלים אדרבה... תסביר לי...
אני רק רוצה לדעת כמה שווה לי לשדרג לווינדוס 11. הדבר היחיד שחשוב לי זה אפליקציות אנדרואיד שאני זקוק להם הרבה. לכן רוצה לדעת האם כשאשדרג אבוא יחסית אל המנוחה והנחלה או שזה תומך רק בדברים ספציפיים ומעטיםמה שצריך בלוטוס נאמר לי שאין תמיכה עדין
המצלמה יתכן שיש בעיות
השאר עובד חלק
כמובן שזה הניסיון שלי בלבד
נ.ב. מטבע הדברים אפליקציה שצריכה מגע השימוש לא נח -
@a0533057932 וקבצי התקנה? כל קובץ שמתאים לאנדרואיד מאתים גם לווינדוס 11 או צריך להוריד ממקומות מסויימים או להמיר קבצים?
-
@aiib אמר בבירור | איזה אפליקציות עובדות בווינדוס 11?:
@a0533057932 וקבצי התקנה? כל קובץ שמתאים לאנדרואיד מאתים גם לווינדוס 11 או צריך להוריד ממקומות מסויימים או להמיר קבצים?
כל קובץ תואם לאנדרואיד 11 עובד
-
@a0533057932
APK? -
-
-
@איש-ימיני אמר בבירור | איזה אפליקציות עובדות בווינדוס 11?:
הפקדת צ'קים באפליקציות הבנק עובד?
מצטרף לשאלה!
-
@מרדכי בשביל להפקיד צ'קים צריך לעבוד על החיישן של האיזון שהמצלמה עומדת ישר ולכן יש בנקים שבאפליקציה שלהם נפתחת האפשרות להפקיד אבל תכלס הוא לא קולט את הצ'ק ויש אפליקציות שבגלל שהם לא מזהות את החיישן החלון נסגר מיידית כמו מה שקרה לך
היה על זה נושא בתחומים שמישהו ניסה לעשות את זה על אימולטור אז אני לא יודע אם זה יהיה רלוונטי גם לוינ' 11
https://tchumim.com/topic/11095/הפקדת-צ-קים-בנטפרי-ע-י-אימולטר-אפשרי-נפתר?_=1619303706591