בעיה | מנסה לערוך וידאו ולא מצליח להעלות הסרטה
-
אני מנסה לערוך קובץ וידאו אבל לא מצליח להעלות אותו מהמחשב [יש לציין שניסתי כמה תוכנות ובכולם כתב לי אותו הדבר, וכן יש לציין שיש לי חסימה של אהוטנט לסרטים].

@beny נו זה התשובה שלך
@beny אמר בבעיה | מנסה לערוך וידאו ולא מצליח להעלות הסרטה:
וכן יש לציין שיש לי חסימה של אהוטנט לסרטים].
ולכן
לא מצליח להעלות אותו מהמחשב
-
אני מנסה לערוך קובץ וידאו אבל לא מצליח להעלות אותו מהמחשב [יש לציין שניסתי כמה תוכנות ובכולם כתב לי אותו הדבר, וכן יש לציין שיש לי חסימה של אהוטנט לסרטים].

רק מתעניין, אאוטנט חוסמים גם את פאוורפוינט ?
-

רק מתעניין, אאוטנט חוסמים גם את פאוורפוינט ?
@חראשו אאוטנט חוסמים את הגישה לכל קובץ וידאו ולא משנה באיזה תוכנה מדובר
-
@חראשו אאוטנט חוסמים את הגישה לכל קובץ וידאו ולא משנה באיזה תוכנה מדובר
@קינג-קומפיוטר איזה תוכה זה?
הייתי ממליץ על מובי מייקר זה ממש מצוין.
רק שים לב שלפעמים אי אפשר להעלות מכונן חיצוני. ואולי זה הבעיה שלך... -
@קינג-קומפיוטר איזה תוכה זה?
הייתי ממליץ על מובי מייקר זה ממש מצוין.
רק שים לב שלפעמים אי אפשר להעלות מכונן חיצוני. ואולי זה הבעיה שלך...@שמעון-חבצלת מה הקשר לנושא?
יש לו בעיה שהוא לא יכול להפעיל שום תוכנת וידאו בגלל שיש לו וידאוף לא משנה עם איזה תוכנה הוא ינסה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות