בקשת מידע | המלצה על מחשב נייד פשוט וזול
-
אני מחפש מחשב נייד שמצד אחד יהיה פשוט - הוא נצרך רק בשביל צפייה ואולי קצת וורד אבל מצד שני שתהיה לו קיבולת גבוהה - לפחות 512 ג'יגה ושהמחיר יהיה באיזור ה 1000 ש"ח.
כמובן שאפשר גם מחשב שאפשר לשדרג לו את הזיכרון ועדיין שיהיה באיזור המחיר הנ"ל (הבעיה היא שכמעט כל המחשבים הזולים מגיעים עם emmc שאי אפשר להחליף או להגדיל)
תודה
@יהודה-12 @בנצי-20 -
@מתכנת-חובב יד שניה יש מצב אבל חדש עולה יותר
-
@מתכנת-חובב יש לך את המחשב הזה ב1100 ש"ח תוכל להחליף לו דיסק ב180 ש"ח זה יצא לך פחות מ 1300
-
@אלוף-העולם-1 תודה אבל מעדיף חדש
-
@קינג-קומפיוטר ראיתי אותו אבל הבעיה היא שהדיסק שלו הוא NVMe שאני לא יודע אם תהיה אליו גישה נוחה מה גם שהחלפה של זה יש יותר סיכוי שתהרוס את האחריות מאשר החלפה של SSD רגיל
-
@מתכנת-חובב קצת מבלבל למעלה כתוב דיסק SSD ורק למטה כתוב NVME בדר"כ זה לא ככה, בנוסף הקישור שנתתי לך הוא לSSD תיקנתי אבל זה הרעיון
בכל מקרה אני לא חושב שיש הבדל, אם פתיחה של המחשב מבטלת את האחריות אז לא אמור להיות הבדל בין החלפה של כונן SSD לNVME -
@קינג-קומפיוטר בדרך כלל בשביל NVMe צריך לפתוח את כל המכסה האחורי ולפעמים זה מצריך פירוק של המקלדת וכו' ולכן אני מעדיף SSD רגיל שבדרך כלל יש לו "חלון" בגב של המחשב
-
@מתכנת-חובב אתה מחפש דבר שלא קיים במחשבים במחיר הזה
-
@קינג-קומפיוטר אני יודע אבל בכ"א... (אם זה היה פשוט כבר הייתי מוצא בעצמי משהו אבל לא מצאתי...
-
@מתכנת-חובב איזה מחשב מהשנים האחרונות יש גישה לאיזה רכיב ללא פירוק כל המכסה?
-
@a0533057932 לא ניסיתי לפרק הרבה מחשבים שהם מהשנים האחרונות ומה שכן ראיתי לא ידעתי שככה כולם ככה שלא ידעתי שזה השתנה
-
@מתכנת-חובב אמר בבקשת מידע | המלצה על מחשב נייד פשוט וזול:
בדרך כלל בשביל NVMe צריך לפתוח את כל המכסה האחורי ולפעמים זה מצריך פירוק של המקלדת וכו' ולכן אני מעדיף SSD רגיל שבדרך כלל יש לו "חלון" בגב של המחשב
אצלי יש בדיוק הפוך במחשב אחד עם NVMe יש חלון ובשני שיש SSD צריך לפרק את כל המכסה
-
@מתכנת-חובב היום אין מחשב חדש עם חלונית שרות כי גם הסוללה פנימית ולא נשלפת אז כבר הכל מתחת למכסה כולל הכונן
-
@מתכנת-חובב תוכל ליצור קשר עם KSP או כל משווק אחר
ולבקש מהם שיתאימו לך את מה שאתה רוצה -
@מתכנת-חובב ממליץ על מסך IPS
כמו שכתבו אין מחשבים חדשים שניתן להרחיב אחסון ללא פירוק המכסה
@מתכנת-חובב אמר בבקשת מידע | המלצה על מחשב נייד פשוט וזול:
אני מחפש מחשב נייד שמצד אחד יהיה פשוט - הוא נצרך רק בשביל צפייה ואולי קצת וורד אבל מצד שני שתהיה לו קיבולת גבוהה - לפחות 512 ג'יגה ושהמחיר יהיה באיזור ה 1000 ש"ח.
אין חדשים במחיר הזה כולל הרחבה
-
@מתכנת-חובב NVMe מולחם ללוח.
-