עזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?
-
@אני-אני-1 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
סגור לי הדרייב שם - מעניין מה יש שם
תנסה עכשיו פתחתי אותו
-
@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
האם זה גרסה תומכת עברית?
צריך להוריד חבילת שפה של עברית.
-
@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
אחת הסיבות שאנחנו רוצים לעבור ללינוקס זה בגלל שלא רוצים שום שימוש עם משהו שיך איך שהוא לביל גייטס.
מייקרוספט כבר לא שייכת לביל גייטס, מעבר למחלוקת העקרונית שלי איתך אין מקומה כאן.
-
@מישהו12 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
מייקרוספט כבר לא שייכת לביל גייטס, מעבר למחלוקת העקרונית שלי איתך אין מקומה כאן.
עזוב זה לא נפקא מינה בשבילכם, זה עניין שלי ושל חבר שלי עם הבן אדם הזה. ואין בינינו שום מחלוקת כשתדע מה שאני יודע.
ועכשיו לעיקר:
אולי תעזור לי יש לי מחשב נייד קצת ישן ווינדוס 32 סיביות, 4 גיגה ראם זכרון
איזה מערכת אפשר להתקין עליו?
ועוד שאלה לגבי מחשבים יותר חזקים מה אתה ממליץ להתקין בסופו של דבר למשתמש הרגיל שמחפש גם ממש גרפי גם נוחות וגם תמיכה בעברית
כי אני כבר התבלבלתי לגמרי מכל התוכנה הזאת יש יותר מדי גרסאות בשוק
עוד שאלה שמעניין אותי לגבי תמיכה בבלוטוס ן-WF איך זה עובד שם כמו בווינדוס?
גם מעניין אותי מה עיקר המטרה של הלינוקס עם הממשק גרפי כמו אובנטו איזה תוכנות עובדות שם, ובשביל מה זה מיועד? -
ואין בינינו שום מחלוקת כשתדע מה שאני יודע.
אדרבה אשמח לשמוע במייל
ashivered@gmail.com@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
איזה מערכת אפשר להתקין עליו?
לא הייתי הולך על אובונטו...
אולי זורין יתאים לך.
https://forum.techno-tech.ovh/topic/131/zorin-os-לינוקס-למשתמשי-וינדווס
ואולי xubuntu
xubuntu.org@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
עוד שאלה שמעניין אותי לגבי תמיכה בבלוטוס ן-WF איך זה עובד שם כמו בווינדוס?
לא הבנתי?
להתקין בסופו של דבר למשתמש הרגיל
למשתמש הרגיל?
Windows. -
@a0533057932 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
אובונטו לא נועד למי שעיסוקו הוא לא אינטרנט או סרטים
או משוגע של פרטיות / קוד פתוח
פשוט לא
ולעצם השאלה לינוקס הרגיל זה אובנטו או דביאן
וזהוחזק וברוך!
עכשיו מעניין אותי למה לינוקס כן מועילה חוץ משרתי רשת וכו'
מי עוד יכול להפיק ממנה תועלת?
סליחה על החפירות, זה פשוט מאוד מסקרן אותי הנושא הזה
כי פשוט מאוד כואב לי שרוב העולם משועבד למערכת הפעלה אחת בלבד שנקראת ווינדוס
למה אין לווינדוס מתחרים?!
למה רוב המוחלט של התוכנות בשוק עובדות רק בווינדוס ולא בשום מערכת אחרת למעט מק של אפל
למה ??? למה יש למיקרוסופט מונופול כזה מטורף על השוק???
איפה עוד ראינו בעולם דבר כזה?
זה כמו שבתחום הרכב תהיה רק חברה אחת של מכוניות כמו מאזדה למשל ללא שום מתחרה
או כמו שבשעונים תהיה רק חברה אחת של שעונים בכל העולם ללא שום מתחרה
אז אותו דבר כאן! למה למיקרוסופט אין שום מתחרים??? למעט אפל -
מי עוד יכול להפיק ממנה תועלת?
גיקים.
למה כואב?
למה אין לווינדוס מתחרים?!
כי היא פשוט מוצלחת.
איפה עוד ראינו בעולם דבר כזה?
בסמארטפונים למשל? כמעט כולם עם אנדרואיד של Google.
-
ממש עצוב...
למיטב ידיעתי זה שוק פתוח
אתה מוזמן לפתח מערכת חילופית...
כיום המון מחשבים נמכרים גם או רק עם לינוקס, והמשתמש מחליף לבד לוינדוס, ככה שזה אפילו לא נקרא שככה תקעו אותך מראש@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
זה כמו שבתחום הרכב תהיה רק חברה אחת של מכוניות כמו מאזדה למשל ללא שום מתחרה
או כמו שבשעונים תהיה רק חברה אחת של שעונים בכל העולם ללא שום מתחרהמה הקשר בכלל
המקבילה לעניין הזה זה חברות מחשבים, ואכן יש המון חברות, חוץ מדל, אסוס, HP, ושאר החברות הגדולות@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
עכשיו מעניין אותי למה לינוקס כן מועילה חוץ משרתי רשת וכו'
לינוקס בשרתים זה לינוקס לא גרפי, אלא רק שורת פקודה
-
@צדיק-תמים אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
כיום המון מחשבים נמכרים גם או רק עם לינוקס, והמשתמש מחליף לבד לוינדוס, ככה שזה אפילו לא נקרא שככה תקעו אותך מראש
לא מכיר ולא שמעתי על שום חנות שמוכרת עם לינוקס, וגם אם כן זה נדיר, כי אין לציבור מה לעשות איתה כל כך
@צדיק-תמים אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
המקבילה לעניין הזה זה חברות מחשבים, ואכן יש המון חברות, חוץ מדל, אסוס, HP, ושאר החברות הגדולות
זה לא נקרא מקבילה כשיש רק תוכנת הפעלה אחת שאיתה אפשר להפעיל את המחשב של אסוס דל וכו'
-
לא מכיר ולא שמעתי על שום חנות שמוכרת עם לינוקס, וגם אם כן זה נדיר, כי אין לציבור מה לעשות איתה כל כך
ksp למשל.
זה לא נקרא מקבילה כשיש רק תוכנת הפעלה אחת שאיתה אפשר להפעיל את המחשב של אסוס דל וכו'
סמארטפונים. אותו דבר.
-