עזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?
-
@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
שימו לב
https://youtu.be/eJuvKn5j_kEשימו לב
https://www.youtube.com/watch?v=skuGq6-Yo-Y
(שני הסרטונים רלוונטיים במידה שווה...) -
@מישהו12 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
כן טעות.
סך הכל צריך שמישהו יפתח לינוקס שמפעיל קבצים של EXE וכל מה שווינדוס יכול להפעיל בצורה הרבה יותר טובה
עם מישהו יפתח כזה לינוקס נגמר הסיפור של ווינדוס -
@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
@מישהו12 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
כן טעות.
סך הכל צריך שמישהו יפתח לינוקס שמפעיל קבצים של EXE וכל מה שווינדוס יכול להפעיל בצורה הרבה יותר טובה
עם מישהו יפתח כזה לינוקס נגמר הסיפור של ווינדוססך הכל צריך לפתח ווינדוס חדש
בהצלחה
למה נדמה לך שיש אופציה כזאת בכלל?
שלינוקס יריץ קבצי EXE יותר טוב מווינדוס?????
אתה מבין בכלל מה אתה כותב? -
זה פשוט בדיחה מה שאתה אומר.
אתה לא רוצה להשתמש בדברים ש ביל גייטס אבל בסוג הקימפול שלו כן???
אם לפתח מערכת חדשה, אז מ0. -
@a0533057932 הוא לא מבין בכלל מה הוא כותב ולכן הוא כותב.....
-
@a0533057932 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
שלינוקס יריץ קבצי EXE יותר טוב מווינדוס?????
אתה מבין בכלל מה אתה כותב?מבין טוב מאוד
במקרה אני מבין בנושאים האלה
יש לי עסק עם מחשבים כבר 37 שנים...
אני עוד מתקופת הDOS ונורטון ומבין הראשונים שהיה לו חלונות 3.11 -
יש לי עסק עם מחשבים כבר 37 שנים...
וזה עוזר משהו?
לגלוש באינטרנט או לכתוב בוורד
גם 100 שנה
לא יעשה אותך מבין באיך הדברים עובדים...
@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:אני עוד מתקופת הDOS ונורטון ומבין הראשונים שהיה לו חלונות 3.11
כנראה זה הסוד...
-
@צדיק-תמים אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
וזה עוזר משהו?
לגלוש באינטרנט או לכתוב בוורד
גם 100 שנה
לא יעשה אותך מבין באיך הדברים עובדים...אתה מבין בתיכנות בכלל?
כי אם כן אולי תסביר לנו למה זה לא אפשרי
כי יש עשרות אלפי מתכנתים בעולם שחושבים כמוני בדיוק! -
המונופול של מיקרוסופט
https://www.themarker.com/wallstreet/1.90693 -
המונופול של מיקרוסופט
https://www.themarker.com/wallstreet/1.90693אתה מבין שכמה דברים השתנו מ2001?
אתה מבין שביל גייטס כבר לא מנהל את החברה
שיש מנכל חדש ישן שממש הלך בכיון אחר? -
כי יש עשרות אלפי מתכנתים בעולם שחושבים כמוני בדיוק!
אפשר אחד בבקשה?
-
כי אם כן אולי תסביר לנו למה זה לא אפשרי
אפשרי טכנית, בכבוד-אתה מוזמן לעשות את זה.
הבאתי לך לעיל קישור לפרוייקט שמתנהל כבר 25 שנה, ולא הצליחו לצאת בגרסת בטא אלא רק באלפא. -
לכל המגיבים היקרים, שימו לב שמדובר בסטייה מהנושא..
-
הבאתי לך לעיל קישור לפרוייקט שמתנהל כבר 25 שנה,
הנה המתכנתים שחושבים כמוני
וחפשו בגוגל ותמצאו עוד הרבה שחושבים שזה לא בסדר שרק לחברה אחת יהיה מונופול על השוק -
וחפשו בגוגל ותמצאו עוד הרבה שחושבים שזה לא בסדר שרק לחברה אחת יהיה מונופול על השוק
שוב, אתה מוזמן לפתח מערכת הפעלה משלך, קשה לי להאמין שמישהו ישתמש בה..