בירור | מברגה של מקיטה
-
-
@nte אמר בבירור | מברגה של מקיטה:
הרגע דיברתי עם דיין ואמר לי שעל זה חלים כל דיני תנאים ואסור לתקן בשום מקום אחר
ועל זה נאמר אמור לחכמה אחותי את!ממש לא בא לפסוק
אבל ג"כ שמעתי מפוסק שאם הם - החברת השכרה גונבת יש צד של התר מסוים (לא זוכר את המקור ההלכתי)
לדוגמא על שריטה הכי קטנה בטמבון יקחו לך כמעט מחיר של טמבון שלם אפי' שיש עוד שריטות בטמבון
אם זה חשוב לך אני אברר מקור -
@y058 אמר בבירור | מברגה של מקיטה:
יעויין בתמונה ששלחתי ובגוף המברגה אין שום מדבקה , זה חלק מגוף המברגה!!
זה ג"כ מדבקה, אצלי עכ"פ זה ג"כ נראה ממש כבתמונה, זה מדבקה, רק קצת יותר קשיחה...
וחוצמיזה אם המטרה של החברה זה ג"כ לחקות, אז למה אתה חושב שבדיוק הסמל קשה לחקות? -
@y058 ע"ז אמרתי שג"א קניתי מאותו ערבי, וגם שלי נראה בדיוק כמו בתמונה, (אם כי אצלי הוא רק נתן לי בטריה אחד וללא חילופי, ), רק שכשניסיתי להכניס לעומק את ציפורניי הצלחתי במשהו להזיזו, ואז שמתי לב שזה -
בסך הכל,
חתיכת בריסטול,
מקושקש בעט כחול.
-
@y058 אמר בבירור | מברגה של מקיטה:
'וסוף דעתם' היא שאולי זה גנוב, או העלמת מס וכדו'....
זה לא גנוב ולא העלמת מס', זה זיוף הזיופים שאין משהו יותר קל בעולם יותר מזה לזהות כזה זיוף.
אם ראית מקיטה מקורית ואת המכשיר הסיני הזה, תראה את ההבדל זועק עד לשמים.
אתה רוצה קישור לאלי אקספרס למקיטה מזוייפת כזאת?
תעשה חיפוש גוגל למילים:
How to spot fake Makita tools
ותקבל את כל התוצאות. -
-
@מוטי-זהב אמר בבירור | מברגה של מקיטה:
למי שרוצה את המוצרים האלו מוכרים אותם ביותר זול בחוסאן (ביתר עילית) ובדיר קדיס (מודיעין עילית)
גם שם כמובן הם מתחילים אם מחיר גבוה
זה לא שאני נכנס לשם אבל מספיק מאנ"ש נכנסיםאני זוכר שנכנסתי לדיר אל קדיס, אחד המוסכניקים הערבים (!) אמר לי שהוא לא מציע לי לקנות כלי עבודה כי הכל חיקוי סיני דפוק. אז אם הוא אומר תבינו על איזה איכות מדובר...
@אבי-ים אמר בבירור | מברגה של מקיטה:
@מוטי-זהב אמר בבירור | מברגה של מקיטה:
זה לא שאני נכנס לשם אבל מספיק מאנ"ש נכנסים
הם גם יוצאים משם?
אני מוכן לשלם קצת יותר ולהשאר בחייםאני חי.. ראיתי שם אברכים על בסיס קבוע..
-
@פייבל-אשרינו
עברתי היום ברחוב נהר הירדן בבית שמש וערבי הצליח להפיל אותי בפח במברגה במחיר 370 ש"ח.
האם למישהו יש מושג מתי הערבי נמצא שם?
האם יש סיכוי לקבל ממנו חזרה את הכסף? למשל אם ניגש ניגש אליו עם עוד כמה חברה ומאיים עליו במשטרה? -
@נתן-מרדכי-שלום קודם כל היית צריך להוריד אותו במחיר...
ונראה לי שהוא שם כל יום -
נושא כה ישן....
בכל אופן זוהי מברגה מצויינת, בכפרים למיניהם וכן בבקעה ניתן תמיד לקנות שם מעין אלו בדרך כלל 100 ש''ח למברגה ( אחרי הורדה קלאסית) יש שם גם פטישונים וכדו'. -
@y058 אין לקנות אצל החברה האלה כלום.
לפעמים איתרע מזלך, ואתה מצליח לקנות משהו טוב, אבל אם לא...
אני אישית קניתי דיסק (בוש כמעט מקורי...) ב-150 ש"חחבר שלי קנה (כנראה בטעות..) פטישון בוש, עשה חור אחד, ו- אוי ווי, נהיה חור ענק, התברר שכל הקלאצ' שמחזיק את הקודח, לא עומד ישר....
סיפור מהשטח. שאני אישית הייתי במעמד הקניה, (לפחות הצליחו להוריד אותו עד 400 ש"ח כזה התחיל מ-1200 ש"ח)
אגב, יש כמה אברכים בכולל אצלנו שמאוד נהנים מפטישון איכותי - עד כמה שזה איכותי.
אבל..