שאלה | האם ניתן להתקין מערכת הפעלה על כונן SSD שמותקן עם מתאם בדיסק CD?
-
-
מתאם = USB
-
@yeshivisher אמר בשאלה | האם ניתן להתקין מערכת הפעלה על כונן SSD שמותקן עם מתאם בדיסק CD?:
מתאם = USB
אבל זה חיבור SATA הוא גם נחשב לUSB לגבי התקנה בו של מערכת הפעלה?
-
יש תוכנה שעושה בוט גם לUSB, כמו של התקנת ווינדוס שהוא פועל מUSB
-
@yeshivisher אמר בשאלה | האם ניתן להתקין מערכת הפעלה על כונן SSD שמותקן עם מתאם בדיסק CD?:
יש תוכנה שעושה בוט גם לUSB, כמו של התקנת ווינדוס שהוא פועל מUSB
תוכל לתת לי קישור? אשמח
תודה
-
מה אתה רוצה?
Windows נייד? -
מה אתה רוצה?
Windows נייד?אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת על הכונן SSD שנמצא במקום של הדיסק CD
-
זה חיצוני? "מתאם"? או 2 הראדיסקים בתוך המחשב?
אם זה פנימי - אתה צריך "דואלבוט", רק תודיע מה אתה צריך
-
זה חיצוני? "מתאם"? או 2 הראדיסקים בתוך המחשב?
אם זה פנימי - אתה צריך "דואלבוט", רק תודיע מה אתה צריך
אני לא יודע איך זה נקרא חיצוני או פנימי אני רק יודע שזה מתחבר לחיבור של הכונן דיסקים
-
אתה יכול לצלם לי מסך?
המקום של הדיסקים מחובר למחשב? ללוח אם/USB?אם הוא מחובר ללוח אם, אם יש לך WINDOWS 10ת פשוט תפעיל התקנה, ואז כשההתקנה תסתיים בכל הפעלה של מחשב יהיו לך 2 המערכות הפעלה, הנה דוגמא:
-
אתה יכול לצלם לי מסך?
המקום של הדיסקים מחובר למחשב? ללוח אם/USB?אם הוא מחובר ללוח אם, אם יש לך WINDOWS 10ת פשוט תפעיל התקנה, ואז כשההתקנה תסתיים בכל הפעלה של מחשב יהיו לך 2 המערכות הפעלה, הנה דוגמא:
עדיין לא קניתי את הכונן, אני מברר לפני כי אם אפשר להתקין עליו מערכת הפעלה אז אני כנראה ישקיע יותר
סליחה שלא הסברתי זאת באופן בור בהתחלה -
יש לך אופציה פחות מסובכת, פשו תתקין WinToUSB, ואז תתקין מערכת הפעלה על USB, וזה הכל...
-
יש לך אופציה פחות מסובכת, פשו תתקין WinToUSB, ואז תתקין מערכת הפעלה על USB, וזה הכל...
מה זה WinToUSB?
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@yeshivisher זה האתר שלהם?
-
שם זה חינמי, הבאתי לך מקצועי.