בקשה | האם יש וידאואוף לתמונות
-
-
@אני-אני-1 אמר בבקשה | האם יש וידאואוף לתמונות:
@בהתחלה תשים לב שאם חוסמים תמונות יש הרבה דברים שלא יעבדו. כמדו' שהרבה תוכנות משתמשות לפחות חלקית בתמונות.
אולי אם תסביר בדיוק את המטרה זה יועיל יותר.זה מחשב אוצר החכמה פרוייקט שו'ת הבעיה שאם פותחים חלון סייר קבצים ניתן לצפות בתמונות בלי תוכנה כלל ואז הגם שכל התוכנות חסומות עדיין לצפות
-
@דוד-ב אמר בבקשה | האם יש וידאואוף לתמונות:
@בהתחלה אין ווידאוף,אבל אפשר להסיר את כל התוכנות שמציגות תמונות (כולל התוכנת הצגת תמונות של ווינדוס עצמה)
זה יפתור את זה שרואים תמונות בעת פתיחת תיקיה? - בפרוייקט השות למשל אפשר לשמור את הטקסט כקובץ ואז התוכנה שואלת איפה לשמור אותה ונפתחת סייר ושם ניתן להגדיל את החלון ולצפות בתמונות שבתקיות השונות.
איזה תוכנה זו תוכנת "הצגת תמונות של וינדוס" שאחראית על ההצגה של התמונות בעת פתיחת תיקיה? -
@בהתחלה אמר בבקשה | האם יש וידאואוף לתמונות:
@בהתחלה אין ווידאוף,אבל אפשר להסיר את כל התוכנות שמציגות תמונות (כולל התוכנת הצגת תמונות של ווינדוס עצמה)
זה יפתור את זה שרואים תמונות בעת פתיחת תיקיה? - בפרוייקט השות למשל אפשר לשמור את הטקסט כקובץ ואז התוכנה שואלת איפה לשמור אותה ונפתחת סייר ושם ניתן להגדיל את החלון ולצפות בתמונות שבתקיות השונות.
איזה תוכנה זו תוכנת "הצגת תמונות של וינדוס" שאחראית על ההצגה של התמונות בעת פתיחת תיקיה?https://www.maketecheasier.com/disable-image-preview-thumbnail-windows/
4 אפשרויות שלא יראו תמונות בתיקיות פתוחות.
-
@בהתחלה אמר בבקשה | האם יש וידאואוף לתמונות:
איזה תוכנה זו תוכנת "הצגת תמונות של וינדוס" שאחראית על ההצגה של התמונות בעת פתיחת תיקיה?יתכן שגם ניתן לעשות זאת ע"י שיבוש "שיוך" היינו לגרום למחשב שיפתח תמונות כאילו זה EXE וממילא גם לא יוצגו כתמונות. לא בדקתי אבל יתכן וזה יעבוד.
ניתן לשנות שיוך ע"י תוכנה זו ניהול שיוך קבצים.exe . להגדיר למשל JPG כיישום עיי"ש.
יש להזהר מאד בשימוש בתוכנה כי הגדרות לא נכונות יכולות לשבש הפעלת יישומים ועוד הרבה דברים! -
@קינג-קומפיוטר צודק. וגם מובא שם מה שאני התכוונתי