אין קליטת gps בשיאומי (גירסה - של y.i.s.) כולל מתקן הgps
-
איפה שלא הייתי אין לי קליטה בוויז, אציין כי יש זרימת נתונים מהרשת, הבעיה זה רק הgps, מהמתקן GPS כתוב 0 מחוברים.
-
אני לא חושב שזה יעזור כי זה לא עבד מההתחלה, אז אין סיבה שאיפוס יעזור.
-
עשיתי איפוס, כיביתי הדלקתי, עליתי על מגדלי עזריאלי...
אין gps
עכשיו איך אני חוזר הביתה בלי וייז??? -
עשיתי איפוס, כיביתי הדלקתי, עליתי על מגדלי עזריאלי...
אין gps
עכשיו איך אני חוזר הביתה בלי וייז???@חוזה-האומה ''חוזה האומה'' צריך וויז
-
@Men770 יכול להיות גם שזה בעייה פיזית במכשיר.
אם ה gps עבד פעם אחת, אתה נמצא באיזור בלי קליטה.@Yair תודה רבה לכל המסייעים,
הפעלתי במשך חצי שעה את המתקן במקום פתוח וזה לא נתפס, כנראה שיש בעיה פיזית במכשיר כמו שטוען יאיר, ואז השאלה שלי מה אני עושה, האם יש תיקון פיזי למכשיר כמו זה? -
תעשה כוכבית סולמית כוכ סול 2266 סול כוכ סול כוכ לשנית שלישית תעשה RESTART ותסתכל בלשונית שניה אם יש לך לווינים
@יוסי1212 תודה רבה, אבל אחרי הקוד אני אמור ללחוץ על חיוג?
בכל אופן לחצתי על חיוג והוא כותב לי שיש בעיה בחיבור או שקוד *** אינו חוקי -
@יוסי1212 תודה רבה על העזרה: אבל הגרסה שלי אינה מקורית היא הגרסה שציינתי בהתחלה אז אולי יש הקוד הזה אינו עובד בגריסה זו - ואין שום תגובה לקוד הזה (עשיתי כו סו כו סו שתים שתים שש שש כו סו כו סו - בדיוק בסדר שכתבתי).
אם מישהו יוכל לסייע לי כיצד אוכל לבדוק אם הבעיה היא בחומרה או בתוכנה אני אשמח מאוד, תודה -
הקוד לא נכון תעשה כד סו כו סו 2266 סו כו סו כו
-
@יוסי1212 אמר באין קליטת gps בשיאומי (גירסה - של y.i.s.) כולל מתקן הgps:
כוכבית סולמית כוכבית סולמית שתים שתים שש שש סולמית כוכבית סולמית כוכבית מימין לשמאל
-
כוכבית סולמית כוכבית סולמית שתים שתים שש שש סולמית כוכבית סולמית כוכבית מימין לשמאל
@עומד-בפרשת-דרכים אמר באין קליטת gps בשיאומי (גירסה - של y.i.s.) כולל מתקן הgps:
זה צריך להיות בסוף סו כו סו כו
-
@עומד-בפרשת-דרכים אמר באין קליטת gps בשיאומי (גירסה - של y.i.s.) כולל מתקן הgps:
זה צריך להיות בסוף סו כו סו כו
@זונדל-גרנד וזה בדיוק מה שציטטתי
-
לא עובד לי, אולי תשתפו אותי באיה גירסה זה עובד לכם, כשר יבואן רשמי, כשר לא יבואן רשמי, גירסה אחרת?
לי זה לא עובד וכבר ציינתי איזה גירסה יש לי.