בירור | שערי חליפין בhtml
-
@יושב-אהלים ברור שהוספתי אבל כרום מסמן את זה כהערה
-
@יוסי-רחמים אמר בבירור | שערי חליפין בhtml:
@יושב-אהלים ברור שהוספתי אבל כרום מסמן את זה כהערה
או הוספת סלשים (//) או שלא הוספת את הנקודה פסיק בסוף הפקודה (;)
-
@יושב-אהלים תריץ מה זה עושה לך?
<!DOCTYPE html> <html> <body> <h1>My first PHP page</h1> <?php echo "Hello World!"; ?> </body> </html>
-
פוסט זה נמחק!
-
@יושב-אהלים בתוך הphp?
ומה הקובץ נתן לך? -
@יושב-אהלים בתוך הphp?
כן.
ו-לא ניסיתי את הקובץ, מהסתכלות שטחית זה נראה שהוא אמור להציג אתר שכותב Hello World.
אני ממליץ שתבדוק את הקוד בקודפן. -
@יושב-אהלים במה?ואם תריץ את הקובץ תראה שהוא לא כותב hello world
הbr לא עזר -
@יוסי-רחמים הייתי רוצה לשאול אותך, למה שזה יעבוד? תן לי סיבה אחת שזה יעבוד. במחילה, זה כבר נהיה מוגזם. אתה יודע מה? קח כלל, אל תקפוץ לשערי חליפין ב PHP לפני שאתה יודע מינימום של השפה. נראה לך שתכתוב PHP בקובץ HTML וזה פשוט יעבוד?
ולכן אני יתן לך את הקישור הבא: https://www.w3schools.com/php/default.asp
@יוסי-רחמים אני רוצה שתבין: אתה לא יכול לבוא בלי שום רקע, לנסות לתכנת שערי חליפין ב PHP, ולשאול כל הזמן בפורום. תנסה לקלוט איפה אתה אוחז, ולהתחיל משם. לא לקפוץ לדברים כאלה ישר (עזוב את המשתמשים של הפורום. בשבילך, רק ככה אתה תצליח להתקדם נורמלי, באמת חבל).
-
@מוטי-אורן יש לי רקע
וזה לא יעזור שאני ילמד אם כרום לא נותן להריץ -
@מוטי-אורן יש לי רקע
וזה לא יעזור שאני ילמד אם כרום לא נותן להריץחבל שאתה מתעקש לא להבין. קודם כל אני חושב שאני צריך להבהיר לך שאין לך רקע. יכול להיות שיש לך רקע ב HTML או באתרים פשוטים, אבל ב PHP אין לך רקע.
למה אני כל כך בטוח בזה? תראה מה כתבתוזה לא יעזור שאני ילמד אם כרום לא נותן להריץ
ברגע שאתה אומר כזה דבר אני מבין כמה דברים.
- אתה לא יודע שלא כותבים PHP בקובץ HTML פשוט, אלא אם כן לא דחוף שזה יעבוד.
- אתה לא יודע ש PHP צריך להתרנדר ע"י פלטפורמה מסויימת ולא יעזור לבקש מכרום שיריץ את הקובץ.
- אתה לא יודע PHP.
אני ממש לא אוהב לכתוב את הרשימה הזאת (לא יודע וכו', תאמין לי שזה לא נעים לי), אבל אתה ממש חייב לקלוט איפה אתה אוחז. ושוב פעם, עזוב אותי ואת משתמשי הפורום. בשבילך בלבד. תפסיק לדלג על שלבים ותראה כמה אתה מצליח הרבה יותר בקלות.
-
@מוטי-אורן באתר שהבאת הם נותנים html שיש בו php
-