בקשה | פיצול קובץ PDF
-
יש לי קובץ PDF של 101 עמודים A4 אני רוצה לפצל את הקובץ כך שיהיה בכל דף A4 שתי דפים של A5 האם יש סיכוי?
@עוד-אחד מאמין שאפשרי באקרובט אבל לא כ"כ זוכר את הכלים שם, בכ"א אם מטרתך היא להדפיס חוברת תשאיר את זה כמו שזה ובהדפסה תבחר בהדפס לחוברת
-
@עוד-אחד מאמין שאפשרי באקרובט אבל לא כ"כ זוכר את הכלים שם, בכ"א אם מטרתך היא להדפיס חוברת תשאיר את זה כמו שזה ובהדפסה תבחר בהדפס לחוברת
@שלמה-ווייס איפה יש אפשרות של הדפס לחוברת בPDF?
-
@שלמה-ווייס איפה יש אפשרות של הדפס לחוברת בPDF?
@עוד-אחד באדובי אקרובט כל הגירסאות
-
@עוד-אחד באדובי אקרובט כל הגירסאות
@שלמה-ווייס אצלי זה באנגלית איך הוא רשום?
-
@שלמה-ווייס אצלי זה באנגלית איך הוא רשום?
@עוד-אחד booklet
-
@עוד-אחד booklet
@שלמה-ווייס תודה רבה עכשיו יש לי שאלה קצת מסובכת אני רוצה שיהיה בעמוד (A4ׂ) 1 עמודים ׁ(A5ׂ) 1 ו-3 ובעמוד (A4ׂ) 2 ,2 ו-4 וכן הלאה מקווה שהובנתי יש אפשרות כזו כי הבנתי שבמכונת צילום זה אפשרי אז אולי גם כאן
-
@שלמה-ווייס תודה רבה עכשיו יש לי שאלה קצת מסובכת אני רוצה שיהיה בעמוד (A4ׂ) 1 עמודים ׁ(A5ׂ) 1 ו-3 ובעמוד (A4ׂ) 2 ,2 ו-4 וכן הלאה מקווה שהובנתי יש אפשרות כזו כי הבנתי שבמכונת צילום זה אפשרי אז אולי גם כאן
@עוד-אחד הספרות והאותיות מאבדות כאן את הסדר ולכן לא הבנתי כ"כ מהי כוונתך
-
@עוד-אחד הספרות והאותיות מאבדות כאן את הסדר ולכן לא הבנתי כ"כ מהי כוונתך
@שלמה-ווייס הכוונה פשוטה כך לי יש מכונת צילום רגילה של A4 כך שיוצא לי בכל דף שני עמודים A5 ובדף הראשון זה עמודים 1 ו2 והשני 3 ו4 וכן הלאה ואני רוצה שהוא יהיה בעמוד הראשון 1 ו3 והשני 2 ו4 וכן הלאה
-
@שלמה-ווייס הכוונה פשוטה כך לי יש מכונת צילום רגילה של A4 כך שיוצא לי בכל דף שני עמודים A5 ובדף הראשון זה עמודים 1 ו2 והשני 3 ו4 וכן הלאה ואני רוצה שהוא יהיה בעמוד הראשון 1 ו3 והשני 2 ו4 וכן הלאה
@עוד-אחד אתה רוצה פשוט שתוכל להדק ולקבל חוברת מוכנה? זה נהיה אוטומטי כשאתה בוחר הדפסה לחוברת באקרובט