בקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?
-
@שמואל-ש אם מיועד לשמיעת מוזיקה יש לי 2 דגמים מנסיון אישי ושל משפחתי, שלא יאומן שניתן להגיע לכזו איכות של סאונד במחיר הזה (בדקתי אוזניות בארץ שעלו מאות שקלים ולא מצאתי איזו מעלה ראויה על פניהן). גם החזיקו ומחזיקות זמן.
לדגם החדש (קניתי ב60 ש"ח) אני לא מוצא כרגע קישור למוצר, ולכן אני מצרף קישור לסקירה והסבר על המוצר
זה הדגם הקודם ב40 ש"ח, גם כן פינוק של סאונד.
רשמית שניהם אמורים לשמש גם לשיחות אבל לא בדקתי את היעילות
-
@מוישה-גרויס יש להם מיקרופון?-לראשון/לשני
-
@מוישה-גרויס אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
@שמואל-ש לשניהם יש. אך כפי שכתבתי לא השתמשתי בהם שימוש תדיר ואינני יודע אם הן הדבר האופטימלי עבור שיחות
(אגב תן לייק)אולי תנסה לדבר עם זה כמה שיחות ותגיד לי אם שומעים אותך טוב
-
@שמואל-ש זה לא שלא עשיתי שיחות בעבר. פשוט זה תלוי איפה האוזניה נמצאת , אם לפלאפון יש קליטת בלוטות' טובה או מקרטעת, וכמה רעש יש ברקע.
כשאני דיברתי עם זה החזקתי אוזניה אחת ביד ליד הפה. אבל לפלאפון שלי יש בלוטות' חלש ובעייתי.מבחינת מוזיקה/סאונד - זה הדבר.
-
@מוישה-גרויס 1.השאלה אם כשהאוזניה באוזן אם שומעים אותך טוב?
2.כמה זה עלה לך?
עריכה: 3.ההבדל בין הראשון לשני משמעותי (שיצדיק חיפוש מעמיק למציאתו)?? -
@שמואל-ש 1. על זה כתבתי שהפלאפון שלי הוא לא מדד, ואני הייתי צריך להחזיק את האוזניה.
בסברא, מה אפשר לדרוש במחיר כזה? זה שיש להן סאונד מוצלח ומחזיקות זמן ונוחות וכו' זו ההפתעה.
2. כפי שכתבתי, הדגם הקודם 40 והחדש 60
3. לדעתי שווה. מהרבה בחינות; לדוגמה לאחר הטענה לפעמים אני יכול להשתמש איתו שבועיים!
עם זאת הדגם הקודם הוא מוצלח מצד עצמו (זה לא בדיעבד). -
@מוישה-גרויס אתה לא יודע לזהות מהחיפוש הזה איזה יש לך?
-
-
@מוישה-גרויס אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
@שמואל-ש מה קנית בסוף? מצאת?
לא מצאתי את השני, והרי על שניהם אתה אומר שאתה לא יודע את טיב המיקרופון, ואני צריך את זה למיקרופון, אז נשארנו במבוי סתום שאשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בזה.
-
@שמואל-ש עשיתי עוד בירור וכנראה שלמיקרופון זה לא ככ מומלץ, רק למוזיקה
שניהם?
ואין לך משהו שכן מומלץ למיקרופון גם? -
@שמואל-ש אם מיועד לשמיעת מוזיקה יש לי 2 דגמים מנסיון אישי ושל משפחתי, שלא יאומן שניתן להגיע לכזו איכות של סאונד במחיר הזה (בדקתי אוזניות בארץ שעלו מאות שקלים ולא מצאתי איזו מעלה ראויה על פניהן). גם החזיקו ומחזיקות זמן.
לדגם החדש (קניתי ב60 ש"ח) אני לא מוצא כרגע קישור למוצר, ולכן אני מצרף קישור לסקירה והסבר על המוצר
זה הדגם הקודם ב40 ש"ח, גם כן פינוק של סאונד.
רשמית שניהם אמורים לשמש גם לשיחות אבל לא בדקתי את היעילות
סליחה על ההקפצה אני פשוט לא מתאפק, אני קניתי את מה שאמרת ב40, (אכן עלה ארבעים ומשהו), בזכות הביקורת הטובה שלך, וזה ממש מדהים מבחינת סאונד, בטריה, נוחות, ומכל הבחינות,
רק הערה כשאני עובר בין מכשירים לדוגמא בין הפלאפון למחשב או ההפך לוקח יותר זמן לחיבור, אני מתכנן להזמין עכשיו עוד אחד כך שלכל מכשיר יהיה את שלו.
ממליץ בחום, הנה הקישור
https://he.aliexpress.com/item/32887592676.html?spm=0.store_pc_topSellerIng.8148356.1.3e662ce3YKSbtX