בקשה | הסרת או הסתרת אפליקציות מערכת ללא רוט
-
-
@יושב-אהלים תודה, ראיתי את זה קצת מסובך בשבילי.
אולי עדיף לאפשר רוט ואז להסתיר הכל באמצעות מחשבון? כי כיום יש לי מחשבון והוא לא מסתיר אפליקציות מערכת. -
אולי עדיף לאפשר רוט ואז להסתיר הכל באמצעות מחשבון? כי כיום יש לי מחשבון והוא לא מסתיר אפליקציות מערכת. -
אולי עדיף לאפשר רוט ואז להסתיר הכל באמצעות מחשבון? כי כיום יש לי מחשבון והוא לא מסתיר אפליקציות מערכת.@הרבן אמר בבקשה | הסרת או הסתרת אפליקציות מערכת ללא רוט:
אולי עדיף לאפשר רוט ואז להסתיר הכל באמצעות מחשבון? כי כיום יש לי מחשבון והוא לא מסתיר אפליקציות מערכת.
כן גם אני חושב כך.
@mefateach אמר בבקשה | הסרת או הסתרת אפליקציות מערכת ללא רוט:
@הרבן אמר בבקשה | הסרת או הסתרת אפליקציות מערכת ללא רוט:
אולי עדיף לאפשר רוט ואז להסתיר הכל באמצעות מחשבון?
אם אין לך רוט זה יהיה יותר מסובך לעשות רוט
למה מסובך?
-
אין לי גישת רוט ואני מעוניין להסיר כמעט את כל אפליקציות המערכת כולל חייגן מייל וכו'
אני ישמח אם משהו יוכל לעזור אפילו בתשלום. -
אולי עדיף לאפשר רוט ואז להסתיר הכל באמצעות מחשבון? כי כיום יש לי מחשבון והוא לא מסתיר אפליקציות מערכת.
כן גם אני חושב כך.
@mefateach אמר בבקשה | הסרת או הסתרת אפליקציות מערכת ללא רוט:
אולי עדיף לאפשר רוט ואז להסתיר הכל באמצעות מחשבון?
אם אין לך רוט זה יהיה יותר מסובך לעשות רוט
למה מסובך?
@thmhe אמר בבקשה | הסרת או הסתרת אפליקציות מערכת ללא רוט:
למה מסובך?
תחשוב...
(אלא-אם-כן זה אנדרואיד 4.4(-) ובתקווה שלא ייהרס אז אפשר עם kingo root, אם לא, זה בטוח הרבה יותר קשה(לא אמרתי שלא אפשרי אבל אם כל הסיבה שלו לא להשתמש ב adb זה בגלל קושי אז זה הרבה יותר...))
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות