בקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?
-
@נעזר1000 אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
1.יש לי את זה בערך חודש.
אצלינו בסין יודעים שחודש זה מאוד מעט בכדי לקבוע על טיב מוצר...
השאלה היא האם אתה או @מוישה-גרויס יודעים על המוצר הזה שהשתמשו בו יותר זמן וזה עבד? @מוישה-גרויס מה שהמלצת לי למעלה על משהו ב-40 ש"ח, זה זה? ואתה ממליץ על זה? -
@שמואל-ש @נעזר1000 פשוט מאד. 2 הדגמים הם אלו שעליהם המלצתי מלכתחילה. אחד ב40 ואחד ב60. (אם אתה זוכר, הדגם של ה60 אז אזל ולא הצלחת למצוא אותו, אלא רק בסרטו שהפניתי.)
שניהם מצויינים, לשניהם יש איכות סאונד מאד מאד מוצלחת, ובשניהם השתמשתי לאורך זמן.
לגבי מיקרופון, כבר מילתי אמורה שאין לי נסיון טוב איתם. וייתכן שזה בגלל המכשיר הכשר שלי.ואידך זיל גמור לעיל.
-
@מוישה-גרויס אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
ייתכן שזה בגלל המכשיר הכשר שלי.
אני משתמש איתם בנוקיה 208 כשר אורגינל,
לא כתבתי את זה עד עכשיו כי אני לא יודע אם זה יעבוד לכולם, לי הצליח. -
@מוישה-גרויס מה בעצם יש בזה של 60 יותר מזה של 40?
@שמואל-ש אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
2.מה זה שני הקישורים? מה כל אחד? וכן בקישור השני מה יש שם לבחור שני דברים/דגמים?
???
-
@שמואל-ש מבחינת דיבורית אינני יודע.
יש לו בטריה הרבה יותר עמידה. כפי שכתבתי לעיל. הוא יותר יציב וחזק. הוא לא עושה אור בעת שימוש. כמדומני שהבלוטות' קצת יותר חזק. מתחבר יותר אוטומטי. וכן על זו הדרך. מצד שני גם הקייס שלו (הקופסה) יותר גדול. כמו"כ, בC2 (ואולי עוד פלפאפונים ישנים כאלו) עובד רק למוזיקה ולא לשיחות. בפלאפונים חדשים, למשל שיאומי, עובד תענוג.
2 הקישורים שהבאתי הם לדוגמא, ובקישור השני 2 האופציות הם שהם מציעים לקנות גם עם שקית כזו לנשיאה, ראה שם בתמונה. -
@מוישה-גרויס אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
הוא לא עושה אור בעת שימוש
גם הדגם של 40 לא עושה אור בזמן שימוש.
-
כמו"כ, בC2 (ואולי עוד פלפאפונים ישנים כאלו) עובד רק למוזיקה ולא לשיחות.
הבעיה היא גם בזה של 40 וגם בזה של 60?
2 הקישורים שהבאתי הם לדוגמא
מה זאת אומרת? איזה מהם קנית?
-
@שמואל-ש כל מה שצריך זה לקרוא בנחת את מה שכתבתי
שאלת מה ההבדל בין ה60 ל40 ועניתי שבC2 הדגם של ה60 לא עובד לשיחות.
כבר כתבתי לעיל שהדגם הזה יצא מהמלאי וחזר למלאי, כך שאין משמעות (ואני גם לא זוכר) לקישור ממנו קניתי.
שלחתי את הקישורים כדי שתדע לזהות את המוצר המדובר. -
@נעזר1000 אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
הוא מהבהב מידי פעם (תבדוק בחושך)
-
כבר כתבתי לעיל שהדגם הזה יצא מהמלאי וחזר למלאי, כך שאין משמעות (ואני גם לא זוכר) לקישור ממנו קניתי.
אז למעשה שניהם לא מה שקנית רק דומים?
-
הוא מהבהב מידי פעם (תבדוק בחושך)
אני כבר עם זה חודש ואני אומר בוודאות שלא.
-
@נעזר1000 שלח בבקשה את הקישור דרכו קנית
ממליץ בחום, הנה הקישור
https://he.aliexpress.com/item/32887592676.html?spm=0.store_pc_topSellerIng.8148356.1.3e662ce3YKSbtX -
זה מצוין גם מבחינת מיקרופון.
ממש לא.
קניתי את זה של 60, קיבלתי את זה אתמול, ולא כולם שומעים אותי טוב!!!!.
אני ממש מאוכזב!או שאולי עכשיו אני רואה שלך יש את זה של 40 ועליהם אמרת שהמיקרופון טוב ולא על זה של 60?
ואם אכן זה זה של ה-40, אתה עדיין מרוצה מזה? והמיקרופון באמת טוב (ששווה לי להזמין עוד פעם את ההוא? כי יש לי כבר אחד, ואם אני קונה אז אני קונה רק אם אני יודע שזה עם מיקרופון טוב ואיכותי!)? -
@שמואל-ש אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
זה מצוין גם מבחינת מיקרופון.
ממש לא.
קניתי את זה של 60, קיבלתי את זה אתמול, ולא כולם שומעים אותי טוב!!!!.
אני ממש מאוכזב!או שאולי עכשיו אני רואה שלך יש את זה של 40 ועליהם אמרת שהמיקרופון טוב ולא על זה של 60?
ואם אכן זה זה של ה-40, אתה עדיין מרוצה מזה? והמיקרופון באמת טוב (ששווה לי להזמין עוד פעם את ההוא? כי יש לי כבר אחד, ואם אני קונה אז אני קונה רק אם אני יודע שזה עם מיקרופון טוב ואיכותי!)?לי אכן יש את של ה-40, אין לי מושג מה אם ה-60.
המיקרופון שלי בסדר, אני מדבר אם זה המון וזה בסדר גמור.
אם זאת מיותר לומר שבכל קניה בעלי אקספרס יש סיכון מסוים. -
לגבי מיקרופון, כבר מילתי אמורה שאין לי נסיון טוב איתם.
@שמואל-ש עשיתי עוד בירור וכנראה שלמיקרופון זה לא ככ מומלץ, רק למוזיקה
תהנה מהמוזיקה, ואם אתה רוצה למכור אולי אוכל לעזור לך בזה, שלח לי בפרטי
-
@שמואל-ש עשיתי עוד בירור וכנראה שלמיקרופון זה לא ככ מומלץ, רק למוזיקה
תהנה מהמוזיקה, ואם אתה רוצה למכור אולי אוכל לעזור לך בזה, שלח לי בפרטי
על איזה כתבת פה שזה לא טוב למיקרופון על ה-40 או על ה-60??
-
ואם אתה רוצה למכור אולי אוכל לעזור לך בזה, שלח לי בפרטי
אי אפשר לפתוח איתך צ'אט