בירור | קליטת הוט מובייל
-
@graphic-nadav ובפרטנר אצלך כן שומעים טוב?
@thmhe עברתי בסוף לגולן שם שומעים מעולה אבל זה לפעמים תלוי בטלפון עצמו
-
@ytre894 @THMHE @ytre894 @חייםקה @י-פל @GRAPHIC-NADAV בקיצור אז באיזה חברה יש את הקליטה היותר טובה?
-
@ytre894 @THMHE @ytre894 @חייםקה @י-פל @GRAPHIC-NADAV בקיצור אז באיזה חברה יש את הקליטה היותר טובה?
@פלאפי אמר בבירור | קליטת הוט מובייל:
אני משתמש בגולן גם מחיר טוב וגם שומעים טוב ובעיקר תבדוק לאיזה טלפון כי לי היה טל
-
אני משתמש בגולן גם מחיר טוב וגם שומעים טוב ובעיקר תבדוק לאיזה טלפון כי לי היה טל
@graphic-nadav בקיצור איזה מכשיר יש לך?
-
@thmhe יש לי כמה אבל הוט מוביל לא חזק שם !
-
@graphic-nadav סליחה היתי צריך לתיג את @פלאפי
-
-
@thmhe עדיף לבדוק מה יותר משתלם מבחינת חבילה ושמע מאשר יותר זול ! כמובן לא צריך שיהיה יקר
-
@thmhe עדיף לבדוק מה יותר משתלם מבחינת חבילה ושמע מאשר יותר זול ! כמובן לא צריך שיהיה יקר
-
@graphic-nadav בכל מקרה אין באמת יקר היום המחירים נעים בין 15 ל 30 גג לחודש שזה גם ככה שזה לא באמת משנה ( אלא אם אתה מחזיק 10 קווים )
-
@graphic-nadav @THMHE כן וההכי משתלם?
-
פרטנר
@חייםקה
הוט מבייל יש בעיה גם בית שמש אין קליטה -
@שירה-0
זה נכון דוגמה בית שמש מדעין עלית ועוד -
@שירה-0
זה נכון דוגמה בית שמש מדעין עלית ועוד -
@תקליטן-נפתלי @שירה-0 זה דבר ידוע שלכל חברה יש מקומות עם יותר קליטה ויש עם פחות, @פלאפי יבחר לבד איזו חברה פועלת במקומו ובעירו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות