עזרה | עזרה קבלת צינטוק על קבלת מיל ואפשרות שמיעת המייל חינם
-
בקשת עזרה
אני מעוניין בקבלת צינטוק על כל קבלת מיל כמו שהסבירו פה ושיהיה לי אפשרות לחזור ולשמוע את המייל בחינם ללא תשלום יחידות
בקיצור אני מעוניין שמלבד קבלת צינטוק על כל מייל יכנס התוכן שלו בקובץ טקסט לשלוחה (2 למשל)במערכת ואז אוכל כל פעם שאקבל צינטוק לחזור ולשמוע אותו מה אני אמור להגדיר בשלוחה בשביל זה? -
-
@ירושלמי-בנשמה-1 אני מכיר אותם תודה רבה!
ובכל זאת לא שווה לי להשקיע אפילו שזה גרושים לחודש מכיוון שיש לי רוב היום גישה למחשב רק אני לא תמיד צמוד אליו אז התחברתי לקבלת צינטוק בשביל שאני ידע ללכת למחשב ולשמוע את המייל, אבל לפעמים זה מעצבן לראות שקיבלת עוד איזה הודעה מעצבנת שמיד אתה מוחק אותה ומתעצבן שבשביל זה רצתי למחשב.
לכן אני רוצה שאוכל לדעת ממי המיל ואולי גם מה הכותרת אבל לא שווה לי להשקיע על זה 5 ש"ח אפי' שזה באמת מחיר מצחיק. אז חשבתי אולי אפשר בהגדרה פשוטה שכמו שאני מקבל צינטוק על כל מייל אני יוכל לחזור ולשמוע את פרטי המיל ע"י הגדרה שתוכן המיל יכנס בקובץ טקסט (tts) לשלוחה במערכת והמערכת מקריינת טקסט לבד בחינם אך דא עקא שאין לי מוסג בתיכנות ואין לי מושג איזה שורה אני אמור להוסיף מודל שליחת צינטוק או איזה שורה לשנות במודל שליחת SMS שבמקום לשלוח SMS יכניס לי את הנתונים בקובץ טקסט לשלוחה והמערכת תקריא לי אותם חינם
אני רק יודע שבשביל שזה יעבוד והמערכת תקריא לי את הנתונים אני צריך להגדיר את השלוחה בתור השמעת קבצים ושהמייל צריך להגיע לשלוחה בקובץ טקסט עם סיומת TTS בקידוד UFT-8
השאלה איך עושים את זה? מי מוכן להתנדב לעשות איתי חסד ולכתוב את השורת קוד הזאת בעבורי (ובעבור עוד הרבה שיהנו מאוד מהעניין וד"ל) .