שאלה | העברת ווצאפ מנוקס למכשיר רגיל
-
@shloimy אמר בשאלה | העברת ווצאפ מנוקס למכשיר רגיל:
דבר ראשון גיבוי הוואטספ לדרייב אח"כ הפעלה במכשיר החדש ושחזור מהדרייב.
יש דרך פשוטה יותר, למחוק את הוואצפ מהטאבלט כולל התיקייה של הנתונים של הוואצאפ,
אח"כ להוציא מהנוקס את התיקייה של החומר של הוואצאפ ולהעתיק אותם לטאבלט (באחסון הפנימי כמובן)
ואז להתקין את הוואצפ על הטאבלט ואוטומטית הכל יעבור.סתם לוקח המון זמן להעלות הכל לדרייב ואח"כ להוריד.
מקווה שמובן.... -
@שלום-בעריש אמר בשאלה | העברת ווצאפ מנוקס למכשיר רגיל:
יש דרך פשוטה יותר, למחוק את הוואצפ מהטאבלט כולל התיקייה של הנתונים של הוואצאפ,
אח"כ להוציא מהנוקס את התיקייה של החומר של הוואצאפ ולהעתיק אותם לטאבלט (באחסון הפנימי כמובן)
ואז להתקין את הוואצפ על הטאבלט ואוטומטית הכל יעבור.@שלום-בעריש סתם מעניין אותי - ניסת לעשות את זה פעם, וזה הלך לך?
-
סתם לוקח המון זמן להעלות הכל לדרייב ואח"כ להוריד.
גיבוי לדרייב??
ממש לא לוקח הרבה זמן. -
@shloimy אמר בשאלה | העברת ווצאפ מנוקס למכשיר רגיל:
סתם לוקח המון זמן להעלות הכל לדרייב ואח"כ להוריד.
גיבוי לדרייב??
ממש לא לוקח הרבה זמן.גיבוי יומי אכן זה לא לוקח זמן
אבל לאחר תקופה להפעיל פעם ראשונה לוקח הרבה זמן -
לי הוואצפ ישב על בלוסטאקס ולא נתן לי לעשות גיבוי בדרייב בגלל שלא היה מחובר לרשת אלחוטית אפי' שבהגדרות הגדרתי שיגבה גם בחיבור סלולרי. פעם בכמה ימים עשיתי גיבוי מקומי עכשיו עברתי לווינדוס 11 ופתחתי את הוואטספ עליו אבל כמובן ההודעות הישנות לא עברו כי לא היו מגובים בדרייב איזה תיקייה אני אמור להעתיק מהבלוסטאקס ואיפה אני אמור להדביק אותה במחשב?
-
@מיכאלוש יש תיקיה באחסון (תראה במנהל קבצים) שקוראים לה Whatsapp ובתוכה יש את כל החומר, כל הצ'אטים והמדיה וכו'.
תעתיק אותה מהבלוסטאקס (אם עדיין יש לך אותו עם הוואצאפ שעובד) ותדביק במנהל קבצים של הבלוסטאקס החדש.כמובן כמו שכתבתי קודם, לפני כל התהליך תסיר את ההתקנה של הוואצאפ מהבלוסטאקס החדש,
אח"כ תבצע את התהליך הנ"ל ואח"כ תתקין את הוואצפ בבלוסטאקס החדש והוא אמור לשאול אותך אם להשתמש בגיבוי ותאשר לו,
והכל יעבוד כרגיל.מקווה שכתבתי ברור..
בהצלחה -
@שלום-בעריש לפני 3 ימים עברתי לווינדוס 11 ואז פתחתי עליו את הוואטספ ובבלוסטאקס לא עשיתי הסר התקנה רק החשבון יצא אוטומטי עכשיו השאלה אם אני יחזור לבלוסטאקס הנתונים שגובו בו יחזרו אוטומטי ואז אוכל לעשות כדברך או שזה כבר אבוד?
-
@מיכאלוש אם אין לך גישה לוואצפ הישן, אז לצערי זה כנראה אבוד...
או שלא הבנתי אותך נכוןבכל מקרה, אם יש לך דרך איכשהו להגיע לבלוסטאקס הישן שעדיין עובד בו הוואצפ הישן, ואתה יכול להגיע למנהל הקבצים שלו ולקחת משם את התיקייה הנ"ל, זו הדרך היחידה שלך לשחזר את החומר...
-
@שלום-בעריש יש לי גישה לבלוסטאקס שהיה מותקן לי עליו הוואטספ הישן אך כרגע האפליקציה עדייו מותקנת אבל לא מחובר לאפליקצייה שום חשבון וואטספ השאלה שלי היא האם הנתונים עדיין שמורים בבלוסטאקס ואם כן עדיין ניתן להעבירם לוואטספ החדש שיושב על WSA של ווינדוס 11?
