עזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?
-
@צדיק-תמים אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
איך להתקין אישור אבטחה במערכת הפעלה הספציפית - זה כבר עניין טכני, אפשר מסתמא גם למצוא תשובה לזה בגוגל עבור המערכת הספציפית
אתה מכיר מישהו שכבר התקין נטפרי בלינוקס והאם זה עבד לו? ואם כן איזה לינוקס?
זה מבחינתי נקרא תמיכה של נטפרי בלינוקס, שאפשר להתקין תעודת הבטחה בקלות. -
@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
זה מבחינתי נקרא תמיכה של נטפרי בלינוקס, שאפשר להתקין תעודת הבטחה בקלות.
לא חושב שנטפרי אמורים לתמוך בהתקנה בקלות של תעודה על כל מערכת הפעלה שתעלה בדעת אי מי
על לינוקס מצוי (אובונטו למשל), מאק, אנדרואיד, ווינדוס - יש הדרכה.
וזה הרבה מאוד לעומת כל שאר הסינונים, שיש הסבר רק להתקנה בוינדוס ומקסימום גם אנדרואיד... -
@צדיק-תמים אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
על לינוקס מצוי (אובונטו למשל), מאק, אנדרואיד, ווינדוס - יש הדרכה.
אני מודה לך
אז נראה לי שאני אלך על אובנטו שכבר המליצו עליו כאן
יש לך מושג איזה גרסת הפצה הכי מומלצת? ללא שום קריסות ובעיות, וגם שיהיה תמיכה בעברית
תודה -
@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
יש לך מושג איזה גרסת הפצה הכי מומלצת? ללא שום קריסות ובעיות, וגם שיהיה תמיכה בעברית
לא מבין בלינוקס, זה יותר השטח של @מישהו12
התנסיתי רק באובנטו -
@מישהו12 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
חומרה חלשה\מי שרוצה ממשק דומה יחסית לוינדוס?
מינט.איפה מורידים? והאם זה תומך עברית ונטפרי?
https://www.linuxmint.com/download.php
מה הכוונה תומך נטפרי? תעוד אבטחה אפשרי להתקין אם לזה כוונתך. -
@יושב-אהלים אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
מה הכוונה תומך נטפרי? תעוד אבטחה אפשרי להתקין אם לזה כוונתך.
ממש תודה, על הקישור
וכן תעודת אבטחה התכוונתי תודה
האם זה גרסה תומכת עברית? -
> || אחת הסיבות שאנחנו רוצים לעבור ללינוקס זה בגלל שלא רוצים שום שימוש עם משהו שיך איך שהוא לביל גייטס. ||מותר לשאול - מה עוימק הכווונא בזה ???
פעם אמר לי אדם גדול זצ"ל אימרה שמלווה אותי לאורך זמן : להיות כמו כולם, והבן...
-
פוסט זה נמחק!
-
@אני-אני-1 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
מותר לשאול - מה עוימק הכווונא בזה
https://drive.google.com/file/d/1Rpsbk25zfT9Or1-RSZMFHC8KVk4VzpTz/view?usp=sharing
ויש עוד המון חומר -
@אני-אני-1 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
סגור לי הדרייב שם - מעניין מה יש שם
תנסה עכשיו פתחתי אותו
-
האם זה גרסה תומכת עברית?
צריך להוריד חבילת שפה של עברית.
-
אחת הסיבות שאנחנו רוצים לעבור ללינוקס זה בגלל שלא רוצים שום שימוש עם משהו שיך איך שהוא לביל גייטס.
מייקרוספט כבר לא שייכת לביל גייטס, מעבר למחלוקת העקרונית שלי איתך אין מקומה כאן.
-
@מישהו12 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
מייקרוספט כבר לא שייכת לביל גייטס, מעבר למחלוקת העקרונית שלי איתך אין מקומה כאן.
עזוב זה לא נפקא מינה בשבילכם, זה עניין שלי ושל חבר שלי עם הבן אדם הזה. ואין בינינו שום מחלוקת כשתדע מה שאני יודע.
ועכשיו לעיקר:
אולי תעזור לי יש לי מחשב נייד קצת ישן ווינדוס 32 סיביות, 4 גיגה ראם זכרון
איזה מערכת אפשר להתקין עליו?
ועוד שאלה לגבי מחשבים יותר חזקים מה אתה ממליץ להתקין בסופו של דבר למשתמש הרגיל שמחפש גם ממש גרפי גם נוחות וגם תמיכה בעברית
כי אני כבר התבלבלתי לגמרי מכל התוכנה הזאת יש יותר מדי גרסאות בשוק
עוד שאלה שמעניין אותי לגבי תמיכה בבלוטוס ן-WF איך זה עובד שם כמו בווינדוס?
גם מעניין אותי מה עיקר המטרה של הלינוקס עם הממשק גרפי כמו אובנטו איזה תוכנות עובדות שם, ובשביל מה זה מיועד?