בירור | מה אתם אומרים על המקדחה הזאת? ועל המברגה הזאת
-
כאן
המקדחה
וכאן המברגה
לבחור את הדגם הכי טוב במקדחה לדעתי זה GJ181
ובמברגה יש שם גם אימפקט ועליו אני מדבר
עכשיו יגידו לי מייד שהכי טוב זה בוש ברור אבל השאלה שלי האם בשביל אחד שעושה את כל העבודות לבד
ועל חברת DEKO ביררתי והם בסדר יחסית מה אתם אומרים על המפט זה אני לא יודע איך לקרוא (מה מעלה ומה חיסרון)
שימו לב יש שם כמה דגמים אני שואל על הדגם שכתבתי GJ181 אא"כ למישהו יש טענה על דגם יותר טוב!
תודה רבה -
@aiib אמר בבירור | מה אתם אומרים על המקדחה הזאת? ועל המברגה הזאת:
@אשר כאן זה לא בדיוק המקום. זה אתר טכנולוגי
מומלץ לך יותר לפנות לתחומיםאוקי אבל סמתי לב ונזכרתי שדיברו ע"ז כאן אז אני ממשיך את הנושא כאן
ואני שואל את @ELAZAR מצוות פיקוח היקר.
שם כתבת לי שלא לקחת את המברגה ההיא כי היא 32 ממונט.
שים לב! המברגה בקישור (השני) היא 42 "מומנט מדורג" (תלחץ על מפרט) אבל כתוב שם גם "מקסימום" מומנט 350 מה זה אומר
האם זה אומר שזה רציני או שזה בסך הכל במקום 32 42 זה הכל?
שים לב שמבקום אחר באלי אקספרס שפתחתי פירוט של מברגה "דיוולט" היה כתוב לי שם ב"מומנט מדורג" דווקא 205 משמע "המדורג" הוא העיקר או לאו דוקא? -
@אשר ודאי שצריך ללכת על מה שכתוב בנמוך יותר (לשם השוואה יש לי מברגת אימפקט של מקיטה 18 וולט עם 175 מומנט שזה ממש הרבה)
וסתם ככה אני לא הייתי קונה כלי עבודה חשמליים באליאקספרס לדעתי לא מומלץ עדיף ללם יותר על כלי שיחזיק שנים מאשר לשלם קצת על כלי חלש שלא שווה אפילו 100 שח -
-
@אשר לא קוראים לזה מקדחה אלא פטישון, יש לי אותו ואני מאד מרוצה
גם המברגות כולם בכללי טובות, כל מה שאנשים מדברים איתך זה למקצוענים או עבודות קשות, אם אתה משתמש חובבן, כל המברגות פחות או יותר יהיו טובות לך, לי יש 2 מברגות (20V/48V) מעלי אקספרס של שתי חברות שונות ושתיהם עובדות מעולה ללא הפסקה.
(אגב: כדאי לבדוק בעליטולס את ירידת המחיר)