בקשה | ווינדוס על דיסק און קי
-
@avramk100 אני לא נמצא עכשיו ליד המחשב בשביל להעלות צילום מסך אבל כאשר אתה טוע ן את קובץ הiso של ווינדוס הוא מזהה שזה ווינדוס ואז יש לך שם אפשרות של ווינדוס טו גו
-
@טכנולוג מעניין. עשיתי את זה עשרות פעמים ונראה לי שהיה נתקל בשגחאה או שלא הייתה הואפצייה
@avramk100 גם אני עשיתי את זה פעמים רבות והכל עבד חלק (אולי לא היה לך דיסק או קי עם usb3 למרות שנראה לי שגם בדיסק און קי רגיל זה אמור לעבוד רק מאוד לאט)
-
@yeshivisher התוכנה מתקינה רק על כוננים קישחים
@avramk100
TO-USB -
@טכנולוג וידוע לך האם אפשר לשמור שם עוד קבצים מחוץ למערכת ההפעלה?
שאלה נוספת: זה שומר את כל השינויים ז"א אם למשל כותבים מסמך בוורד, או לחילופין מתקינים תוכנה, זה שומר הכל ?@אני-אני-1 כן, רק צריך קיבולת גדולה...
-
@טכנולוג שאלה אחרונה [בינתים] .... האם יש דרך להכין כמה מערכות הפעלה על און קי אחד, כמו ב'ונטוי'?
@אני-אני-1 תיצור מחיצה חדשה (בחירה של המחיצה של כונן C בניהול דיסקים ובחירה ב"כווץ") בכונן שעליו התקנת את הווינדוס ואז תפעיל את המחשב דרך אונקי אחר שעליו נמצא קובץ ה ISO ותבחר להתקין על המחיצה שייצרת
-
שלום וברכה אני מעוניין להתקין וינדוס על דיסק און קי
לא בשביל להתקין אותו על מחשב אלא כדי שהמחשב יופעל עליו אשמח לקבל מידע
תודה@יונה-הכהן לא מומלץ לשימוש קבוע
חובה אונקי מהיר
וכן קח בחשבון שאם תנתק את האונקי באמצע שהוא פועל לדוגמה, סיכוי גדול שהרסת את המערכת הפעלה שעליו
ואכן לא כדאי להכנס עם זה לקבצים של מערכת הפעלה אחרת (כלומר לא להכנס לתקיות שדרוש לשם כך להעניק לעצמך הרשאה) -
@avramk100
TO-USB -
@avramk100 אמר בבקשה | ווינדוס על דיסק און קי:
רק קשיח , עבדתי איתה כבר
אתה מדבר על רופוס ? כי עד כמה שזכור לי עשיתי אתה פעם על אונקי (או שזה היה עם aomei partition wizard)
-
@אני-אני-1 תיצור מחיצה חדשה (בחירה של המחיצה של כונן C בניהול דיסקים ובחירה ב"כווץ") בכונן שעליו התקנת את הווינדוס ואז תפעיל את המחשב דרך אונקי אחר שעליו נמצא קובץ ה ISO ותבחר להתקין על המחיצה שייצרת
@מתכנת-חובב רעיון מצויין אמור לעבוד
-
@יונה-הכהן לא מומלץ לשימוש קבוע
חובה אונקי מהיר
וכן קח בחשבון שאם תנתק את האונקי באמצע שהוא פועל לדוגמה, סיכוי גדול שהרסת את המערכת הפעלה שעליו
ואכן לא כדאי להכנס עם זה לקבצים של מערכת הפעלה אחרת (כלומר לא להכנס לתקיות שדרוש לשם כך להעניק לעצמך הרשאה)@צדיק-תמים למה חובה מהיר בגלל ההתקנה או בגלל הפעילות איתו???
-
@צדיק-תמים למה חובה מהיר בגלל ההתקנה או בגלל הפעילות איתו???
-
@יונה-הכהן אמר בבקשה | ווינדוס על דיסק און קי:
הפעילות
-
רק קשיח , עבדתי איתה כבר
אתה מדבר על רופוס ? כי עד כמה שזכור לי עשיתי אתה פעם על אונקי (או שזה היה עם aomei partition wizard)
@מתכנת-חובב אמר בבקשה | ווינדוס על דיסק און קי:
רק קשיח , עבדתי איתה כבר
אני דיברתי על win to usb לגבי התוכנה השנייה אני פחות מכיר
-
@avramk100 TO USB כשמה כן היא.
-
@avramk100 TO USB כשמה כן היא.
@yeshivisher נכון.. לקשיח חיצוני
-
@yeshivisher נכון.. לקשיח חיצוני
@avramk100 לא הבנתי. אם זה קשיח חיצוני אז מה הבעיה בעצם להתקין וינדוס רגיל? כלומר מה המעלה של TO USB ?
-
לא הבנתי כ"כ. בקיצור הכונה להעתיק את הISO במחיצה החדשה? [דהיינו שמספיק האיתחול ע"י רופוס פעם אחת ולא לכל מערכת הפעלה ?אכן?]
-
לא הבנתי כ"כ. בקיצור הכונה להעתיק את הISO במחיצה החדשה? [דהיינו שמספיק האיתחול ע"י רופוס פעם אחת ולא לכל מערכת הפעלה ?אכן?]
@אני-אני-1 הכוונה היא להתקין פעם ראשונה את ווינדוס ע"י רופוס ואז להכנס לווינדוס שבדיסק און קי וליצור שם מחיצה נוספת (הוא מזהה את הדיסק און קי כדיסק קשיח) ועליה להתקין את המערכת הנוספת דרך ווינדוס
-
@yeshivisher התוכנה מתקינה רק על כוננים קישחים
הוא מתקין רק על הנייד - אין בכלל אפשרות של הארד דיסק...: