בקשת מידע | עזרה בסיכום נתונים באקסל
-

איך אפשר לחלק את העמודה סוג לכמה עמודות.
כלומר אני רוצה שיהיה חלוקה לעמודות לפי סוג. שכל המספרים של פרטי יופיע בעמודה נפרדת. וכו' {כמובן שישאר תואם לעיר}@שמח-לשמוע לא בדיוק הבנתי,
ואם אתה יכול, תביא גם את הקובץ שממנה עשית את הצילו"מ -

כלומר אני רוצה שיהיה חלוקה לעמודות לפי סוג. שכל המספרים של פרטי יופיע בעמודה נפרדת. וכו' {כמובן שישאר תואם לעיר}@שמח-לשמוע בפשטות בשיטס יהיה הרבה יותר קל
-
@שמח-לשמוע בפשטות בשיטס יהיה הרבה יותר קל
-
אפשר באקסל Power Query ושם בהמר סובב עמודה על ציר.
רק אצלי הוא נותן שגיאה.
יש לי קובץ של כחצי מליון שורות.@שמח-לשמוע אני בשיטה הפרימטיבית הייתי מריץ (במאקרו /ידני ) סינון, חפש "פרטי", גזור , הדבק , חשוב מאוד - מחק, וחוזר חלילה, וכך יש לי את כל אחד בטבלה נפרדת. אם זה עוזר לך.
-
אפשר באקסל Power Query ושם בהמר סובב עמודה על ציר.
רק אצלי הוא נותן שגיאה.
יש לי קובץ של כחצי מליון שורות. -
לא כ"כ הבנתי את המקרה, אבל אתה יכול ללחוץ על החץ הקטן בשורה הראשונה, ושם נפתח לך אפשרות לבחור, תסמן וי על מה שאתה רוצה וזהו לכאורה . ואז גם תוכל להעתיק את הטבלה הזו.
[אולי זה יעזור יותר]

אני חושב שאני מכיר את הפעולה,
[לא בטוח
] -

כלומר אני רוצה שיהיה חלוקה לעמודות לפי סוג. שכל המספרים של פרטי יופיע בעמודה נפרדת. וכו' {כמובן שישאר תואם לעיר}@שמח-לשמוע אמר בהסבר | סיכום נתונים באקסל:

כלומר אני רוצה שיהיה חלוקה לעמודות לפי סוג. שכל המספרים של פרטי יופיע בעמודה נפרדת. וכו' {כמובן שישאר תואם לעיר}לפחות אני לא הבנתי מה אתה רוצה. אם תסביר יותר מאמין שיהיו לך יותר תשובות
-

אני חושב שאני מכיר את הפעולה,
[לא בטוח
] -
@שמח-לשמוע אמר בהסבר | סיכום נתונים באקסל:

כלומר אני רוצה שיהיה חלוקה לעמודות לפי סוג. שכל המספרים של פרטי יופיע בעמודה נפרדת. וכו' {כמובן שישאר תואם לעיר}לפחות אני לא הבנתי מה אתה רוצה. אם תסביר יותר מאמין שיהיו לך יותר תשובות
-
מ מגדלים העביר נושא זה מ-עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות