בקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?
-
@android-0 אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
@שמואל-ש הזמנתי את זה לפני חודש ואני מאוד מרוצה
יש לי חבר שהזמין מהחברה הזאת (לנובו), ואחרי שבוע כבר לא שומעים אותו טוב!
@נום-נום אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
אני רכשתי מאלי אקספרס את אלו לפני כמעט שנה, מחזיקות לי מעולה!! סאונד טוב, רק אין מיקרופון
נראות באמת טוב ואיכותי, אין לך ידע על משהו כזה עם מיקרופון?
@נום-נום אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
חוץ מזה קניתי גם אותם לא מזמן בשימוש בערך שבועיים,
הבעיה היא ששבועיים זה ממש לא ראיה וכן,
בטעות רכשתי את המגע שזה די חיסרון,
זה חיסרון גדול
בקיצור, אם יש לכם או למישהו עוד רעיון לאוזניות כאלו וכן קפיץ טובות (עם מיקרופון, סאונד ובטריה טובה) ועם המלצות ונסיון של לפחות חצי שנה, אשמח מאוד לשמוע!!!
-
חוץ מזה קניתי גם אותם לא מזמן בשימוש בערך שבועיים, בטעות רכשתי את המגע שזה די חיסרון, נלחץ בלי כוונה מידי הרבה, מבחינת סאונד מצוין, ויש מיקרופון. מה שכן לדעתי הם יותר נוחות מהקודמות ויושבות יותר נוח ויפה ממש בתוך האוזן.
@שמואל-ש אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
הבעיה היא ששבועיים זה ממש לא ראיה וכן,
לגמרי נכון, בנתיים לא מומלץ, תרדו מהם, יש אי איזון בין גובה השמע של האוזניות - חופר מאוד!
@שמואל-ש אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
נראות באמת טוב ואיכותי, אין לך ידע על משהו כזה עם מיקרופון?
לא ידוע לי על משהו כזה עם מיקרופון, כי לא חיפשתי רציתי לנגן.
אבל למי שרוצה רק לשמע מומלץ ביותר!! -
@שמואל-ש אם מיועד לשמיעת מוזיקה יש לי 2 דגמים מנסיון אישי ושל משפחתי, שלא יאומן שניתן להגיע לכזו איכות של סאונד במחיר הזה (בדקתי אוזניות בארץ שעלו מאות שקלים ולא מצאתי איזו מעלה ראויה על פניהן). גם החזיקו ומחזיקות זמן.
לדגם החדש (קניתי ב60 ש"ח) אני לא מוצא כרגע קישור למוצר, ולכן אני מצרף קישור לסקירה והסבר על המוצר
זה הדגם הקודם ב40 ש"ח, גם כן פינוק של סאונד.
רשמית שניהם אמורים לשמש גם לשיחות אבל לא בדקתי את היעילות
-
@מוישה-גרויס יש להם מיקרופון?-לראשון/לשני
-
@מוישה-גרויס אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
@שמואל-ש לשניהם יש. אך כפי שכתבתי לא השתמשתי בהם שימוש תדיר ואינני יודע אם הן הדבר האופטימלי עבור שיחות
(אגב תן לייק)אולי תנסה לדבר עם זה כמה שיחות ותגיד לי אם שומעים אותך טוב
-
@שמואל-ש זה לא שלא עשיתי שיחות בעבר. פשוט זה תלוי איפה האוזניה נמצאת , אם לפלאפון יש קליטת בלוטות' טובה או מקרטעת, וכמה רעש יש ברקע.
כשאני דיברתי עם זה החזקתי אוזניה אחת ביד ליד הפה. אבל לפלאפון שלי יש בלוטות' חלש ובעייתי.מבחינת מוזיקה/סאונד - זה הדבר.
-
@מוישה-גרויס 1.השאלה אם כשהאוזניה באוזן אם שומעים אותך טוב?
2.כמה זה עלה לך?
עריכה: 3.ההבדל בין הראשון לשני משמעותי (שיצדיק חיפוש מעמיק למציאתו)?? -
@שמואל-ש 1. על זה כתבתי שהפלאפון שלי הוא לא מדד, ואני הייתי צריך להחזיק את האוזניה.
בסברא, מה אפשר לדרוש במחיר כזה? זה שיש להן סאונד מוצלח ומחזיקות זמן ונוחות וכו' זו ההפתעה.
2. כפי שכתבתי, הדגם הקודם 40 והחדש 60
3. לדעתי שווה. מהרבה בחינות; לדוגמה לאחר הטענה לפעמים אני יכול להשתמש איתו שבועיים!
עם זאת הדגם הקודם הוא מוצלח מצד עצמו (זה לא בדיעבד). -
@מוישה-גרויס אתה לא יודע לזהות מהחיפוש הזה איזה יש לך?
-
-
@מוישה-גרויס אמר בבקשת מידע | אני צריך אוזניות בלוטוס, כפתור/קשת וכדומה, אפשר המלצות בזול?:
@שמואל-ש מה קנית בסוף? מצאת?
לא מצאתי את השני, והרי על שניהם אתה אומר שאתה לא יודע את טיב המיקרופון, ואני צריך את זה למיקרופון, אז נשארנו במבוי סתום שאשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בזה.