המלצה | ווטסאפ דרך המייל
-
@חראשו אמר בהמלצה | ווטסאפ דרך המייל:
0586221331
srsrsr05000@gmail.comמישהו השתמש בזה כבר אני לא מצליחה להירשם מי שהציח שיענה לי או פה או במיל שליאו ירשום אותי המיל שלי
-
@חראשו אמר בהמלצה | ווטסאפ דרך המייל:
0586221331
srsrsr05000@gmail.comמישהו השתמש בזה כבר אני לא מצליחה להירשם מי שהציח שיענה לי או פה או במיל שליאו ירשום אותי המיל שלי
-
יש משהו חדש לשלוח ולקבל ווטסאפ דרך המייל אפשר לעשות בזה נסיון בחינם מצרף קישור אני חושב שזה פתרון ממש טוב לציבור החרדי
https://xlservices.net/WhatsappToMail -
@יוסל-ה-0 אמר בהמלצה | ווטסאפ דרך המייל:
יש משהו חדש לשלוח ולקבל ווטסאפ דרך המייל אפשר לעשות בזה נסיון בחינם מצרף קישור אני חושב שזה פתרון ממש טוב לציבור החרדי
מה שמעצבן שכל פעם אתה צריך לכתוב מייל חדש כלומר אין אפשרות לעשות השב
-
@ספרא או שפשוט תויף אותו לאנשי קשר
ואז? איזה אנשי קשר במייל או באתר?
-
@ספרא אתה לא צריך לרשום מחדש אתה פשוט שולח מהאנשי קשר יש סימן של אימייל
איפה יש באתר או במייל של גוגל?
-
@ספרא במייל של גוגל יש בצד שמאל אנשי קשר אם לא מופיע לך יש סימן כזה של איש תלחץ עליו ויופיע לך
-
@שירה-0 אמר בהמלצה | ווטסאפ דרך המייל:
@1divid לא הבנתי אני לא רואה את זה במיל שלי הרי אין לי איך להיכנס לווצפ
זה עובד ככה
אתה שולח למישהו דרך המייל הודעה וזה מגיע לו לווצאפ ושהוא מחזיר לך הודעה בווצאפ שלו זה מגיע למייל שלך ולא לווצאפ כי אין לך ווצאפ -
https://xlservices.net/WhatsappToMail -
@אברהם-צבי אמר בהמלצה | ווטסאפ דרך המייל:
@יוסל-ה-0
אבל אני רוצה חינמי לגמריבהנתחלה יש לך כמה חינמי
-
@סבאלה כן, גם קבצים עד 10 mb
-
@סבאלה כן, גם קבצים עד 10 mb
@יואב-בן-צרויה
יש למשהו קבוצות ווטסאפ למוזיקה שאני יכול לקבל את השירים שבקבוצה למייל? -
@יואב-בן-צרויה
יש למשהו קבוצות ווטסאפ למוזיקה שאני יכול לקבל את השירים שבקבוצה למייל?@תקליטן-נפתלי אם יש לך את חבילת medium אתה יכול להתחבר לכל קבוצה ולקבל גם את המדיה שלה
-
@תקליטן-נפתלי אם יש לך את חבילת medium אתה יכול להתחבר לכל קבוצה ולקבל גם את המדיה שלה
@יואב-בן-צרויה
זה דרך אמייל ואין לי מספרים של קבוצות -
אני מבין טוב למה נטפרי חסמו, זה פשוט מכניס לך את כל שטויות הווצאפ דרך המייל, מילא אם לא היה ניתן להירשם לקבוצות.
אבל בכל מקרה שאלה. אני מעוניין בזה כדי לשלוח פעם ב... לאיש מקצוע (אתם מכירים את זה - תשלח תמונה של המכשיר התקול, אה, אין לך, נחפש מישהו שעדיין משתמש במייל), אני לא מעוניין להירשם חודשית בשביל פעם ב..., השאלה אם יש למישהו קשר למנהלים, ויוכל להציע להם לעשות בתשלום על כל הודעה גם נכנסת. במייל הם רק שלחו אפשרות למנוי חודשי. -
פוסט זה נמחק!
-
@1divid אם אני רוצה שמישהו ישלח לי הודעה בוואצפ, מה המספר שאני אומר לו שהוא שלי?
כי זה לא מתחיל ב0, וזה לא 10 ספרות אלא +3...,
אז איך שולחים אליי הודעה?@צדיק-גמור אמר בהמלצה | ווטסאפ דרך המייל:
כי זה לא מתחיל ב0, וזה לא 10 ספרות אלא +3...,
נראה לי שבמקום ה+ צריכים להוסיף פעמיים 0