עזרה | כניסת אוזניות למחשב
-
@miryamr אפשר להעביר ידנית את ההעברת השמע מהרמקול לאוזניות ע"י לחיצה על על הסימון של הרמקולים בשורת המשימות ואז איפה שמסומן באדום יש חץ קטן (אצלי אין כי אין לי שום חיבור מלבד הרמקולים המובנים סימנתי באדום איפה זה צריך להיות) לחיצה עליו תפתח רשימה של התקני השמע המחוברים ושם לבחור את ההתקן של האוזניות
מסתבר שיש פיתרון שכל התהליך הזה לא ידרש אבל אני לא זוכר כרגע -
@miryamr אמר בעזרה | כניסת אוזניות למחשב:
יש לי בעיה במחשב.
האוזניות לא נקלטות במחשב, ז"א שאני מכניסה לחור המיועד הוא משמיע ברמקול.
רק אחרי הפעלה מחדש הם עובדות ושומעים באוזניות.
יש לזה פתרון???המחשב הוא מחברת דל? א"כ זה בעיה מוכרת
צריך להוריד עדכון קודם לשמע של האוזניות ( @bbn התותח עזר לי עכשיו להתקין אצלי סוף סוף )
-
תודה רבה על העזרה!
@חראשו אמר בעזרה | כניסת אוזניות למחשב:
המחשב הוא מחברת דל? א"כ זה בעיה מוכרת
צריך להוריד עדכון קודם לשמע של האוזניות ( @bbn התותח עזר לי עכשיו להתקין אצלי סוף סוף )כן זה חברת דל.
איך מורידים עדכון?
אשמח ג"כ לעזרה בעניין.@קינג-קומפיוטר אמר בעזרה | כניסת אוזניות למחשב:
@miryamr אפשר להעביר ידנית את ההעברת השמע מהרמקול לאוזניות ע"י לחיצה על על הסימון של הרמקולים בשורת המשימות ואז איפה שמסומן באדום יש חץ קטן (אצלי אין כי אין לי שום חיבור מלבד הרמקולים המובנים סימנתי באדום איפה זה צריך להיות) לחיצה עליו תפתח רשימה של התקני השמע המחוברים ושם לבחור את ההתקן של האוזניות
לא מצאתי כזה סימן...
זה מה שמופיע אצלי.@אדי-המתכנת אמר בעזרה | כניסת אוזניות למחשב:
@miryamr תבדקי שאין עדכוני וינדוס (תבדקי יותר מפעם אחת, כי לא תמיד זה מביא אותם מיד)
אין לי מושג איך בודקים.
תודה!
אשמח למצוא פתרון. -
לא מצאתי כזה סימן...
זה מה שמופיע אצליזה כשהאוזניות מחוברות?
@אדי-המתכנת אמר בעזרה | כניסת אוזניות למחשב:
@miryamr תבדקי שאין עדכוני וינדוס (תבדקי יותר מפעם אחת, כי לא תמיד זה מביא אותם מיד)
אין לי מושג איך בודקים.
תודה!
אשמח למצוא פתרון.ניתן לבדוק עי"י כניסה להגדרות>עדכון ואבטחה
-
@קינג-קומפיוטר אמר בעזרה | כניסת אוזניות למחשב:
זה כשהאוזניות מחוברות?
לא.
זה לא עוזר לי שזה קורה שהאוזניות בתוכו.
העניין הוא שאני רוצה להכניס אוזניות ולשמוע בהם, ולא ברמקול חיצוני.@קינג-קומפיוטר אמר בעזרה | כניסת אוזניות למחשב:
ניתן לבדוק עי"י כניסה להגדרות>עדכון ואבטחה
נכנסתי.
מה אני אמורה לעשות כאן?
@bbn אמר בעזרה | כניסת אוזניות למחשב:
@miryamr מה הדגם של המחשב?
הדגםJRWWMW2
-
פוסט זה נמחק!
-
@miryamr יכול להיות שזה המחשב?
https://www.dell.com/support/home/en-il/product-support/product/g-series-15-3590-laptop/drivers
אם כן נסו להתקין את זה
https://dl.dell.com/FOLDER06196725M/1/Realtek-High-Definition-Audio-Driver_TMF35_WIN_6.0.8923.1_A02.EXE
ותעדכנו אם עזר -
את יכולה גם לכתוב בחיפוש של המחשב למטה את המילה:supportAssist או שתעתיקי ואז תיכנסי לעדכונים של המחשב וגם לדריברים שצריך להתקין [אם בכלל]
-
@אלוף-העולם-1 אם זה מותקן כמובן
-
גם לי זה קרה איך שקניתי את המחשב של דל ופשוט התמיכה שלהם התקינה לי גרסאות קודמות של האוזניות