ומה יקרה אם אני יפתח חזרה את הואטספ בבלוסטאקס הנתונים יחזרו? -
@מיכאלוש תיכנס למנהל קבצים ותנסה למצוא שם את התיקייה הנ"ל. היא אמורה עדיין להיות שם.
@A0533057932 במחילה, אתה מבלבל את המוח
-
@מיכאלוש אמר בשאלה | העברת ווצאפ מנוקס למכשיר רגיל:
@שלום-בעריש יש לי גישה לבלוסטאקס שהיה מותקן לי עליו הוואטספ הישן אך כרגע האפליקציה עדייו מותקנת אבל לא מחובר לאפליקצייה שום חשבון וואטספ השאלה שלי היא האם הנתונים עדיין שמורים בבלוסטאקס ואם כן עדיין ניתן להעבירם לוואטספ החדש שיושב על WSA של ווינדוס 11?
ומה יקרה אם אני יפתח חזרה את הואטספ בבלוסטאקס הנתונים יחזרו?אני שואל שוב
שאתה נכנס לאפליקציה בבלוסטאקס מה כתוב לך? -
@a0533057932 ואני עונה לך שוב, שזה לא רלוונטי
-
@a0533057932 ואני עונה לך שוב, שזה לא רלוונטי
ואני ימשיך לשאול
מה כתוב כעת? -
במכשיר החדש נכנסתי אבל זה רק 3 ימים אין לי שם כרגע הרבה נתונים ולמרות זאת הייתי מעדיף לא לאבד אותם אם זה אפשרי אבל יותר חשוב לי הנתונים הישנים אז מה אני עושה עכשיו, חוזר לבלוסטאקס או רק מעתיק תיקייה מסויימת לWSA כשאני נכנס לאפליקצייה בבלוסטאקס זה נותן לי את ההגדרות הראשוניות של מה המספר שלך וכו' מה לעשות? להכנס שוב ואז יצא לי החשבון מהחדש ואולי יאבדו לי הנתונים החדשים או שמספיק להעתיק קובץ מסוים?(דרך אגב בWSA זה כן מתגבה לי בגוגל דרייב אז אולי הנתונים החדשים לא יאבדו)
-
@מיכאלוש אמר בשאלה | העברת ווצאפ מנוקס למכשיר רגיל:
במכשיר החדש נכנסתי אבל זה רק 3 ימים אין לי שם כרגע הרבה נתונים ולמרות זאת הייתי מעדיף לא לאבד אותם אם זה אפשרי אבל יותר חשוב לי הנתונים הישנים אז מה אני עושה עכשיו, חוזר לבלוסטאקס או רק מעתיק תיקייה מסויימת לWSA כשאני נכנס לאפליקצייה בבלוסטאקס זה נותן לי את ההגדרות הראשוניות של מה המספר שלך וכו' מה לעשות? להכנס שוב ואז יצא לי החשבון מהחדש ואולי יאבדו לי הנתונים החדשים או שמספיק להעתיק קובץ מסוים?(דרך אגב בWSA זה כן מתגבה לי בגוגל דרייב אז אולי הנתונים החדשים לא יאבדו)
זה או הישן או החדש
זה בתור התחלה
מה אתה רוצה את הישן או החדש? -
@מיכאלוש אני יסכם את הדברים.
כשיש לך ואצאפ, יש תיקייה של נתונים של כל הצ'אטים והמדיה בתיקייה שנקראת Whatsapp.
גם אם אתה מסיר את ההתקנה של האפליקצייה, התיקייה הנ"ל נשארת, ואם תתקין שוב את האפליקצייה של וואצאפ,
הוא ישאל אותך שם וטלפון ואז הוא ישאל אותך אם אתה רוצה להשתמש בנתונים השמורים (מהתיקייה הנ"ל).עכשיו האפליקציה של הוואצאפ לא מחוברת לחשבון שלך משום מה, כתוצאה מהעדכון של הווינדוס כנראה.
מה שאתה צריך לעשות, זה למחוק את האפליקצייה של וואצאפ (חשוב בשביל התהליך)
לוודא שמצאת את התיקייה ומיקמת אותה בחזרה במנהל הקבצים של הבלוסטאקס החדש, והיא עם השם המקורי
ואז להתקין את הוואצפ, למלא שם וטלפון ואז הוא ישאל אותך אם להשתמש בתיקייה עם הנתונים ותאשר
ואז הכל יעבוד כרגיל.אני מדבר מניסיון.
בהצלחה -
@a0533057932 אגב, אם סימנת לי דיסלייק זה אומר שלקחת אותי אישי ונפגעת?..
אני באמת מתנצל.