עזרה | מסך (מוות) כחול מופיע כל 2 דקות
-
@משחזר-מידע למיטב הבנתי דיסק תקול לא מביא מסך כחול
-
@studio-bit אמר בעזרה | מסך (מוות) כחול מופיע כל 2 דקות:
למיטב הבנתי דיסק תקול לא מביא מסך כחול
אני מודה שאני טועה ברוב הפעמים ואין לי דרךלהתווכח עם מי שמבין יותר טוב
אבל הנה תרחיש
Bad sector בקובץ/ים חיוני ביותר (dll, ocx וכו') להעלות המערכת הפעלה והופס מסך כחול
אבל... מודה ועוזב ירוחם וה יצילנו משגיאות -
@משחזר-מידע כתבת חמוד... פשוט היה נראה שאתה ישר הולך על הכיוון הזה ולענ''ד זה הדבר האחרון שבודקים קודם כל בודקים דרייברים אח''כ זכרונות ורק אח''כ רצים לנסות לשחזר מידע ללקוח באלפי שקלים
-
פשוט היה נראה שאתה ישר הולך על הכיוון הזה
נכון
ולענ''ד זה הדבר האחרון שבודקים קודם כל בודקים דרייברים אח''כ זכרונות
אני מסכים שאנחנו לא מסכימים
מנסיוני העשיר בתחום (בערך שבועיים) הרכיב שהכי מהר נפגע - מהמון סיבות שאכמ"ל - הוא המדיה לאחסון חומר@studio-bit אמר בעזרה | מסך (מוות) כחול מופיע כל 2 דקות:
ורק אח''כ רצים לנסות לשחזר מידע ללקוח באלפי שקלים
U got it all wrong
מי רץ לשחזר
לא כל בעיה במדיה לאחסון חומר צריך לרוץ ולשחזר ו/או לשלם אלפי שקלים לשחזור
יש כאן עשרות ואולי יותר חברים בפורום שגם היה להם בעיות - ואפילו רציניות בדיסק - ולא שלמו אגורה שחוקה על החומר שלהם
וכמובן שיש להם את החומר -
@עזרא-0 אמר בעזרה | מסך (מוות) כחול מופיע כל 2 דקות:
תכלס' חברים מה אני עושה ניסיתי את הדיסק טכנאים שנתנו פה אבל שום דבר... כל פעם שהמחשב נדלק קופץ המסך המוות...
תנסה עם linux או mac
@עזרא-0 אמר בעזרה | מסך (מוות) כחול מופיע כל 2 דקות:
ומה זה אומר הארדיסק מסוג nvme?
זה לא אומר כלום כי אין (נכון לרגע זה) דבר כזה
-
@עזרא-0 אם ניסת את הדיסק טכנאים אז כנראה שזה לא הדיסק קשיח (מאד מוזר ) אם אתה מבין בזה תנסה להוציא ולהכניס את הזכרונות ואם יש לך 2 זכרונות אז תוציא אחד. או תנסה להוציא את כל החיבורים של היואסבי (אולי יש איזה בעיה בדרייברים)-בכל אופן יש מצב שמערכת ההפעלה שלך הלכה בגלל שהמחשב נדלק ונכבה מס' פעמים
-
@studio-bit יש לי זיכרון אחד הוצאתי אותו והמחשב כלל לא נדלק פרט לשורה אחת באנגלית...
אבל יכול להיות שלא עשיתי את הדיסק טכנאים טוב
תסביר לי בדיוק מה אני אמור לעשות... ומה אמור להופיע במסך כי אני לא ראיתי שום שינוי כשהאונקי בפנים או בחוץ... -
@studio-bit זה בדיוק הבעיה שהלכתי לטכנאי מחשבים אחד גנב ( לדעתי) הוא אמר לי זה האר דיסק תקול ותיקון 350 שקל בשביל זה אני יחליף לבד למה לבזבז סתם 350 שקל .. לכן אני שואל אתכם המבינים ללא מטרת רווח .. שתנווטו אותי מה לעשות ..ואם באמת צריך להחליף אר דיסק הטכני זה שנייה אחת אבל איך קונים אותו צריך אחד מסוים או כל ארדיסק תואם??
תודה -
@משחזר-מידע איך בדיוק אני יוציא לך דו"ח smart כשהמחשב לא נדלק מעבר למסך כחול??
הא?? ילמדנו רבינו -
@אלוף-העולם-1 אמר בעזרה | מסך (מוות) כחול מופיע כל 2 דקות:
@משחזר-מידע לא קשור פשוט הכונן לא מספיק מהיר כדי שיהיה פוסט לווינדוס
פוסט לווינדוס ????
POST זה ראשי תיבות של Power On Self Test - בדיקה שהביוס עושה לרכיבים השונים במחשב באתחול לפני שהוא מעלה את הווינדוס
ובכל אופן @עזרא-0 לא עברתי על כל השרשור אבל זה נראה בעיה ב RAM עשית MEM test בביוס ?