עזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?
-
@זעירא-דמן-חבריא אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
בקיצור יש תשובה?
להתקנה של מערכת לינוקס על נייד סטנדרטי עם אפשרות בחירה כשמפעילים את המחשב איזה מערכת הפעלה להעלות?אני גם מחכה לתשובה
ממה שהתחלתי לחקור זה נראה לי מסובך יותר ממה שזה נשמע
יש אלפי גרסאות של תוכנות לינוקס, ואני לתומי בהתחלה חשבתי שיש רק לינוקס אחד...
בנתיים עוד לא קיבלתי את המפרט של הנייד אבל בואו נשאיר את זה בצד
אני מחפש משהו שבטוח יעבוד, ויעבוד טוב, עם ממשק גרפי ואפשרות לשפה עברית.
@מישהו12 @A0533057932 לגבי קינמון הבנתי ממך שהמפתח אנטישמי, אז מבחינתי זה ירד מהפרק.
|| אחת הסיבות שאנחנו רוצים לעבור ללינוקס זה בגלל שלא רוצים שום שימוש עם משהו שיך איך שהוא לביל גייטס. || -
@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
ראיתי עכשיו שקצת מדברים על זה שם אבל לא ברור אם לכל מערכת לינוקס יש להם תמיכה, ולא ברור אם בכלל
מה שייך תמיכה
הם מבחינתם תומכים
איך להתקין אישור אבטחה במערכת הפעלה הספציפית - זה כבר עניין טכני, אפשר מסתמא גם למצוא תשובה לזה בגוגל עבור המערכת הספציפית -
@צדיק-תמים אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
איך להתקין אישור אבטחה במערכת הפעלה הספציפית - זה כבר עניין טכני, אפשר מסתמא גם למצוא תשובה לזה בגוגל עבור המערכת הספציפית
אתה מכיר מישהו שכבר התקין נטפרי בלינוקס והאם זה עבד לו? ואם כן איזה לינוקס?
זה מבחינתי נקרא תמיכה של נטפרי בלינוקס, שאפשר להתקין תעודת הבטחה בקלות. -
@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
זה מבחינתי נקרא תמיכה של נטפרי בלינוקס, שאפשר להתקין תעודת הבטחה בקלות.
לא חושב שנטפרי אמורים לתמוך בהתקנה בקלות של תעודה על כל מערכת הפעלה שתעלה בדעת אי מי
על לינוקס מצוי (אובונטו למשל), מאק, אנדרואיד, ווינדוס - יש הדרכה.
וזה הרבה מאוד לעומת כל שאר הסינונים, שיש הסבר רק להתקנה בוינדוס ומקסימום גם אנדרואיד... -
@צדיק-תמים אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
על לינוקס מצוי (אובונטו למשל), מאק, אנדרואיד, ווינדוס - יש הדרכה.
אני מודה לך
אז נראה לי שאני אלך על אובנטו שכבר המליצו עליו כאן
יש לך מושג איזה גרסת הפצה הכי מומלצת? ללא שום קריסות ובעיות, וגם שיהיה תמיכה בעברית
תודה -
יש לך מושג איזה גרסת הפצה הכי מומלצת? ללא שום קריסות ובעיות, וגם שיהיה תמיכה בעברית
לא מבין בלינוקס, זה יותר השטח של @מישהו12
התנסיתי רק באובנטו -
@מישהו12 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
חומרה חלשה\מי שרוצה ממשק דומה יחסית לוינדוס?
מינט.איפה מורידים? והאם זה תומך עברית ונטפרי?
https://www.linuxmint.com/download.php
מה הכוונה תומך נטפרי? תעוד אבטחה אפשרי להתקין אם לזה כוונתך. -
@יושב-אהלים אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
מה הכוונה תומך נטפרי? תעוד אבטחה אפשרי להתקין אם לזה כוונתך.
ממש תודה, על הקישור
וכן תעודת אבטחה התכוונתי תודה
האם זה גרסה תומכת עברית? -
> || אחת הסיבות שאנחנו רוצים לעבור ללינוקס זה בגלל שלא רוצים שום שימוש עם משהו שיך איך שהוא לביל גייטס. ||מותר לשאול - מה עוימק הכווונא בזה ???
פעם אמר לי אדם גדול זצ"ל אימרה שמלווה אותי לאורך זמן : להיות כמו כולם, והבן...
-
פוסט זה נמחק!
-
@אני-אני-1 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
מותר לשאול - מה עוימק הכווונא בזה
https://drive.google.com/file/d/1Rpsbk25zfT9Or1-RSZMFHC8KVk4VzpTz/view?usp=sharing
ויש עוד המון חומר -
@אני-אני-1 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
סגור לי הדרייב שם - מעניין מה יש שם
תנסה עכשיו פתחתי אותו
-
האם זה גרסה תומכת עברית?
צריך להוריד חבילת שפה של עברית.
-
אחת הסיבות שאנחנו רוצים לעבור ללינוקס זה בגלל שלא רוצים שום שימוש עם משהו שיך איך שהוא לביל גייטס.
מייקרוספט כבר לא שייכת לביל גייטס, מעבר למחלוקת העקרונית שלי איתך אין מקומה כאן.