בקשת מידע | פרטים על unihertz atom-l
-
יש ליוניהרץ דגם בשם ATOM L המפרט שלו ממש חזק ויש לו בטריה מאוד גדולה והוא נראה מכשיר מאוד טוב יש לי היכרות עם הדגם הפשוט יותר שהוא יותר קטן ואני רוצה מסך קצת יותר גדול
אבל לפני שאני קונה הייתי שמח לשמוע אם יש מישהו שמכיר את המכשיר ויצא לו להשתמש ויוכל להגיד לי אם יש בעיות במכשיר או שהוא עובד טוב
תודה רבה מראש -
מישהו?
-
@קינג-קומפיוטר
מפרט דומה ל jelly 2
רק יותר גדול וסוללה פי 2+
ונגד מים
נראה שאין פה מישהו שמכיר, רק יכול להגיד לך על החברה שהיא מייצרת מכשירים מעולים ואיכותיים וגם אם יש באגים הם מסודרים בעדכונים,
לא מכיר את הדגם הספציפי.
אבל יש עליו הרבה סקירות ברשת, תעבור עליהם, -
@קינג-קומפיוטר אמר בבקשת מידע | פרטים על unihertz atom-l:
@משה-144 תוכל להביא לי קישור לכמה סקירות כאלו לא מצאתי משהו רלוונטי
האמת חפשתי עכשיו ומצאתי סקירות אבל לא משהו מוצלח ומקיף,
הוא אותו מעבד ואותו ראם של ה jelly 2 שאותו הרבה מכירים ומרוצים
כך שלכאורה הוא מעולה.
אבל תעשה מה שאתה מבין -
@משה-144 האמת אני לא כ''כ אהבתי כמו שאתה יודע חלק מהדברים
א. הוא לא מצליח להעתיק קבצים גדולים (יותר מג'גה וחצי ומה שמוזר גם דרך המשב הוא קורס כשאני מעתיק תיקיה גדולה אני מחלק לכמה שלבים )
ב. הרבה פעמים בעת הרצת אפליקציות שונות הוא קורס (אפי' מיוזיקלט למרות שראיתי שעוד כמה אמרו שהוא קרס להם אז אולי זה בעיה במיוזקלט)
ג. הבעיה הגדולה היא שאני לא מצליח למחוק אפליקציות מערכת למרות שיש לי רוט וכמו שניתן לראות כאן ולמרות כל מה שמשה התותח ניסה לעזור לי (אמנם מנסים עכשיו כיון חדש ועדין אין תוצאה)
ד. בעיות דריברים לא מצאתי דריבר שיתאים לפלאפון לעשת רוט (וצריך להשתמש בלינוקס) ה. וגם לצרוב גירסא לא מצליח לי (ולעוד כמה) ויש לי אותה בעיה כמו כאן ואז צריך לצרוב בתשלום וכמו שרואים שם ככה שאם אתה מתעסק טיפה עם הפלאפון ומגיע להרבה צריבות אז זה בעיה
(בקיצור מחילה שאני מאכזב אבל בכלל לא נהניתי בהשואה למחיר הלא זול) -
@מאן-דאמר אמר בבקשת מידע | פרטים על unihertz atom-l:
@משה-144 האמת אני לא כ''כ אהבתי כמו שאתה יודע חלק מהדברים
א. הוא לא מצליח להעתיק קבצים גדולים (יותר מג'גה וחצי ומה שמוזר גם דרך המשב הוא קורס כשאני מעתיק תיקיה גדולה אני מחלק לכמה שלבים )אני יצא לי להעתיק ולחלץ קובץ של 23 גיגה
דיסק טכנאיםב. הרבה פעמים בעת הרצת אפליקציות שונות הוא קורס (אפי' מיוזיקלט למרות שראיתי שעוד כמה אמרו שהוא קרס להם אז אולי זה בעיה במיוזקלט)
לי זה לא קורס
ג. הבעיה הגדולה היא שאני לא מצליח למחוק אפליקציות מערכת למרות שיש לי רוט וכמו שניתן לראות כאן ולמרות כל מה שמשה התותח ניסה לעזור לי (אמנם מנסים עכשיו כיון חדש ועדין אין תוצאה)
אני מוחק חופשי
יש לי איך לעזור לך אבל עדיין לא התפניתי לזהד. בעיות דריברים לא מצאתי דריבר שיתאים לפלאפון לעשת רוט (וצריך להשתמש בלינוקס)
זה באמת דפקט רציני
כן שמעתי מ 2 שהצליחו בווינדוסה. וגם לצרוב גירסא לא מצליח לי (ולעוד כמה) ויש לי אותה בעיה כמו כאן ואז צריך לצרוב בתשלום וכמו שרואים שם ככה שאם אתה מתעסק טיפה עם הפלאפון ומגיע להרבה צריבות אז זה בעיה
אכן בעיה מוזרה שקיימת בחלק מהמכשירים החדשים
(בקיצור מחילה שאני מאכזב אבל בכלל לא נהניתי בהשואה למחיר הלא זול)
-
@מאן-דאמר אמר בבקשת מידע | פרטים על unihertz atom-l:
@משה-144 כמובן תודה על העזרה שנתת (ונשמע שעוד תיתן )
אבל צריך לקחת בחשבון שזה הרבה התעסקות המכשיר הזה (אולי זה חלק מהכיף להכיר משהו חדש אבל שיקח את זה בחשבון)לא מכיר מכשיר סיני אחד שלא צריך להתעסק איתו
או לשלם למישהו שיתעסק איתו בשביל להכשיר כמו בגירסאות לשיאומי וכו'.
בלי התעסקות יש לך מכשיר פרוץ ביד.
מי שרוצה בלי להתעסק שיקנה הדרן
או שיאומי עם גירסא כשרה
אבל תכלס אולי אתה צודק והגזמתי עם ההערצה שלי ל unihertz
אלא שמבין הכמה מכשירים סיניים שהיו לי זה בלי השוואה, אבל למשתמש הרגיל שלא רוצה להסתבך שילך על שיאומי f21 pro. וכדו'
אז נראה לי אני מפסיק להמליץ, נשלח את אלו שיפנו אלי אליך...
גם ככה אין לי אחוזים
אז בחזרה לנושא של פותח האשכול אם אין לך כח להתעסק בהכשרה של דגם שאף אחד כאן לא התנסה בו, אז אולי זה לא הכי כדאי לך. -
@משה-144 אמר בבקשת מידע | פרטים על unihertz atom-l:
אז בחזרה לנושא של פותח האשכול אם אין לך כח להתעסק בהכשרה של דגם שאף אחד כאן לא התנסה בו, אז אולי זה לא הכי כדאי לך.
אם אני כבר משלם 850 שקל על מכשיר אני יעדיף לשלם עוד קצת כדי לקבל אותו כשר ולא להתעסק לבד ולהרוס אותו