בקשה | אפליקצית מצב מפתחים
-
@אבי_770
בבקשה זה אפליקציה לפתיחת מצב מפתחים
אבל תצתרך לפתוח את זה ידנית בתוך אאפל'...
אפשרויות מפתח 1.0.4 (com.singlebyte.devshortcut).apk
כאן יש לינק להורדה מחנות גוגל פליי -
@משה-משו-משהו הוא דורש להפעיל לפני מצב מפתחים, אני צריך שיעביר אותי למצב מפתחים גם בלי שהפעלתי אותו.
-
@משה-משו-משהו הוא דורש להפעיל לפני מצב מפתחים, אני צריך שיעביר אותי למצב מפתחים גם בלי שהפעלתי אותו.
-
@אני-יודע @zalmensmok @משה-משו-משהו מה שהבאתם אני נכנס אליו והוא כותב לי קודם להפעיל מצב מפתחים ואז מראה מסך לבן / סוגר את האפליקציה, אני צריך משהו שדרכו אני יכול להפעיל.
-
@אני-יודע @zalmensmok @משה-משו-משהו מה שהבאתם אני נכנס אליו והוא כותב לי קודם להפעיל מצב מפתחים ואז מראה מסך לבן / סוגר את האפליקציה, אני צריך משהו שדרכו אני יכול להפעיל.
-
שלום, אם מישהו מכיר אפליקציה שאני נכנס אליה היא פותחת לי את המצב מפתחים גם אם הוא כבוי? (בהגדרות הוא לא נפתח לי...)
-
-
שלום, אם מישהו מכיר אפליקציה שאני נכנס אליה היא פותחת לי את המצב מפתחים גם אם הוא כבוי? (בהגדרות הוא לא נפתח לי...)
-
@משה-משו-משהו פשוט אצלי זה עובד חלק אפילו בלי לפתוח מההגדרות...
-
@משה-משו-משהו פשוט אצלי זה עובד חלק אפילו בלי לפתוח מההגדרות...
@ישיביש כנראה שיש לך גירסת אנדרואיד ישנה יותר... ופשוט...
-
@ישיביש כנראה שיש לך גירסת אנדרואיד ישנה יותר... ופשוט...
@משה-משו-משהו זה שיומי אין ישן יותר
-
@משה-משו-משהו זה שיומי אין ישן יותר
@אני-יודע נו ,אם התכוונת לשיאומי מקשים (qin 1+) ,אז זה באמת גירסה 4.4 ...
-
צ צדיק 0 התייחס לנושא זה ב
-
צ צצצצצ התייחס לנושא זה ב
-
א אשר התייחס לנושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות